בעיה LX-78 בחיבור HDMI
שלום לכולם ,
יש לי את הרסיבר LX-78 של פיוניר קניתי אותו לפני 4-5 חודשים בערך,ובימים האחרונים יש לי בעיה עם היציאת HDMI למסך .
יש לי ניתוקים כלומר יש תמונה וסאונד וברגע אין כלום חשוב לציין שברגע הניתוק אין לי את הנורה הכחולה (שמסמנת כניסה HDMI)
מחובר לרסיבר PS4 'APPLE TV' YES MAX
ובכולם יש את הבעיה .
מישהו יודע מה זה ?
תודה על העזרה
יש לי את הרסיבר LX-78 של פיוניר קניתי אותו לפני 4-5 חודשים בערך,ובימים האחרונים יש לי בעיה עם היציאת HDMI למסך .
יש לי ניתוקים כלומר יש תמונה וסאונד וברגע אין כלום חשוב לציין שברגע הניתוק אין לי את הנורה הכחולה (שמסמנת כניסה HDMI)
ובכולם יש את הבעיה .
מישהו יודע מה זה ?
תודה על העזרה
@Drazic234
היי,
תחילה,אני לא איזה מבין בתחום,אבל חווה תקלה קצת דומה לשלך שלדעתי עם שלי התקדמתי קצת.
נסה לשים לב אם כשאתה עובר לyes מה ps4 או משהו בסגנון הזה יוצר לך בעיה.
נסה לבדוק אם כשאתה לוחץ על התפריט של הרסיבר,כשאתה נמצא על ה ps4,וכשאתה נמצא על yes ,יש שינויים כלשהם (למשל אצלי התמונה נעלמת כשאני על yes והתפריט מוצג לא יפה,וכשאני על ps4 התמונה מוצגת והתפריט מוצג רגיל)
או נסה לנתק לגמרי את ממיר yes ולראות אם יש שינוי.
נסה לבדוק אם כשאתה לוחץ על התפריט
אני קניתי מכשיר חדש חדש ומתקדם,ושמתי לב שיש לי מחלות שונות כשאר אני מחובר עם yes דרך hdmi.
שווה בדיקה
היי,
תחילה,אני לא איזה מבין בתחום,אבל חווה תקלה קצת דומה לשלך שלדעתי עם שלי התקדמתי קצת.
נסה לשים לב אם כשאתה עובר לyes מה ps4 או משהו בסגנון הזה יוצר לך בעיה.
נסה לבדוק אם כשאתה לוחץ על התפריט של הרסיבר,כשאתה נמצא על ה ps4,וכשאתה נמצא על yes ,יש שינויים כלשהם (למשל אצלי התמונה נעלמת כשאני על yes והתפריט מוצג לא יפה,וכשאני על ps4 התמונה מוצגת והתפריט מוצג רגיל)
או נסה לנתק לגמרי את ממיר yes ולראות אם יש שינוי.
נסה לבדוק אם כשאתה לוחץ על התפריט
אני קניתי מכשיר חדש חדש ומתקדם,ושמתי לב שיש לי מחלות שונות כשאר אני מחובר עם yes דרך hdmi.
שווה בדיקה
yooosss
היי תודה על תגובתך
אצלי ברגע שאני מעביר מYES לPS4 לדוגמה או לכל דבר אחר, יש לי כיבוי והדלקה (תמונה וסאונד)כמו שרסיבר מחכה לקבל תמונה ושמע .
בנוסף יש אפשרות לקבל תמונה בטלוויזיה מהרסיבר כבוי,גם במקרה זה יש את אותה בעיה .
הבעיה לא תמיד קיימת זה קרה לי כמה פעמים.
אתמול שוב קרה ומה שעשיתי חיכיתי לראות .
היה לי ניתוק שוב פעם לא קיבלתי תמונה וסואנד מהYES,
לא היה לי נורה כחולה שמסמנת על כניסה HDMI,
לאחר כמה רגעים הנורה חזרה כולל הקול אבל התמונה חזרה בערך אחרי 5 דקות.
ממש מעצבן הרסיבר היה בכלל לא בשימוש כמה פעמים בודדים
היי תודה על תגובתך
אצלי ברגע שאני מעביר מYES לPS4 לדוגמה או לכל דבר אחר, יש לי כיבוי והדלקה (תמונה וסאונד)כמו שרסיבר מחכה לקבל תמונה ושמע .
בנוסף יש אפשרות לקבל תמונה בטלוויזיה מהרסיבר כבוי,גם במקרה זה יש את אותה בעיה .
הבעיה לא תמיד קיימת זה קרה לי כמה פעמים.
אתמול שוב קרה ומה שעשיתי חיכיתי לראות .
היה לי ניתוק שוב פעם לא קיבלתי תמונה וסואנד מהYES,
לא היה לי נורה כחולה שמסמנת על כניסה HDMI,
לאחר כמה רגעים הנורה חזרה כולל הקול אבל התמונה חזרה בערך אחרי 5 דקות.
ממש מעצבן הרסיבר היה בכלל לא בשימוש כמה פעמים בודדים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ניסית להחליף בין הכניסות של ה HDMI (גם במסך וגם ברסיבר)?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
·שלום לך .Drazic234 כתב:שלום לכולם ,
ובכולם יש את הבעיה .
מישהו יודע מה זה ?
תודה על העזרה...
ביצעת עדכון גרסה ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
@9000es
אני רואה שאתה מזכיר כל הזמן בעיות עם yes ולא עם ps4 (כמו אצלי),אז יכול להיות שבאמת משם מגיעה הבעיה.
האם יש לך yes hd? הממיר הקטן?
גם לי יש מכשיר שמכיל בתוכו רסיבר שגם שומש כמה פעמים בודדות,ורק עם yes יש לי בעיה.
אני רואה שאתה מזכיר כל הזמן בעיות עם yes ולא עם ps4 (כמו אצלי),אז יכול להיות שבאמת משם מגיעה הבעיה.
גם לי יש מכשיר שמכיל בתוכו רסיבר שגם שומש כמה פעמים בודדות,ורק עם yes יש לי בעיה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yooosssyooosss כתב:@9000es
גם לי יש מכשיר שמכיל בתוכו רסיבר שגם שומש כמה פעמים בודדות,ורק עם yes יש לי בעיה....
איפה ראית שאני מזכיר בעיות עם YES ?
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
סתם רעיון,
יש את מפצלי ה HDMI הזולים מאיביי,
אתה יכול להשתמש באחד שכזה בתור איזולטור ולראות אם באמת YES מעבירים ספייקים או *** שתוקעים את הרסיבר.
יכול להיות שכניסת ה HDMI של בטלוויזיה פשוט פחות רגישה ל"***" וספייקים.
יש את מפצלי ה HDMI הזולים מאיביי,
אתה יכול להשתמש באחד שכזה בתור איזולטור ולראות אם באמת YES מעבירים ספייקים או *** שתוקעים את הרסיבר.
יכול להיות שכניסת ה HDMI של בטלוויזיה פשוט פחות רגישה ל"***" וספייקים.
- kagaben
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
היי Drazic234,
הייתה לי בעיה דומה שבדיעבד נדמה שנבעה ממגעים בכבל HDMI. אגב, צריך להיזהר מלפגוע ברסיבר (!!!)
הבעיה נפתרה לאחר שעמלתי קשות כדי לסדר את הכבלים והחיבורים השונים מאחורי הרסיבר והשחלתי בגבס כבלים חדשים.
למדתי על בשרי שחיבור הHDMI מאוד רגיש, ולאחר תזוזות וכיפופים באיזור המחבר, מתחילות בעיות.
ממליץ לך:
1, לבחון את תקינות כבל המחובר אל המסך ולהחליפו במידת הצורך.
2. לעשות סדר מאחורי הרסיבר.
3. להוסיף שקע HDMI בקיר המחובר אל המקרן או המסך.(בכך אתה בעצם מקבע את הHDMI המושחל ומונע תזוזות והרס שלו) אל השקע הזה תוכל לחבר את הרסיבר עם כבל קצר הניתן להחלפה בקלות במידת הצורך.

הייתה לי בעיה דומה שבדיעבד נדמה שנבעה ממגעים בכבל HDMI. אגב, צריך להיזהר מלפגוע ברסיבר (!!!)
הבעיה נפתרה לאחר שעמלתי קשות כדי לסדר את הכבלים והחיבורים השונים מאחורי הרסיבר והשחלתי בגבס כבלים חדשים.
למדתי על בשרי שחיבור הHDMI מאוד רגיש, ולאחר תזוזות וכיפופים באיזור המחבר, מתחילות בעיות.
ממליץ לך:
1, לבחון את תקינות כבל המחובר אל המסך ולהחליפו במידת הצורך.
2. לעשות סדר מאחורי הרסיבר.
3. להוסיף שקע HDMI בקיר המחובר אל המקרן או המסך.(בכך אתה בעצם מקבע את הHDMI המושחל ומונע תזוזות והרס שלו) אל השקע הזה תוכל לחבר את הרסיבר עם כבל קצר הניתן להחלפה בקלות במידת הצורך.