המוצר הגיע למפתן דלתי בריא ושלם בלי שום שריטה או מכה נראת לעין בלתי מזויינת חח ואחרי 8 ימים (כולל שישי שבת ראשון כלומר 4-5 ימי עסקים)
וזאת אחרי שהם חייבו אותי להזמין שילוח לא express אבל הגיע מהר מאד כפי שציינתי.
לא היו בעיות מכס או דברים כאלה-כבר שולם מראש לאמזון שיעבירו מכס שזה נעשה בעצם דרך חברת i precel משו כזה,שהיא גם המשלחת בארץ.
חדר: 8.75 מטר מרובע
טלויזיה - sony kdl-42w653
ps4
yes
מקרן קול ysp 2500 של ימאה.
ליפני שנעבור לביקורת על המכשיר עצמו,אני אתחיל מזה שאני לא איזה מבין בסאונד,אלא משתמש ps4 דרך טלויזיה.
אחרי אינספור ביקורות שליליות וחיוביות שקראתי (מאנשים שכנראה או לא חיברו נכון,או לא שיחקו עם ההגדרות נכון,או אולי הכי הכי הכי חשוב-שמו את המכשיר בחלל שלא נכון לו.
ותקלה אמיתית שלמדתי כבר מפורומים בחו"ל,למשל אם מחברים את הסאבופר בבלוטוט אז יש נפילות סאונד,שאותי זה לא מעניין כי גם ככה לא התכוונתי לחבר בצורה הזאת,ולא יודע אם זה נכון,כי לא בדקתי)
נתחיל מהסוף
מכשיר מטורף,כשאני משחק בסוני אני מרגיש ממש בתוך המשחק,ואם נלך לתכלית המכשיר-אני שומע צלילים ממקומות שאין בהם רמקולים !!שומע מהצדדים,ומהפינות האחרויות של החדר!! עדיין לא יצא לי לשמוע מאחוריי באמצע ,מצד שני גם לא יצא לי לבדוק הרבה את המכשיר ולשחק במשחק שמפיק צלילים כאלה,וגם,אני לא יושב ממש באמצע החדר אלא ממש קרוב לקיר,אבל עדיין תוצאה מדהימה,צלילים מכל מקום, זה עובד!!הצלילים עמוקים וחדים ממש,לא שומע דברים מוזרים או קושי כלשהו,צליל מדהים,גורם לך לחייך ולהיות בהלם ממש ממה שאתה שומע.
גם דיבורים של שדרני חדשות או דברים כאלה נשמעים מדוייקים בלי איחורים בלי כלום כמו שקראתי כל מכשירים אחרים,פשוט לעמוד למחוא כפיים.
"פאקים" של המכשיר,ודברים שצריך "ללמוןד",אבל לאחר מכן הכל עובד שוטף ומדהים!!
בגדול,צריך לשחק נכון עם השלטים,והכל יעבוד נכון..אבל...תקראו
תחילה בבדיקה של המכשיר חיברתי רק yes ו tv ומקרן.
שמעתי סאונד אך לא ראיתי תמונה,גרוע מזה,הסאונד היה נופל אחרי כל 10 שניות למשך 3 שניות,כבר חשבתי מה הולך לעבור עליי בשביל להחזיר את המכשיר חזרה,כי גם הסאונד נופל לי וגם אני לא רואה תמונה.
בקיצור אחרי שלחצתי על כפתור setup קטן ומוקטן על המקרן הגעתי לתפריט שבו "אני" מכייל את העניינים בצורה אוטומטית על ידי המיקרופון הזה, אוקיי כיילתי,הסאונד עדיין נופל!.
חיברתי את ה ps4 לאחר משחק קטן לבדוק שהכבלים תקינים וקיבלתי אותה תוצאה בלי תמונה,עם סאונד.
לחצתי setup ולפתע מלבד התפריט,הופיע גם התמונה של הפלסטיישן!העברתי לHdmi 2 וראיתי גם את ה yes!.
בקיצור,כשאני לוחץ setup על yes, 580i התמונה נעלמת,ואם אני לוחץ שוב על hdmi היא חוזרת.כשאני על 1080p התמונה לא נעלמת אחרי setup,וגם מוצגת בצורה יפה הרבה יותר יפה.
אבל מה שהכי חשוב,משום מה ובצורה מסתורית(או שלא מסתורית לאנשים הטכניים שבינכם)
ברגע שיש תמונה בטלויזיה,הסאונד לא נופל!!סתומרת כשאני משחק ps4 או צופה בyes עם תמונה,הסאונד נשאר באוויר,ונשאר בצורה מדהימה.
אותו כפתור setup שגורם לדברים מוזרים לקרות,נדרש ללחוץ עליו רק כשרוצים לשנות הגדרות כאלה ואחרות,אחרי שסיימתם,במשחק נכון עם השלטים,הכל עובד שוטף וחלק !
אבל אז שמתי לב שהתמונה נפגעה לי קשות!!גם בשידורי sd וגם ב hd,פשוט התבלבלו להן בחירות ה"סצנות תמונה" שזו אפשרות בסוני שלי,וכשהגדרתי חזרה,הכל עובד מצויין תמונה בדיוק כמו ממקודם!!
בקיצור-
טיפ לאמזון בהמזנה ראשוונה-גם אם הם לא מבקשים,שלחו להם תדפיס מחברות האשראי,לא משנה מה הם אומרים,ואם הם אישרו אתכם טלפוני מליון ואחת פעמים,מליון נציגים שונים,ואמרו שהכל מצויין והמכשיר יגיע ועשיתם כל מה שצריך,שלחו להם תדפיס כי רק אז זה יקרה,בפועל שירות הלקוחות והמחסן יושבים בארצות שונות ולא הכי מסונכרנים,שירות לקוחות בדרום אפריקה,ומחסן בגרמניה,אני התקשרתי לגרמניה וככה דברים הלכו אומנם מאדדדדד קשה,אבל יותר קל מאשר שירות לקוחות או דרך הצ'אט המייגע)ושוב כל זה,נעשה ללא חיוב אשראי,אחרי שמאשרים-פשוט להמתין ולחכות.
אני הרגשתי גם יותר קלות בהזמנה לא דרך express,אם תרצו הסבר אפרט.
חוות דעת למכשיר- מטורףףףףף מטורף מטורף!!!!
מחירררררררררר
חסכון ליפני מיקוח 5000 שקל!! מכשיר בארץ מתומכר ב 9290 לפי זאפ למרות שבכלל אין להם את זה במלאי,בפועל אני מאמין שהם יורדים במחיר נגיד 7500-8000שקל???,הכל כולל הכל כולל הכל עלה לי 4300.
מקווה שהבנתם