עזרה בהתקנה קודי על ריספרי *בתשלום*
שלום לכולם,
יש לי את כל הציוד הנדרש רק חסר לי הידע והזמן. אי לכך, הייתי שמח לקפוץ למישהו ע״מ שיתקין לי אצ התוספים וילמד אותי להשתמש. עדיף באזור ירושלים או המרכז.
האמור לעיל כמובן ילווה בתשלום.
ניתן ליצור קשר בהודעות פרטיות
(מקוה שלא עברתי על חוקי פורום)
יש לי את כל הציוד הנדרש רק חסר לי הידע והזמן. אי לכך, הייתי שמח לקפוץ למישהו ע״מ שיתקין לי אצ התוספים וילמד אותי להשתמש. עדיף באזור ירושלים או המרכז.
האמור לעיל כמובן ילווה בתשלום.
ניתן ליצור קשר בהודעות פרטיות
(מקוה שלא עברתי על חוקי פורום)
אם אתה צריך עזרה בהתקנה של קודי על המערכת, אני גר בפ"ת.
את התוספים אני פחות מכיר, אבל לא צריכה להיות בעיה.
כמובן, זה לוקח בדיוק 7, דקות. לא נדרש שום תשלום.
בכל מקרה, לדעתי תשקיע את זמן הנסיעה בקריאת מדריך או סרטון ביוטיוב יקח לך פחות זמן מאשר לקפוץ למישהו שיתקן לך.
את התוספים אני פחות מכיר, אבל לא צריכה להיות בעיה.
כמובן, זה לוקח בדיוק 7, דקות. לא נדרש שום תשלום.
בכל מקרה, לדעתי תשקיע את זמן הנסיעה בקריאת מדריך או סרטון ביוטיוב יקח לך פחות זמן מאשר לקפוץ למישהו שיתקן לך.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
דניאל בעוד מס' ימים אחרי שתקרא קצת את הנושא, הפוסט הזה יצחיק אותך. זה בערך כמו לבקש עזרה בתשלום לפתיחת קובץ TXT שקיבלת במייל. כזה פשוט.
אתה יכול פשוט לקרוא את המדריך שלי סעיף 3.5.
אתה יכול פשוט לקרוא את המדריך שלי סעיף 3.5.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

דניאל, אז יש לעשות את התהליך בצורה ידני או לקפוץ לחבר שיש לו Windows ורשת בבית שאתה יכול להתחבר אליו עם RPI.
אני מצטער שאני "מתפרץ" לשאלתו של פותח הדיון.
אבל גם לי קצת קשה להבין ב-100% מה שצריך לעשות.
אני מבין את הרוב ואני כן רוצה לנסות להתמודד בעצמי (ובמידת הצורך לשאול כאן בפורום)
קודם כל: יש לי גם сubox וגם Rpi2: שניהם באותה דרך התקנה? (כי לא כתוב שם сubox).
א. הקובץ שצריך להריץ בסעיף (3) זה סקריפט שאני צריך להריץ במחשב windows שה-cubox מחובר איתו באותה הרשת?
ב. איך יודעים את כתובת ה-ip ב-сubox? ואת כתובת ה-ip של ה-cubox יש לרשום בסקריפט?
אבל גם לי קצת קשה להבין ב-100% מה שצריך לעשות.
אני מבין את הרוב ואני כן רוצה לנסות להתמודד בעצמי (ובמידת הצורך לשאול כאן בפורום)
קודם כל: יש לי גם сubox וגם Rpi2: שניהם באותה דרך התקנה? (כי לא כתוב שם сubox).
א. הקובץ שצריך להריץ בסעיף (3) זה סקריפט שאני צריך להריץ במחשב windows שה-cubox מחובר איתו באותה הרשת?
ב. איך יודעים את כתובת ה-ip ב-сubox? ואת כתובת ה-ip של ה-cubox יש לרשום בסקריפט?
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

groovy: אם אתה מתקין OP, תשתמש במדריך המצוין של תומר לבצע את ההתקנה של מערכת ההפעלה.
בסיום ההתקנה היכנס למערכת -> פרטי מערכת, ושם בשורה השניה מופיעה הכתובת ה-IP הפנימית של הרשת שלך. זו הכתובת שאתה צריך להזין בתוכנה שלי.
לפני כן שים לב (שבזמן ההתקנה או) תחת הגדרות OpenElec מאופשרת גישת SSH עם סיסמה.
בסיום ההתקנה היכנס למערכת -> פרטי מערכת, ושם בשורה השניה מופיעה הכתובת ה-IP הפנימית של הרשת שלך. זו הכתובת שאתה צריך להזין בתוכנה שלי.
לפני כן שים לב (שבזמן ההתקנה או) תחת הגדרות OpenElec מאופשרת גישת SSH עם סיסמה.
TheWiz + mp3lll שלום לכם
מה כוונתך ב-OP? אולי לכך שבמידה וה-cubox שלי הגיע עם מערכת הפעלה (ככה זה נקרא?) מהיצרן על ה-sd?
במידה ויש כזו - מה שצריך לעשות זה להריץ את הסקריפט שלך -> להזין את כתובת ה-ip של ה-cubox וזהו?
תודה!
מה כוונתך ב-OP? אולי לכך שבמידה וה-cubox שלי הגיע עם מערכת הפעלה (ככה זה נקרא?) מהיצרן על ה-sd?
במידה ויש כזו - מה שצריך לעשות זה להריץ את הסקריפט שלך -> להזין את כתובת ה-ip של ה-cubox וזהו?
תודה!