התייעצות ועזרה לגביי המערכת קולנוע שיש לי
שלום לכולם.
אני יש לי רמקולים סטאליטים 5.1 של Harman Kardon HKTS11 והתחדשתי השבוע במגבר של ONKYO TX-SR333 לאחר שהיה לי לפניו מגבר של DENON 1509.
עכשיו כשחיברתי את הרמקולים הקיימים שציינתי למגבר החדש הרגשתי קודם הבדל קטן בשמע שיותר יפה אבל לא יודע אני מנסה להגיע לרמה ממש טובה של שמע וצלילים ואפקטים איתם השאלה אם להחליף אוליי את הכבלים של הרמקולים וזה ישפר? אוליי להחליף אותם ברמקולים רצפתיים ואז זה ישפר כי סטאליטים מוציאים צלילים פחות טובים מאשר רצפתיים?
ובלי קשר אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המערכת שיש לי.
אני יש לי רמקולים סטאליטים 5.1 של Harman Kardon HKTS11 והתחדשתי השבוע במגבר של ONKYO TX-SR333 לאחר שהיה לי לפניו מגבר של DENON 1509.
עכשיו כשחיברתי את הרמקולים הקיימים שציינתי למגבר החדש הרגשתי קודם הבדל קטן בשמע שיותר יפה אבל לא יודע אני מנסה להגיע לרמה ממש טובה של שמע וצלילים ואפקטים איתם השאלה אם להחליף אוליי את הכבלים של הרמקולים וזה ישפר? אוליי להחליף אותם ברמקולים רצפתיים ואז זה ישפר כי סטאליטים מוציאים צלילים פחות טובים מאשר רצפתיים?
ובלי קשר אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המערכת שיש לי.
@DanielGe
·קודם כל תודה לך על העזרה והתשובה
מה שחסר לי זה שאני מנסה להגיע לרמת שמע כמה שאפשר כמו השמע שבקולנוע אם אפשר להגיע לכך וגם אתה יודע לא להשתגע בקניית רמקולים יקרים שעולים עכשיו 4000 או 2500 או מששהו כזה ואוליי הכל בסדר והרמקולים שלי הם בסדר גמור ואם אני יחליף את הכבלים של הרמקולים הכל יהיה אחרת והכל יהיה מצויין או שפשוט לקנות רמקולים רצפתיים לא במחיר יקר או אם יש כאלה שעושים גם טרייד אין אז גם בסדר.
·קודם כל תודה לך על העזרה והתשובה
מה שחסר לי זה שאני מנסה להגיע לרמת שמע כמה שאפשר כמו השמע שבקולנוע אם אפשר להגיע לכך וגם אתה יודע לא להשתגע בקניית רמקולים יקרים שעולים עכשיו 4000 או 2500 או מששהו כזה ואוליי הכל בסדר והרמקולים שלי הם בסדר גמור ואם אני יחליף את הכבלים של הרמקולים הכל יהיה אחרת והכל יהיה מצויין או שפשוט לקנות רמקולים רצפתיים לא במחיר יקר או אם יש כאלה שעושים גם טרייד אין אז גם בסדר.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
המגבר שקנית סבבה, אבל הוא גדול על הסט רמקולים שיש לך. אם אתה רוצה סאונד (כמו בקולנוע), הייתי מתחיל מהחלפת הסאב של הסט (בהנחה שהרמקולים הקטנים לא מתחברים אליו אלא ישירות לרסיבר) בסאב יותר רציני - כנראה שיהיה הכי טוב לחפש משהו מיד 2 כדי למקסם תמורה למחיר, אבל גם חדש אתה יכול לקנות משהו סולידי באיזור ה-1,500 ש"ח, כמו הוורפידייל SW150.
לפני כמה ימים נתקלתי בסאב b&w asw 650 סביב ה 1000 ש״ח מאזור נתניה. שווה לבדוק.epony כתב:המגבר שקנית סבבה, אבל הוא גדול על הסט רמקולים שיש לך. אם אתה רוצה סאונד (כמו בקולנוע), הייתי מתחיל מהחלפת הסאב של הסט (בהנחה שהרמקולים הקטנים לא מתחברים אליו אלא ישירות לרסיבר) בסאב יותר רציני - כנראה שיהיה הכי טוב לחפש משהו מיד 2 כדי למקסם תמורה למחיר, אבל גם חדש אתה יכול לקנות משהו סולידי באיזור ה-1,500 ש"ח, כמו הוורפידייל SW150....