אחרי קניה של הPHD8האם יש אפשרות להחליף כניסה ל SCART?
סלוט סקארט לפנסוניק סדרה 8
מחבר הסקארט נמכר בנפרד ועולה כאלף ש"ח.
במידה ויש לך את הסלוט הכפול של הקומפוזיט/אס/קומפוננט , תצטרך גם לדאוג לסלוט קומפוננט בודד כדי שתוכל להשתמש גם בסקארט גם בקומפוננט וגם ב-HDMI !.
במידה ויש לך את הסלוט הכפול של הקומפוזיט/אס/קומפוננט , תצטרך גם לדאוג לסלוט קומפוננט בודד כדי שתוכל להשתמש גם בסקארט גם בקומפוננט וגם ב-HDMI !.
אני רק אוסיף על מה ששרגי אמר - לקנות טראנסקודר RGB -> COMPONENT עולה כ440 שקלים (ו390 שקלים לחברי מועדון) ויתן תוצאה כמעט זהה לחלוטין באיכות אם לא זהה. יש אפשרות גם לSCART -> 4BNC שתקנו אותי אם אני טועה שמים כל BNC בצבע שלו + את הרביעי בכניסה הצהובה בשביל סנכרון וזה עולה 240 (190 לחברי מועדון).
שתי האופציות זולות משמעותית ויש לך קומפוננט למקרה שעדיין תצטרך.
שתי האופציות זולות משמעותית ויש לך קומפוננט למקרה שעדיין תצטרך.
סקארט סקארט תרדוף...
flsh,
הרעיונות שלך לחיבור מוכרים , הבעיה שהם משאירים את samsam ללא כניסת קומפוננט כי כניסת ה-RGBS וכניסת הקומפוננט בפנסוניק היינו הך המה !
ולכן samsam לא סתם ביקש סלוט SCART כי אז באמת הייתה נשארת לו כניסת קומפוננט פנויה (וכן HDMI ו-VGA).
ולגבי עניין ה-SCART : חלק מהיבואנים מתקשה לשים את ידם על ליין המסכים שמיועד לאירופה (לפעמים התכתיב בא מהיצרן בחו"ל !) ומכיל כניסות סקארט ולעיתים גם זה מייקר להם את העלות של המסך.
אני הפנתי את תשומת ליבם של היבואנים שמייבאים מסכים ללא כניסות סקארט לארץ לנושא , ויכול לדווח בשמחה שבקרוב נראה יותר מסכים עם כניסות SCART.
הרעיונות שלך לחיבור מוכרים , הבעיה שהם משאירים את samsam ללא כניסת קומפוננט כי כניסת ה-RGBS וכניסת הקומפוננט בפנסוניק היינו הך המה !
ולכן samsam לא סתם ביקש סלוט SCART כי אז באמת הייתה נשארת לו כניסת קומפוננט פנויה (וכן HDMI ו-VGA).
ולגבי עניין ה-SCART : חלק מהיבואנים מתקשה לשים את ידם על ליין המסכים שמיועד לאירופה (לפעמים התכתיב בא מהיצרן בחו"ל !) ומכיל כניסות סקארט ולעיתים גם זה מייקר להם את העלות של המסך.
אני הפנתי את תשומת ליבם של היבואנים שמייבאים מסכים ללא כניסות סקארט לארץ לנושא , ויכול לדווח בשמחה שבקרוב נראה יותר מסכים עם כניסות SCART.
Re: סקארט סקארט תרדוף...
אם אין צורך ב-VGA, אפשר לחבר component דרך הכניסה הזו ואת ה-SCART - דרך RGBS.shragi כתב: ולכן samsam לא סתם ביקש סלוט SCART כי אז באמת הייתה נשארת לו כניסת קומפוננט פנויה (וכן HDMI ו-VGA).
...