ממירים מומלצים לצפייה בעידן+
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום חברים,
אני מחפש ממיר איכותי לצפייה בשידורי עידן+. למען ההגינות אין לי מושג בנושא הזה אבל כל מה שעשיתי הוא להזמין דונגל סיני פשוט רק על מנת לבדוק את רמת הקליטה של עידן+ במודיעין, שם אני גר. הדונגל הפתיע לטובה והקליטה מצוינת אבל אני צריך ממירים לחדרים ואולי גם לסלון.
המליצו לי על מס' דגמים:
https://www.tal-hetz.co.il/shop/he/%D7% ... t2-hd.html
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... _id=117621
וחברה בשם INNOVA (דגמים שונים דוגמת 7015).
מבחינת הצרכים - צפייה איכותית ויציבה בשידורי עידן+
יכולת הקלטה על גבי התקן USB.
יכולות ניגון HD פחות רלוונטי אבל אם יש מה טוב אבל שוב, ממש לא הכרחי.
תקציב: אין הגבלה (הבנתי שהעלויות הן עד 300 ש"ח לממיר).
אשמח לכל עצה שאוכל לקבל.
תודה חברים ושבוע טוב.
אני מחפש ממיר איכותי לצפייה בשידורי עידן+. למען ההגינות אין לי מושג בנושא הזה אבל כל מה שעשיתי הוא להזמין דונגל סיני פשוט רק על מנת לבדוק את רמת הקליטה של עידן+ במודיעין, שם אני גר. הדונגל הפתיע לטובה והקליטה מצוינת אבל אני צריך ממירים לחדרים ואולי גם לסלון.
המליצו לי על מס' דגמים:
https://www.tal-hetz.co.il/shop/he/%D7% ... t2-hd.html
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... _id=117621
וחברה בשם INNOVA (דגמים שונים דוגמת 7015).
מבחינת הצרכים - צפייה איכותית ויציבה בשידורי עידן+
יכולת הקלטה על גבי התקן USB.
יכולות ניגון HD פחות רלוונטי אבל אם יש מה טוב אבל שוב, ממש לא הכרחי.
תקציב: אין הגבלה (הבנתי שהעלויות הן עד 300 ש"ח לממיר).
אשמח לכל עצה שאוכל לקבל.
תודה חברים ושבוע טוב.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה גיל. הטלוויזיות שלי אינן תומכות - יש לי EX500 של סוני, פלזמה ישנה יחסית של פיליפס ובחדר המשפחה הייסנס.גיל37 כתב:קודם כל תבדוק את הטלויזיות שלך.
יש טלויזיות שכוללות ממיר DVB מובנה ואז לא צריך ממיר חיצוני....
בהנחה שהטלוויזיות אינן תומכות - יש עצה בנוגע לממירים איכותיים?
תודה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
יונדאי אחלה ממיר, סיקרתי אותו כאן באתר ואני מאוד מרוצה ממנו.. לינק לזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881952
מה שאתה הבאת הם ממירים סיניים קלאסיים לא הייתי ממליץ עליהם.
מה שאתה הבאת הם ממירים סיניים קלאסיים לא הייתי ממליץ עליהם.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה בני. קראתי את הביקורת שלך ואת התגובות. אם אני מבין נכון לא מדובר בממירים באיכות הגבוהה ביותר, כאשר לכל חברה יש את היתרונות והחסרונות שלה. אני מבין שמרבית הממירים הם סינים (לא שאני שולל מוצרים סינים אבל אני מבין שהמנעד של המוצרים הוא רחב וטיב האיכות בהתאם).benny123 כתב:יונדאי אחלה ממיר, סיקרתי אותו כאן באתר ואני מאוד מרוצה ממנו.. לינק לזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881952
מה שאתה הבאת הם ממירים סיניים קלאסיים לא הייתי ממליץ עליהם....
לסיכום, אם אני נשמע לעצתך אין כל כך מה לברר אלא ללכת על ניסיון של אחרים ומבחינתך אחרי שימוש של 4 חודשים לערך אין לך תלונות, האם אני צודק?
אגב, איזו אנטנה צריך לצורך שיפור הקליטה ( שמעתי את השם יאגי לא מעט).
שוב תודה לכולם על העזרה.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש פנימיות כמו יאגי של סאקל או לקסוס 240 או קיו 101 או שיפור יותר משמעותי אנטנה חיצונית החל מ69 שקל ועד 300 שקל
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה תומר!tomer_1968 כתב:יש פנימיות כמו יאגי של סאקל או לקסוס 240 או קיו 101 או שיפור יותר משמעותי אנטנה חיצונית החל מ69 שקל ועד 300 שקל...
אנצל את ההזדמנות ואשאל אם גם אתה תומך בממיר מסוג SKL 06?
תודה מראש.
blknom ליונדאי 1617 איכות סאונד חלולה ועוצמת סאונד נמוכה יחסית וכמו כן טיונר פחות רגיש. מעבר לא חלק בין ערוצים ובעיות סיכרון מידי פעם.באירופה ה skl 06 03 נמכר תחת המותג טלפונקין ויונדאי . תבדוק את מספרי הדגם בכותרת השירשור על ה03.
קליטה יציבה בכל תנאי מזג האוויר תקבל רק עם אנטנת יאגי חיצונית שמתאימה לתחום ה - UHF ובמידה ויש פיצול למספר ממירים בבית וכבילה ארוכה ייתכן ויידרש גם מגבר, כאשר רק מגבר תורן מומלץ מכיוון שמבצע את ההגברה מייד לאחר האנטנה שקולטת את האות ולא בקצה השני של הכבל כאשר האות כבר חלש ומלא ברעשים (שמוגברים גם כן).
מכיוון שהממירים מגיעים עם אנטנה קטנה עם בסיס מגנטי אתה תמיד יכול לנסות לקלוט איתה קודם. במידה ויש באיזור שלך קליטה חזקה, ייתכן ולא תצטרך להוסיף שום אנטנה אחרת.
האנטנות הפנימיות המוגברות שנמכרות במחיר של 10 אגורות עד 200 שקל שקולות לצעצועים של ילדים בני 3 וככה צריך להתייחס אליהן. אם לא תקבל קליטה יציבה עם האנטנה שמסופקת עם הממיר, גם אנטנה פנימית "מוגברת" לרוב לא תעזור לך.
מכיוון שהממירים מגיעים עם אנטנה קטנה עם בסיס מגנטי אתה תמיד יכול לנסות לקלוט איתה קודם. במידה ויש באיזור שלך קליטה חזקה, ייתכן ולא תצטרך להוסיף שום אנטנה אחרת.
האנטנות הפנימיות המוגברות שנמכרות במחיר של 10 אגורות עד 200 שקל שקולות לצעצועים של ילדים בני 3 וככה צריך להתייחס אליהן. אם לא תקבל קליטה יציבה עם האנטנה שמסופקת עם הממיר, גם אנטנה פנימית "מוגברת" לרוב לא תעזור לך.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה חברים.
כפי שרשמתי בהודעה המקורית, רכשתי דונגל פשוט רק לבדיקת הנושא והופתעתי מאיכות הצפייה - כרגע אני משתמש באנטנה פשוטה שהגיעה עם הדונגל אבל השידור יציב לחלוטין. ארכוש את ה-SKL 06 ואבדוק. היה ואהיה זקוק לאנטנה אפנה למומחים בפורום הנהדר הזה.
תודה לכולם על העזרה.
כפי שרשמתי בהודעה המקורית, רכשתי דונגל פשוט רק לבדיקת הנושא והופתעתי מאיכות הצפייה - כרגע אני משתמש באנטנה פשוטה שהגיעה עם הדונגל אבל השידור יציב לחלוטין. ארכוש את ה-SKL 06 ואבדוק. היה ואהיה זקוק לאנטנה אפנה למומחים בפורום הנהדר הזה.
תודה לכולם על העזרה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לכל ממיר יש יתרונות וחסרונות.
מהיונדאי אני די מרוצה לא מכיר את הבעיות שהועלו כאן לפחות לא אצלי.
כל הממירים למיטב ידיעתי מקורם מסין ועוברים גיור לשפה העברית ולאחר מכן לחנויות (היה את הממיר גרמין שסיקרתי כאן בעבר ומקורו בכלל מפולין והוא מכונת עבודה שעובדת עד היום בכיף).
אל תבנה על ממיר שהוא כמו ממיר של יס.. כי הממירים הללו עם מערכת הפעלה די בסיסית ויכולות די פשוטות.
צריך לזכור בסופו של יום שמדובר בממיר ייעודי לקליטת התחנות באם אתה מחפש משהו רציני יותר אתה יכול תמיד לבנות HTPC ולחבר לו דונגל ושלום על ישראל, אתה תהנה מיכולות הרבה יותר גבוהות ומיותר פיצ'רים ופתיחות במע"ה.
בקשר לקליטה, זה די משתנה מאזור לאזור תתחיל מהאנטנה הבסיסית המגיעה עם הממיר ובסיסה מגנטי, הצמד למשהו מתכתי ותראה אם זה מספק אותך באם לא שקול אנטנת יאגי פנימית זולה או חיצונית גדולה (אם אפשר חיצונית אז עדיף חיצונית תמיד כי הפנימית לא הכי יפה לעין).
מהיונדאי אני די מרוצה לא מכיר את הבעיות שהועלו כאן לפחות לא אצלי.
כל הממירים למיטב ידיעתי מקורם מסין ועוברים גיור לשפה העברית ולאחר מכן לחנויות (היה את הממיר גרמין שסיקרתי כאן בעבר ומקורו בכלל מפולין והוא מכונת עבודה שעובדת עד היום בכיף).
אל תבנה על ממיר שהוא כמו ממיר של יס.. כי הממירים הללו עם מערכת הפעלה די בסיסית ויכולות די פשוטות.
צריך לזכור בסופו של יום שמדובר בממיר ייעודי לקליטת התחנות באם אתה מחפש משהו רציני יותר אתה יכול תמיד לבנות HTPC ולחבר לו דונגל ושלום על ישראל, אתה תהנה מיכולות הרבה יותר גבוהות ומיותר פיצ'רים ופתיחות במע"ה.
בקשר לקליטה, זה די משתנה מאזור לאזור תתחיל מהאנטנה הבסיסית המגיעה עם הממיר ובסיסה מגנטי, הצמד למשהו מתכתי ותראה אם זה מספק אותך באם לא שקול אנטנת יאגי פנימית זולה או חיצונית גדולה (אם אפשר חיצונית אז עדיף חיצונית תמיד כי הפנימית לא הכי יפה לעין).
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה רבה בני. הזמנתי את הממיר SKL 06 בסופו של דבר.
אני מקבל את העצות שלך - בסלון יש לי מחשב אינטל של NUC שמשמש כ-HTPC ואכן יש דונגל פשוט שעושה את העבודה (לרבות כמובן ההרחבות השונות הקיימות בקודי ונותנות מענה טוב מבחינת ערוצי טלוויזיה).
הממיר מיועד לחדר השינה ולחדר המשפחה שם יש מכשיר ראספברי פיי 2 שמריץ קודי.
תודה רבה על העזרה.
אעדכן לגבי ההתרשמו שלי מהממיר שהוזמן - דבר אחד אני כבר יכול לומר והוא ששירות הלקוחות של חברת ליין שופ הוא לא פחות ממצוין - לאחר ביצוע ההזננה, ביקשתי שהמשלוח יהיה מהיר ככל הניתן מיד יצרו איתי קשר טלפוני וידאו כתובת וכבר היום יישלח המוצר באמצעות דואר ישראל.
המשך יום נעים.
אני מקבל את העצות שלך - בסלון יש לי מחשב אינטל של NUC שמשמש כ-HTPC ואכן יש דונגל פשוט שעושה את העבודה (לרבות כמובן ההרחבות השונות הקיימות בקודי ונותנות מענה טוב מבחינת ערוצי טלוויזיה).
הממיר מיועד לחדר השינה ולחדר המשפחה שם יש מכשיר ראספברי פיי 2 שמריץ קודי.
תודה רבה על העזרה.
אעדכן לגבי ההתרשמו שלי מהממיר שהוזמן - דבר אחד אני כבר יכול לומר והוא ששירות הלקוחות של חברת ליין שופ הוא לא פחות ממצוין - לאחר ביצוע ההזננה, ביקשתי שהמשלוח יהיה מהיר ככל הניתן מיד יצרו איתי קשר טלפוני וידאו כתובת וכבר היום יישלח המוצר באמצעות דואר ישראל.
המשך יום נעים.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
גם לראספברי פיי 2 אפשר לחבר דונגל.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

בוקר טוב,NegativeIQ כתב:גם לראספברי פיי 2 אפשר לחבר דונגל....
איך זה נ עשה בפועל? הרי אין אפשרות להתקין תוכנה חיצונית לצורך שימוש בדונגל.
אתמול רכשתי את הממיר SKL 06 אבל מעניין לשמוע איך עובדים עם הפיי (זהו מכשיר שאני ממש לא מכיר וקיבלתי רק לפני שבוע לערך).
תודה.