רשמים מביקור אצל itay123
בוקר טוב לכולם!
אז ככה, לפני כשבועיים itay123 הסכים להלוות לי את ה- DARBEE שלו לסופ"ש, כדי שאתרשם בעצמי מהאפקט של המעבד על הסט-אפ שלי.
איתי הזמין אותי לביתו כדי לאסוף את המכשיר, וכך היה - קפצתי אליו ביום שישי בבוקר.
על הדארבי אספר בהמשך, כי ראשית אני חייב לומר כשהגעתי אליו הייתי בהלם מהציוד אודיו שראיתי!!! לא הבנתי אפילו מה אני רואה...(-:
כמובן שאיתי הסביר לי בקצרה ובאדיבות על הרכיבים השונים, שחלק מהם הכרתי ואת רובם לא...טוב נו, מה אפשר לצפות ממישהו עם טאנוי TFX...
לאחר העיכול הקצר של מה שראיתי, אמרתי לאיתי שאני חייב לשמוע איזו קטע אודיו כדי להבין מה אני רואה!!! ואכן איתי השמיע לי מספר קטעי אודיו.
מה אני יכול לומר? עד עכשיו אני בטוח ש- dire straits התחבאו מאחורי הווילון! זה היה לא אמיתי! קשה להסביר את החוויה המדהימה הזו.
יצאתי מבולבל לגמרי, זה כאילו עד אותו רגע לא באמת האזניתי למוסיקה כמו שצריך להאזין...
ולגבי הדארבי, האמת שקצת התאכזבתי (יש לי OPTOMA HD25LV, מסך קבוע 106" והמקור הוא קודי HTPC), אמנם יש הבדל בתמונה אבל לטעמי לאו דווקא לטובה. היא אולי חדה יותר, אך גם מגורענת יותר....צפיתי בכמה bluray remux והגעתי למסקנה שאני אוהב יותר את התמונה המקורית. מצד שני, אולי המקור שלי לא מספיק איכותי ושווה לפזול לכיוון ה OPPO...
בכל מקרה - אני רוצה להודות לאיתי על החוויה המדהימה ועל הנכונות לעזור! תודה איתי!
יניב
אז ככה, לפני כשבועיים itay123 הסכים להלוות לי את ה- DARBEE שלו לסופ"ש, כדי שאתרשם בעצמי מהאפקט של המעבד על הסט-אפ שלי.
איתי הזמין אותי לביתו כדי לאסוף את המכשיר, וכך היה - קפצתי אליו ביום שישי בבוקר.
על הדארבי אספר בהמשך, כי ראשית אני חייב לומר כשהגעתי אליו הייתי בהלם מהציוד אודיו שראיתי!!! לא הבנתי אפילו מה אני רואה...(-:
כמובן שאיתי הסביר לי בקצרה ובאדיבות על הרכיבים השונים, שחלק מהם הכרתי ואת רובם לא...טוב נו, מה אפשר לצפות ממישהו עם טאנוי TFX...
לאחר העיכול הקצר של מה שראיתי, אמרתי לאיתי שאני חייב לשמוע איזו קטע אודיו כדי להבין מה אני רואה!!! ואכן איתי השמיע לי מספר קטעי אודיו.
מה אני יכול לומר? עד עכשיו אני בטוח ש- dire straits התחבאו מאחורי הווילון! זה היה לא אמיתי! קשה להסביר את החוויה המדהימה הזו.
יצאתי מבולבל לגמרי, זה כאילו עד אותו רגע לא באמת האזניתי למוסיקה כמו שצריך להאזין...
ולגבי הדארבי, האמת שקצת התאכזבתי (יש לי OPTOMA HD25LV, מסך קבוע 106" והמקור הוא קודי HTPC), אמנם יש הבדל בתמונה אבל לטעמי לאו דווקא לטובה. היא אולי חדה יותר, אך גם מגורענת יותר....צפיתי בכמה bluray remux והגעתי למסקנה שאני אוהב יותר את התמונה המקורית. מצד שני, אולי המקור שלי לא מספיק איכותי ושווה לפזול לכיוון ה OPPO...
בכל מקרה - אני רוצה להודות לאיתי על החוויה המדהימה ועל הנכונות לעזור! תודה איתי!
יניב
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
השאלה היא . מה יש לו בסט עכשיו ?moti_levi כתב:בעוד כשבועיים פלוס מינוס יש סיכוי גדול שתראה את המערכת שלו בלוחות
ואז תהיה עוד יותר מבולבל...
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שיכנעת אותי לעולם לא לבקר אצלו - סתם יהיה מבאס לחזור הביתה אחר כך...
@yanivkin
·
יניב
שמחתי קודם להכירך, שכן.
ושמחתי לארח אותך.
לגבי
הDarbee
יש בהחלט אפשרות
שעם מקור מוצלח אולי יותר
התוצאה תהיה מוצלחת ואפקטיבית יותר.
קפוץ
בשישי בבוקר אם מתאפשר לך
אני אראה לך אצלי
עם המקרן אצלי On Off
ואת האפקט של הדרבי
לדעתי בהחלט מוסיף
לא יכול בלעדיו.
·
יניב
שמחתי קודם להכירך, שכן.
ושמחתי לארח אותך.
לגבי
הDarbee
יש בהחלט אפשרות
שעם מקור מוצלח אולי יותר
התוצאה תהיה מוצלחת ואפקטיבית יותר.
קפוץ
בשישי בבוקר אם מתאפשר לך
אני אראה לך אצלי
עם המקרן אצלי On Off
ואת האפקט של הדרבי
לדעתי בהחלט מוסיף
לא יכול בלעדיו.
בנושא הדרבי אני יכול לומר כי זה זה נתן לי כזו תוצאה מדהימה למקרן סוני
קודם השתמשתי במעבד התמונה המעולה של LX83 החולק את התכונות מצויינות של BDP-LX91 הבלורי
אין מה להשוות ברגע שחיברתי את הבלורי OPPO105D הפעלתי עם ובלי הדרבי -זה השידרוג הכי טוב שעשתי בנושא אודיו ותמונה
קודם השתמשתי במעבד התמונה המעולה של LX83 החולק את התכונות מצויינות של BDP-LX91 הבלורי
אין מה להשוות ברגע שחיברתי את הבלורי OPPO105D הפעלתי עם ובלי הדרבי -זה השידרוג הכי טוב שעשתי בנושא אודיו ותמונה
·איך עדיין מישהו לא קנה אותם? שיגיע BUILD IN במקרניםSONYES כתב:בנושא הדרבי אני יכול לומר כי זה זה נתן לי כזו תוצאה מדהימה למקרן סוני
אין מה להשוות ברגע שחיברתי את הבלורי OPPO105D הפעלתי עם ובלי הדרבי -זה השידרוג הכי טוב שעשתי בנושא אודיו ותמונה...
·כרגע ההסכם הבלעדי {כנראה }הוא עם OPPO הגירסה שנמצאת במכשיר היא הגירסה היותר איכותית במעבד וניתן לשדרג עי עידכון תוכנה מה שלא קיים בסידרה הרגילה וכל המבנה שונה עם ספק כי נפרד וכו רק לזהalcd כתב:·איך עדיין מישהו לא קנה אותם? שיגיע BUILD IN במקרנים.........
לסוני יש RC שפותח למקרן 1000ES 4K
יש חברים כאן שמשתמשים גם RC ודרבי ביחד ואומרים שיש תוצאות מעולות
מנסיון שלי מספיק רק הדרבי ונותן תוצאה מדהימה עם פירוט מדהים וצבעים חיים ומשפר משמעותית את התמונה שאני מקבל לא צריך להחליף מקרן רק את המנורה שיגיע הזמן
·אולי על הדרך תזרוק המלצה על מקרן? (אפילו בפרטי)SONYES כתב:·כרגע ההסכם הבלעדי {כנראה }הוא עם OPPO הגירסה שנמצאת במכשיר היא הגירסה היותר איכותית במעבד וניתן לשדרג עי עידכון תוכנה מה שלא קיים בסידרה הרגילה וכל המבנה שונה עם ספק כי נפרד וכו רק לזה......
לסוני יש RC שפותח למקרן 1000ES 4K
יש חברים כאן שמשתמשים גם RC ודרבי ביחד ואומרים שיש תוצאות מעולות
מנסיון שלי מספיק רק הדרבי ונותן תוצאה מדהימה עם פירוט מדהים וצבעים חיים ומשפר משמעותית את התמונה שאני מקבל לא צריך להחליף מקרן רק את המנורה שיגיע הזמן...
אני חייב לציין את הביקור הקצר שהיה לי אמש אצל איתי. שמעתי אצל איתי מספר שירים במערכת ולמרות שהביקור היה קצר ניתן לומר שהרמקולים ששמעתי היו הרמקולים הטובים ביותר שאי פעם שמעתי. מדובר על שני רמקולים של ווילסון שמשודכים למערכת חלומות ממש. המקור הוא אופו 95 ועיבוד הצליל מתבצע בעזרת ממירים של Theta.
שמענו את ריקי לי ג'ונס שרה את Autumn Leaves והבס שבתחילת השיר נשמע הדוק וברור ופעם ראשונה שמעתי רמקולים שהצליחו להעביר את הבאס בלי מריחה וללא כל מאמץ. הקול של הזמרת נשמע ברור וקטיפתי, ממש כאילו היא שרה מולי והבמה הייתה ענקית, למרות הסלון הקטן יחסית.
כבר שמעתי בעבר הרבה רמקולים מדהימים שהיו מחוברים לסטים מטורפים, אבל אין ספק שהרמקולים הנוכחיים של איתי הם בליגה אחרת, מעל ומעבר לרמקולים קודמים ששמעתי בעבר.
עכשיו אני יודע מה הדבר הראשון שאקנה אם אריאלה ממפעל הפיס תתקשר אליי !
שמענו את ריקי לי ג'ונס שרה את Autumn Leaves והבס שבתחילת השיר נשמע הדוק וברור ופעם ראשונה שמעתי רמקולים שהצליחו להעביר את הבאס בלי מריחה וללא כל מאמץ. הקול של הזמרת נשמע ברור וקטיפתי, ממש כאילו היא שרה מולי והבמה הייתה ענקית, למרות הסלון הקטן יחסית.
כבר שמעתי בעבר הרבה רמקולים מדהימים שהיו מחוברים לסטים מטורפים, אבל אין ספק שהרמקולים הנוכחיים של איתי הם בליגה אחרת, מעל ומעבר לרמקולים קודמים ששמעתי בעבר.
עכשיו אני יודע מה הדבר הראשון שאקנה אם אריאלה ממפעל הפיס תתקשר אליי !
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
זה מאוד משנה איך מפעילים את הדארבי, מעבר לאיכות המקור.
אני משתמש איתו יחד עם ה rc של הסוני.
כפי שכבר אמרתי הם שונים בצורת העיבוד שלהם.
ובמקורות לא טובים, הדארבי עושה הרבה יותר טוב מהמעבד של הסוני.
אני משתמש איתו יחד עם ה rc של הסוני.
כפי שכבר אמרתי הם שונים בצורת העיבוד שלהם.
ובמקורות לא טובים, הדארבי עושה הרבה יותר טוב מהמעבד של הסוני.
העם דורש..... כל מיני דברים
בוקר טוב
שוב לדעתי אם על מקרנים סטייל SONY (מודל 50 ומטה) - ה-DARBEE בהחלט משפר את התמונה - אך כמה ולמה, מאוד לדעתי אינדיוידואלי.
כמו יניב, פותח השרשור, צריך להתנסות ON/OFF
הוא למשל פחות התרשם מהאפקטיביות אצלו עם ה-DARBEE - מאוד יכול להיות שאכן עבורו ה-DARBEE לא כזה מוצלח וזה לגיטימי לחלוטין מן הסתם, או שפשוט המקור לא כזה וואו, וכתוצאה של שילוב ה-DARBEE שמקצין את החדות והעושר (גם באחוזים נמוכים יחסית)*- הבליטה דברים פחות נעימים לעין ויניב העדיף את המצב לפני - שהוא רך יותר ופחות מוקצן.
אפרופו למה ש-sam22 רשם
אצלי אני לא התחברתי ל-RC של הסוני (שמשתמע שגם הוא פחות מוצלח מה-55)
וכהשלמה לתמונה ב-SONY 50 שהיא גם ככה מעולה, ה-RC ב-SONY (אצלי) לא הביא אותו למקומות שיכבדו יותר את התוצאה והעדפתי אצלי לשים אותו על OFF, וה-DARBEE מולו הרבה יותר מוצלח וכאמור מעניק את גורם ה-X שהיה חסר בתמונה ללא ההתערבות של ה-DARBEE.
המקור אצלי זה OPPO 95 ו-POP 410a
אגב
חברים
אין לי בעיה להשאיל לעוד משתמשים את יחידת ה-DARBEE למי שספקן ורוצה להתנסות.
- איציק - תודה רבה על הפרגון(Y)
שמחתי לארח אותך-גם אם המפגש היה במטוטה, ודיי ספונטני.
שוב לדעתי אם על מקרנים סטייל SONY (מודל 50 ומטה) - ה-DARBEE בהחלט משפר את התמונה - אך כמה ולמה, מאוד לדעתי אינדיוידואלי.
כמו יניב, פותח השרשור, צריך להתנסות ON/OFF
הוא למשל פחות התרשם מהאפקטיביות אצלו עם ה-DARBEE - מאוד יכול להיות שאכן עבורו ה-DARBEE לא כזה מוצלח וזה לגיטימי לחלוטין מן הסתם, או שפשוט המקור לא כזה וואו, וכתוצאה של שילוב ה-DARBEE שמקצין את החדות והעושר (גם באחוזים נמוכים יחסית)*- הבליטה דברים פחות נעימים לעין ויניב העדיף את המצב לפני - שהוא רך יותר ופחות מוקצן.
אפרופו למה ש-sam22 רשם
אצלי אני לא התחברתי ל-RC של הסוני (שמשתמע שגם הוא פחות מוצלח מה-55)
וכהשלמה לתמונה ב-SONY 50 שהיא גם ככה מעולה, ה-RC ב-SONY (אצלי) לא הביא אותו למקומות שיכבדו יותר את התוצאה והעדפתי אצלי לשים אותו על OFF, וה-DARBEE מולו הרבה יותר מוצלח וכאמור מעניק את גורם ה-X שהיה חסר בתמונה ללא ההתערבות של ה-DARBEE.
המקור אצלי זה OPPO 95 ו-POP 410a
אגב
חברים
אין לי בעיה להשאיל לעוד משתמשים את יחידת ה-DARBEE למי שספקן ורוצה להתנסות.