מחשב לא מזהה טלויזיה בhdmi
היי!!!
יש לי מחשב טושיבה satellite L-50, כשאני מחברת אותו בhdmi לטלויזיה של שארפ הוא ישר מזהה אותה וכשאני מחשברת לטלוויזיה של LUXOR אין שום דבר ובטלוויזיה כתוב 'אין אות' עכשיו בטח תגידו לי שזה בעיה בטלוויזיה--אבל!!! כשאני מחברת מחשב אחר הכל בסדר!!! מה אני יכולה לעשות כדי לזהות את הטלויזיה במחשב? (אגב פעם הכל עבד ופתאום הפסיק.)
יש לי מחשב טושיבה satellite L-50, כשאני מחברת אותו בhdmi לטלויזיה של שארפ הוא ישר מזהה אותה וכשאני מחשברת לטלוויזיה של LUXOR אין שום דבר ובטלוויזיה כתוב 'אין אות' עכשיו בטח תגידו לי שזה בעיה בטלוויזיה--אבל!!! כשאני מחברת מחשב אחר הכל בסדר!!! מה אני יכולה לעשות כדי לזהות את הטלויזיה במחשב? (אגב פעם הכל עבד ופתאום הפסיק.)
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
ייתכן שהטלויזיה LUXOR לא תומכת ברזולוציה\תדר ריענון המוגדרים במחשב.
תבדקי בהוראות ההפעלה של הטלויזיה מה הרזולוציות הנתמכות ובאילו תדרי ריענון היא תומכת.
המחשב השני כן מוגדר על רזולוציה נתמכת, ולכן עובד.
לדוגמה:
המחשב שלך בעל רזולוציה 1920 * 1080
הטלויזיה שארפ היא Full HD, ולכן תומכת ברזולוציה המוגדרת במחשב.
הטלויזיה LUXOR היא HD Ready, ולכן לא תומכת ברזולוציה המוגדרת במחשב.
!! זו רק דוגמה, כי לא סיפקת מידע מה הדגמים של המוצרים שיש לך. !!
תבדקי בהוראות ההפעלה של הטלויזיה מה הרזולוציות הנתמכות ובאילו תדרי ריענון היא תומכת.
המחשב השני כן מוגדר על רזולוציה נתמכת, ולכן עובד.
לדוגמה:
המחשב שלך בעל רזולוציה 1920 * 1080
הטלויזיה שארפ היא Full HD, ולכן תומכת ברזולוציה המוגדרת במחשב.
הטלויזיה LUXOR היא HD Ready, ולכן לא תומכת ברזולוציה המוגדרת במחשב.
!! זו רק דוגמה, כי לא סיפקת מידע מה הדגמים של המוצרים שיש לך. !!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
??gilad-fzr כתב:@ANNABRO
צלמי את המקלדת של הנייד ותעלי לפה.
טכנית, המעבר מתצוגה בנייד לטלויזיה אמורה להתבצע בלחיצה על FN+ציור של מסך, כלומר על אחד ה-F בחלק העליון של המקלדת.
אם תצלמי את המקלדת, יהיה קל לזהות את מקש ה-F המתאים....
אם היא יודעת להפעיל את המחשב עם טלויזיה אחת, אתה יכול להניח שהיא יודעת איך להעביר את התצוגה למסך חיצוני...
היי לכולם!!
תודה על התגובות, האמת היא שניסיתי את השיטה של ה- FN+F4 (הכפתור עם המסך) ולא עבד, גם עשיתי את הכפתור של הווינדוס+P,
לגבי הכבלים, ניסיתי 3 כבלים שונים.
באמת אני חושבת שאולי האופציה של הרזולוציה יכולה להתאים הבעיה שאין לי את החוברת של ההוראות לצערי (עברנו דירה והרבה דברים נעלמו).. יש אפשרות שמישהו יוכל לעזור לי לבדוק את עניין הרזולוציה?
רגע!!!!! אם אני אבדוק איזו רזולוציה יש במחשב ההוא שכן מתחבר לטלויזיה יכול להיות שאני אשנה בהתאם במחשב שלי וזה יעבוד!!! (נכון?)
לגבי הכבלים, ניסיתי 3 כבלים שונים.
באמת אני חושבת שאולי האופציה של הרזולוציה יכולה להתאים הבעיה שאין לי את החוברת של ההוראות לצערי (עברנו דירה והרבה דברים נעלמו).. יש אפשרות שמישהו יוכל לעזור לי לבדוק את עניין הרזולוציה?
רגע!!!!! אם אני אבדוק איזו רזולוציה יש במחשב ההוא שכן מתחבר לטלויזיה יכול להיות שאני אשנה בהתאם במחשב שלי וזה יעבוד!!! (נכון?)
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·gilad-fzr כתב:@Amir64
יש לך את זה ביותר מתנשא?
העליתי רעיון, היא יכולה לבחור לנסות אותו או לא, יזיק זה לא....
כן אבל רעיון לא רלווטני, טיפה לקרוא את ההודעה לפני...
ככה זה בטלזויות ״***״ ללא שם.
נסי לשנות רזולוציה, קליק ימני על שולחן העבודה, רזולוציה, לשנות למשהו קטן גדול יותר, ולחבר.
חיבורי HDMI נדפקים חלקית מסיבות מסויימות (קפיצות מתח וכדומה) ולכן יתכן שמכשירים מסויימים לא יפעלו עם מכשירים מסויימים אחרים. לפעמים זה רק ביציאות מסויימות באותו מכשיר. הפתרון הוא להחליף את בקר היציאה של הHDMI, מה שלא מעשי ולא כלכלי ברוב המקרים.
..