מחפש אוזניות נוחות עד 300

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
EliaYek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לא מזמן קניתי אוזניות BLUEDIO
וUE 4000

בשניהם יש סאונד שמאוד מספק אותי
אבל פה מתחילה הבעיה

הם לא נוחות לי
אחרי שעה - שעה וחצי איתם

מתחילות לכאוב לי האוזניים ואני צריך להוריד אוזנייה אחת

אז אני מחפש אוזניות טובות ונוחות ( עם כבל נשלף - חובה )
לא חייבות להיות הכי יפות בעולם כי אני לרוב איתם על המחשב

עד 300 שקל ( מחיר קצה )

אני יכול לקנות או באילת או באינטרנט לא משנה לי

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

Philips SHP9500 Headphones

http://bit.ly/1Ky9cAV

EliaYek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

באמת נראה אוזניות טובות
אבל הם לא ממש בתקציב שלי
הכי זול שמצאתי זה 400 שקל ( כולל משלוח כמובן
ראיתי את האתר שהבאת
אפשר לסמוך עליו?
בחיים לא קניתי ממנו או שמעתי עליו

אשמח לעוד אישור שהאוזניות האלה אכן מתאימות
אם הם באמת כאלה טובות אני אזמין למרות שרשם שהם שולחים את זה רק בסוף מאי
נערך לאחרונה על ידי EliaYek ב 10/05/2015 23:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #4 

לא בתקציב? $60 דולר + $13 משלוח עד לבית ($73 כפול 3.85 = 281 ש"ח). לדעתי זה הכי טוב שתוכל לקנות במסגרת התקציב. אם תעיין בדיונים פה בפורום, תוכל לראות שרבים מאיתנו נוהגים לרכוש באתר, שנחשב לאמין ומאוד אטרקטיבי מבחינת המבצעים שיש בו. תקציב של 300 ש"ח ודרישה של כבל נתיק מאוד מגבילים את היצע האוזניות הטובות שאתה יכול לרכוש. זה הדיל הכי טוב שתקבל.

EliaYek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

חחח סליחה מסתבר שערכתי את ההודעה שלי בזמן שאתה הגבת

זה פעם ראשונה שאני מוציא סכום כזה על אוזניות

למישהו היה את האוזניות האלה ויכול להעיד שהם נוחות כלומר שאני יכול לשבת איתם במחשב הרבה זמן בלי שיכאבו לי האוזניים? ( זה והכבל נשלף הדברים שהכי חשובים לי )

morant
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
שם מלא: morant
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #6 

http://www.amazon.com/gp/product/B007SP ... PDKIKX0DER

51.75 דולר עד הבית. יש לי זוג כזה ואני מרוצה מהם מאוד.
המחיר שלהם משתנה מידי פעם אז אם לא דחוף לך תחכה לראות שינוי במחיר יכול להגיע למיטב זכרוני ל22 דולר לפני משלוח.
לעניין האוזניות אז עבורי הן נוחות מאוד. אני מוכרח לציין שהן לא לוחצות בכלל על האוזניים אבל שוב מדובר בעניין אינדיוידואלי ( הראש שלי ).
הנקודה היחידה שאולי תהיה בעייתית ועולה בביקורות שראיתי באינטרנט זה שאין ריפוד מספק לקשת וזה יכול להיות אולי לא נעים בשימוש ארוך מאוד. אבל אצלי לא הרגשתי את זה אף פעם והכי הרבה שישבתי איתן היה ארבע שעות בערך.
הכבל של האוזניות נתיק והאוזניות גם מתקפלות.

EliaYek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה רבה באמת נראות אוזניות טובות

אשמח לעוד המלצות או חוות דעת על האזניות שמוצעות כאן לפני
שאקח החלטה סופית

שמעתי שאנשים משתמשים באוזניות של razer למחשב
מישהו מכיר?
איך הם?

EliaYek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

עוד מישהו? המכירה של הshp9500 עומדת להיגמר
יש עוד חוות דעת?

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #9 

@EliaYek

שלום,
יש את ה Edifier H850 שהזמנתי ב eBay ב 52.5$ כולל משלוח מ eBay. יצא לי 208 ש"ח.
לא רציתי להוציא סכום גבוה כי הן יישארו במשרד כל הזמן.

http://www.head-fi.org/products/edifier-h850

אבל אני אמור לקבל אותן רק עוד שבוע בערך, תלוי בדואר.
אם תחכה אני אוכל לתת עליהן חוות דעת אחרי שיגיעו

ואתה גם יכול לקנות Major Marshall ב AliExpress ב 120 ש"ח בערך. יש לי זוג כזה, לא מדהים אבל מספיק לשימוש פה ושם.
(באורנג' מוכרים אותם מ 500 ש"ח באריזה מהודרת, ב AliExpress אתה מקבל אותן בשק מבד וסיכוי לא קטן לזיוף)
Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #10 

האוזניות שהיו לך, לפחות הUE4000 כי המותג השני אני לא מכיר, היו סגורות מהסוג שיושב על האוזן ומפעיל עליה לחץ כדי לאטום. מכאן כנראה הבעייה שלך עם הנוחות. אם אתה רוצה לעלות רמה בעניין הזה וללכת על בטוח בלי למדוד, לדעתי אין מנוס מלהעלות את התקציב ולהשקיע במשהו עם קפסולות בקוטר משמעותי כמו הSoundmagic HP100, הAKG K550. מצד שני, אם אתה לא מוכן להעלות תקציב ואין לך צורך באטימה גבוהה אפשר להתפשר על הСreative Aurvana Live המקוריות, יש להן אחיזה די עדינה על הראש, על חשבון אטימה. גם הEdifier שהזכרו בפוסט לפניי יכולות להיות אופציה טובה.
שים לב שכל הדגמים האלה בלי כבל ניתק כי לדעתי זו התעקשות מיותרת, במיוחד בתקציב נמוך. אפשר לשמור על הכבל בצורה טובה פשוט ע"י גלגול שלו מהפלאג עד לאורך ששימושי לך וקשירת העודף. וגם אם קורה משהו ויש נתק, זה רחוק מלהיות מסובך לפתור את העניין. פשוט צריך לאבחן איפה הנתק-בצד הקונקטור או בצד שנכנס לקפסולה. ואז זה עניין לפתוח של להוציא כמה ברגים ולפתוח את הקפסולה או לחתוך את הקונקטור וללכת לכל מעבדת תיקונים שכונתית לטיפול שלא צריך לעלות על כמה עשרות שקלים.

הפיליפס SHP9500 הן אוזניות מסוג פתוח (ללא אטימה), לא יתאימו לשימוש ללא מרחב פרטי. חוצמזה שהן מאוד, אבל ממש, בהירות עם טווח מיד-היי צורם ברמה שלא שמעתי זה הרבה זמן.

EliaYek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

Ilyan כתב:האוזניות שהיו לך, לפחות הUE4000 כי המותג השני אני לא מכיר, היו סגורות מהסוג שיושב על האוזן ומפעיל עליה לחץ כדי לאטום. מכאן כנראה הבעייה שלך עם הנוחות. אם אתה רוצה לעלות רמה בעניין הזה וללכת על בטוח בלי למדוד, לדעתי אין מנוס מלהעלות את התקציב ולהשקיע במשהו עם קפסולות בקוטר משמעותי כמו הSoundmagic HP100, הAKG K550. מצד שני, אם אתה לא מוכן להעלות תקציב ואין לך צורך באטימה גבוהה אפשר להתפשר על הСreative Aurvana Live המקוריות, יש להן אחיזה די עדינה על הראש, על חשבון אטימה. גם הEdifier שהזכרו בפוסט לפניי יכולות להיות אופציה טובה.
שים לב שכל הדגמים האלה בלי כבל ניתק כי לדעתי זו התעקשות מיותרת, במיוחד בתקציב נמוך. אפשר לשמור על הכבל בצורה טובה פשוט ע"י גלגול שלו מהפלאג עד לאורך ששימושי לך וקשירת העודף. וגם אם קורה משהו ויש נתק, זה רחוק מלהיות מסובך לפתור את העניין. פשוט צריך לאבחן איפה הנתק-בצד הקונקטור או בצד שנכנס לקפסולה. ואז זה עניין לפתוח של להוציא כמה ברגים ולפתוח את הקפסולה או לחתוך את הקונקטור וללכת לכל מעבדת תיקונים שכונתית לטיפול שלא צריך לעלות על כמה עשרות שקלים.

הפיליפס SHP9500 הן אוזניות מסוג פתוח (ללא אטימה), לא יתאימו לשימוש ללא מרחב פרטי. חוצמזה שהן מאוד, אבל ממש, בהירות עם טווח מיד-היי צורם ברמה שלא שמעתי זה הרבה זמן.
...

אהלן תודה על התגובה.
אני אכן ישב במרחב פתוח - בחדר שלי
אבל מה זה אומר מיד היי צורם? באיזה סוג מוזיקה זה מורגש?
עד עכשיו השתמשתי באוזניות פשוטות אני לא מאמין שזה יפריע לי
או שזה ברמה ממש זוועתית?
·

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #12 

מיד-היי זה האזור תדרים בין 2-4 Khz אבל בדר"כ מתכוונים לתחום הזה וגם לטרבל (התחום שמעל המידריינג') התחתון, עד 6-8khz. לא רק שהאזור הזה מאוד מוקצן בפיליפס, הייתי יכול לחיות עם זה כי לא מפריע לי טרבל בריא אבל צריך שיהיה יחסית ליאנרי/חלק, כלומר בלי עליות וירידות חריגו מאוד, נקראות גם peaks. זה מאוד מציק בווליום גבוה.

באופן כללי האוזניות די מפורטות ואם אתה שומע בווליום יחסית נמוך וללא הרבה באס נמוך במוזיקה אז הם בהחלט ישדרגו לך את החוויה, הכל יישמע הרבה יותר גדול, רחב, נקי ומפורט, אם כי זה צליל די "רזה" סה"כ. אבל בווליום גבוה זה אתה תצטרך לעשות התאמות, בין אם EQ לבאס או לטרבל או לשים איזה מכשיר- באפר מנורות נחמד למשל- שייתן יותר נפח לצליל. תעשה פה חיפוש באתר/פורום לגבי המושג "מנורות" אם לא מוכר לך ותבין יותר טוב על מה אני מדבר. שיהיה בהצלחה ברכישה.

EliaYek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

Ilyan כתב:מיד-היי זה האזור תדרים בין 2-4 Khz אבל בדר"כ מתכוונים לתחום הזה וגם לטרבל (התחום שמעל המידריינג') התחתון, עד 6-8khz. לא רק שהאזור הזה מאוד מוקצן בפיליפס, הייתי יכול לחיות עם זה כי לא מפריע לי טרבל בריא אבל צריך שיהיה יחסית ליאנרי/חלק, כלומר בלי עליות וירידות חריגו מאוד, נקראות גם peaks. זה מאוד מציק בווליום גבוה.

באופן כללי האוזניות די מפורטות ואם אתה שומע בווליום יחסית נמוך וללא הרבה באס נמוך במוזיקה אז הם בהחלט ישדרגו לך את החוויה, הכל יישמע הרבה יותר גדול, רחב, נקי ומפורט, אם כי זה צליל די "רזה" סה"כ. אבל בווליום גבוה זה אתה תצטרך לעשות התאמות, בין אם EQ לבאס או לטרבל או לשים איזה מכשיר- באפר מנורות נחמד למשל- שייתן יותר נפח לצליל. תעשה פה חיפוש באתר/פורום לגבי המושג "מנורות" אם לא מוכר לך ותבין יותר טוב על מה אני מדבר. שיהיה בהצלחה ברכישה.
...
·אממ הבנתי
אבל זה בדיוק הדברים שלא מפריעים לי
כי אני לא מתכנן לשמוע בפול ווליום אני שומע בווליום סביר עד נמוך

איזה אוזניות ממה שהוזכרו אתה ממליץ הפליפס או הHDIFILER ?
ממש אהבתי את העיצוב של הפליפס והעבודה שאמור להיכנס אוויר צריכה לעשות את הלבישה של האוזניות יותר נעימה לא?

מבחינת נוחות
הפליפס יותר טובים מהDHFILER?

עריכה
כנראה שאני ילך על הפיליפס העיצוב הכריע חחח

baraq
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 569
נתן תודות: 55 פעמים

שליחה #14 

מה לגבי Koss porta pro?

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #15 

הporta pro לא נוחות בכלל.

baraq
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

@mikel1999
·לא נוחות לך, לי הן הכי נוחות שיצא לי לבדוק, לא מחממות את האוזניים.

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #17 

הUE זה ON EAR אז הגיוני שהן מכאיבות לו בגלל הלחץ על האוזניים, אז דיי הגיוני שהפורטה לא יתאימו לו.

EliaYek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

כן אני לא ממש רוצה ON EAR

אני כנראה יקנה את הפיליפס שהוצעו פה
אהבתי את העיצוב

נקווה שהיו נוחות

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #19 

אם אתה רוצה פיליפס נוחות בעד 300 ש"ח, אני הייתי ממליץ על ה-SHL5905 Citiscape Uptown, שהן OVER EAR סגורות ומאוד נוחות! (Y)

סקרתי אותן במבחן האוזניות הגדול האחרון שהיה בפורום, והן ניצחו בקטגוריית התמורה למחיר! (i)

baraq
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

קח בחשבון שהבעיה באוזניות overhears זה שזה ממש חם אחרי פרק זמן מסוים, לי כמה דקות עם akg 845 כבר היה יותר מידי...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”