יש לי סמסונג ua40f5500 כיצד אני מגדיל כתוביות בסרטי HD
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אם וידאת שזה מוגדר נכון במסך אז אין מה לעשות. זה אחד החסרונות (הבודדים)של הנגנים במסכים של סמסונג
- oris74
- חבר במועדון HT

לא יודע לומר אבל הנגן בטלויזיות של סמסונג הוא ממש מצוין ואני לא חושב שיש מסכים עם נגן טוב יותר
הנגן של סמסונג הוא הנגן הטוב ביותר שניתן למצוא היום בטלוויזיות כפי שנאמר מעלי ,
גם לי זה מפריע שהכתוביות קטנות גם כשהן בגודל המקסימלי שלהם
למעשה רק בגלל זה אני עדיין מחזיק את הסטרימר החיצוני שלי - שם אפשר לקבוע איזה גודל שאתה רוצה .
גם לי זה מפריע שהכתוביות קטנות גם כשהן בגודל המקסימלי שלהם
למעשה רק בגלל זה אני עדיין מחזיק את הסטרימר החיצוני שלי - שם אפשר לקבוע איזה גודל שאתה רוצה .
·HTuser1 כתב:pessik - איזה סטרימר יש לך? כולל מחיר אם אפשר?
שאלה אי אפשר בטלוויזיות של סמסונג בסמארט להוריד אפליקצית וידאו נגן שתומך בהגדלת כתוביות?
אם לא מה שווה בכלל הסמארט הזה?...
אקסטרימר side winder 1 העתיק והטוב .
לגבי כתוביות : יתכן שדרך אפליקצית PLEX ניתן להגדיל את הכתוביות
אני לא ניסיתי אבל יש כאם הרבה שהתקינו
- oris74
- חבר במועדון HT

קודם כל אין קשר בין סמארט ונגן פנימי - אלו שתי תכונות שונות.
אכם אתה יכול להתקין פלקס על המחשב ועל המסך ואז גם לקבל ממשק יפה וגם לשלוט בגודל הכתוביות
אכם אתה יכול להתקין פלקס על המחשב ועל המסך ואז גם לקבל ממשק יפה וגם לשלוט בגודל הכתוביות
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·oris74 כתב:לא יודע לומר אבל הנגן בטלויזיות של סמסונג הוא ממש מצוין ואני לא חושב שיש מסכים עם נגן טוב יותר...
לדעתי הנגן ב- LG טוב לא פחות. ב- LG הכתוביות באמת גדולות כאשר בוחרים גדול (יש ארבעה גדלים אם אני זוכר נכון) ואפשר לשחק שם עם כל מיני פרמטרים. ובכלל, הנגן עובד חלק ואיכות הוידאו טובה.
אבל ה- LG יש בעיה מעצבנת לפחות כמו גודל הכתוביות. בנגנים ב- LG יישור הכתוביות הפוך. כך למשל משפט שנראה בכל מקום אחר כך: "לדעתי, הפיסוק הפוך!" יראה ב- LG כך: "!לדעתי, הפיסוק הפוך".
*קוריוז אוף טופיק:
מה שמצחיק פה זה שלמעשה כל השאר (כולל המחשב האישי ומי לא..) עובדים "הפוך" ורק LG עובדים "נכון". LG לקחו בחשבון שעברית כותבים מימין לשמאל ולכן מצפים לקבל בקובץ srt משפט שנראה כך: "לדעתי, הפיסוק הפוך!", אך בפועל קבצי התרגום בעברית הפוכים (אין לי מושג למה, אולי נובע ממשהו היסטורי שקשור לפורמט הזה) והמשפטים שם מייושרים לשמאל כמו באנגלית ורשומים כך: "!לדעתי, הפיסוק הפוך". לכן, כולם הופכים את היישור ולכן זה מוצג לעין בצורה נכונה ואילו LG מציגה את המשפט כפי שהוא ולכן הפיסוק הפוך.
אגב, אפשר לתקן את זה בקלות עם תכנה כמו סאבאבי.
http://www.hometheater.co.il/vt209446.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".