עדכון "טכני" ysp 2500 +שהוזמן ונקנה מאמזון גרמניה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yooosss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני מדלג על ההליך הקשה והמייגע שעברתי,והשיחות עם השירות בגרמניה והצ'אט והטמטום שלהם ,אבל רק עד שהצלחתי להזמין דרכם(כמעט חודש,זה יכול לקרות רק בקניה ראשונה,אבל אחרי שהכרטיס חוייב-הכל קל ומושלם פשוט להמתין בסבלנות)
המוצר הגיע למפתן דלתי בריא ושלם בלי שום שריטה או מכה נראת לעין בלתי מזויינת חח ואחרי 8 ימים (כולל שישי שבת ראשון כלומר 4-5 ימי עסקים)
וזאת אחרי שהם חייבו אותי להזמין שילוח לא express אבל הגיע מהר מאד כפי שציינתי.
לא היו בעיות מכס או דברים כאלה-כבר שולם מראש לאמזון שיעבירו מכס שזה נעשה בעצם דרך חברת i precel משו כזה,שהיא גם המשלחת בארץ.

חדר: 8.75 מטר מרובע
טלויזיה - sony kdl-42w653
ps4
yes
מקרן קול ysp 2500 של ימאה.

ליפני שנעבור לביקורת על המכשיר עצמו,אני אתחיל מזה שאני לא איזה מבין בסאונד,אלא משתמש ps4 דרך טלויזיה.

אחרי אינספור ביקורות שליליות וחיוביות שקראתי (מאנשים שכנראה או לא חיברו נכון,או לא שיחקו עם ההגדרות נכון,או אולי הכי הכי הכי חשוב-שמו את המכשיר בחלל שלא נכון לו.
ותקלה אמיתית שלמדתי כבר מפורומים בחו"ל,למשל אם מחברים את הסאבופר בבלוטוט אז יש נפילות סאונד,שאותי זה לא מעניין כי גם ככה לא התכוונתי לחבר בצורה הזאת,ולא יודע אם זה נכון,כי לא בדקתי)

נתחיל מהסוף
מכשיר מטורף,כשאני משחק בסוני אני מרגיש ממש בתוך המשחק,ואם נלך לתכלית המכשיר-אני שומע צלילים ממקומות שאין בהם רמקולים !!שומע מהצדדים,ומהפינות האחרויות של החדר!! עדיין לא יצא לי לשמוע מאחוריי באמצע ,מצד שני גם לא יצא לי לבדוק הרבה את המכשיר ולשחק במשחק שמפיק צלילים כאלה,וגם,אני לא יושב ממש באמצע החדר אלא ממש קרוב לקיר,אבל עדיין תוצאה מדהימה,צלילים מכל מקום, זה עובד!!הצלילים עמוקים וחדים ממש,לא שומע דברים מוזרים או קושי כלשהו,צליל מדהים,גורם לך לחייך ולהיות בהלם ממש ממה שאתה שומע.
גם דיבורים של שדרני חדשות או דברים כאלה נשמעים מדוייקים בלי איחורים בלי כלום כמו שקראתי כל מכשירים אחרים,פשוט לעמוד למחוא כפיים.

"פאקים" של המכשיר,ודברים שצריך "ללמוןד",אבל לאחר מכן הכל עובד שוטף ומדהים!!
בגדול,צריך לשחק נכון עם השלטים,והכל יעבוד נכון..אבל...תקראו
תחילה בבדיקה של המכשיר חיברתי רק yes ו tv ומקרן.
שמעתי סאונד אך לא ראיתי תמונה,גרוע מזה,הסאונד היה נופל אחרי כל 10 שניות למשך 3 שניות,כבר חשבתי מה הולך לעבור עליי בשביל להחזיר את המכשיר חזרה,כי גם הסאונד נופל לי וגם אני לא רואה תמונה.
בקיצור אחרי שלחצתי על כפתור setup קטן ומוקטן על המקרן הגעתי לתפריט שבו "אני" מכייל את העניינים בצורה אוטומטית על ידי המיקרופון הזה, אוקיי כיילתי,הסאונד עדיין נופל!.
חיברתי את ה ps4 לאחר משחק קטן לבדוק שהכבלים תקינים וקיבלתי אותה תוצאה בלי תמונה,עם סאונד.
לחצתי setup ולפתע מלבד התפריט,הופיע גם התמונה של הפלסטיישן!העברתי לHdmi 2 וראיתי גם את ה yes!.
בקיצור,כשאני לוחץ setup על yes, 580i התמונה נעלמת,ואם אני לוחץ שוב על hdmi היא חוזרת.כשאני על 1080p התמונה לא נעלמת אחרי setup,וגם מוצגת בצורה יפה הרבה יותר יפה.
אבל מה שהכי חשוב,משום מה ובצורה מסתורית(או שלא מסתורית לאנשים הטכניים שבינכם)
ברגע שיש תמונה בטלויזיה,הסאונד לא נופל!!סתומרת כשאני משחק ps4 או צופה בyes עם תמונה,הסאונד נשאר באוויר,ונשאר בצורה מדהימה.
אותו כפתור setup שגורם לדברים מוזרים לקרות,נדרש ללחוץ עליו רק כשרוצים לשנות הגדרות כאלה ואחרות,אחרי שסיימתם,במשחק נכון עם השלטים,הכל עובד שוטף וחלק ! :)
אבל אז שמתי לב שהתמונה נפגעה לי קשות!!גם בשידורי sd וגם ב hd,פשוט התבלבלו להן בחירות ה"סצנות תמונה" שזו אפשרות בסוני שלי,וכשהגדרתי חזרה,הכל עובד מצויין תמונה בדיוק כמו ממקודם!!
בקיצור-
טיפ לאמזון בהמזנה ראשוונה-גם אם הם לא מבקשים,שלחו להם תדפיס מחברות האשראי,לא משנה מה הם אומרים,ואם הם אישרו אתכם טלפוני מליון ואחת פעמים,מליון נציגים שונים,ואמרו שהכל מצויין והמכשיר יגיע ועשיתם כל מה שצריך,שלחו להם תדפיס כי רק אז זה יקרה,בפועל שירות הלקוחות והמחסן יושבים בארצות שונות ולא הכי מסונכרנים,שירות לקוחות בדרום אפריקה,ומחסן בגרמניה,אני התקשרתי לגרמניה וככה דברים הלכו אומנם מאדדדדד קשה,אבל יותר קל מאשר שירות לקוחות או דרך הצ'אט המייגע)ושוב כל זה,נעשה ללא חיוב אשראי,אחרי שמאשרים-פשוט להמתין ולחכות.
אני הרגשתי גם יותר קלות בהזמנה לא דרך express,אם תרצו הסבר אפרט.
חוות דעת למכשיר- מטורףףףףף מטורף מטורף!!!!
מחירררררררררר
חסכון ליפני מיקוח 5000 שקל!! מכשיר בארץ מתומכר ב 9290 לפי זאפ למרות שבכלל אין להם את זה במלאי,בפועל אני מאמין שהם יורדים במחיר נגיד 7500-8000שקל???,הכל כולל הכל כולל הכל עלה לי 4300.
מקווה שהבנתם :)

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותיהנה. נשמח אם תעלה תמונות.

איזה רמקולים יש לך?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #3 

vivi כתב:תתחדש ותיהנה. נשמח אם תעלה תמונות.

איזה רמקולים יש לך?
...
·

מה הכוונה אילו רמקולים יש לו?

אתה יודע על איזה מוצר מדובר ?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

@istarmini
·
האמת שלא ממש, אני אשמח לתשובה שלך.

אני מבין מהתגובה שלך שמקרן קול משמש בעצם במקום רמקולים?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #5 

vivi כתב:@istarmini
·
האמת שלא ממש, אני אשמח לתשובה שלך.

אני מבין מהתגובה שלך שמקרן קול משמש בעצם במקום רמקולים?
...
·
במקום הרבה דברים. מגבר, פרוססור, ממתג hdmi, רמקולים וכאן יש גם סאב.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #6 

תתחדש!
אבל לא הבנתי למה כל כך התקשית להזמין מאמזון, ובשביל מה היית צריך להשתמש בצ'ט.
האתר שלהם הוא הכי ידידותי, קל ונוח שיצא לי להזמין ממנו. גג 2-3 דקות וההזמנה מסתיימת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #7 

תתחדש ותהנה מהמוצר החדש (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

yooosss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@pixies
מבחינת חווית משתמש באתר אתה צודק הוא קליל,הכל זורם חלק ומצויין.
ההליך שאחרי ההזמנה הוא המייגע.
יש להם איזה הליך שחוסם לך את היוזר אוטומטית כל פעם אחרי הזמנה,מה שקרה בפועל,כשכל פעם אחרי שהזמנתי,היוזר שלי נחסם בלי יכולת לראות מה קורה עם ההזמנה,או מה הסיבה לחסימה,מדבר עם הצ'אט, 50 % מהפעמים חוזרים אליי מתמיכה טכנית ואומרים שפתחו לי את היוזר והכל בסדר ואני יכול להזמין מחדש, אני מבצע הזמנה בשנית ושוב חוסמים לי את היוזר ושוב אני צריך לקוות שיסכימו להתקשר אליי בשביל לפתוח לי אותו מחדש,הצ'אט לא יעיל בעליל אי אפשדר לעשות דרכם כלום. וגם שירות הלקוחות התקשרו אליי מס' נציגים ופעם אחר פעם אולי 5-6-7 פעמים פתחו לי את היוזר אחרי שכל פעם הוא נחסם מחדש,עד שלאחר זמן מה התקשרתי כבר למחסן בגרמניה הם בקשו שאשלח להם בפקס את הפרטים ולאחר מכן שהתקשרתי הודיעו חגיגית כי עכשיו יש להם את כל מה שהם צריכים,הם מצטערים על הכל,ועכשיו נותר רק להמתין-וכך היה.

ולציין דבר מוזר,חלק מהנציגים בצ'אט מתעקשים שהם לא מתקשרים אלייך,ושלא ניתן לעשות זאת,למרות שאתה מסביר יפה שאתמול נציג התקשר וכן ניתן לבצע שיחה זאת,הם בשלהם מתעקשים.
גם מול המחסן בגרמניה אותו הדבר-חלק מהנציגים חוזרים וחלק מתעקשים שלא ניתן להתקשר אליי חזרה.
אבל בכל זאת,הדברים נפתרו רק שהתנהלתי מול המחסן בגרמניה,לא מול צוות שירות הלקוחות שכל פעם חזרו על אותה פעולה ללא הועיל,ושוב,אחרי שהכרטיס חויב,הכל הלך חלק,ןלפי מה שהבנתי זה רק בהזמנה ראשונה
נערך לאחרונה על ידי yooosss ב 09/05/2015 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

yooosss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

@pixies
·ועוד משהו,
כל פעם שמילאתי הזמנה,לחצתי על משלוח express שלדעתי הם התקשו להסתדר איתו מאיזשהי סיבה.איך אני יודע?
כי בפעם האחרונה,במקום משלוח express נשלח אליי מייל,שהם מעבירים לי את זה למשלוח רגיל,ורק נשאר לחכות.
כששאלתי למה לא אקספרס,הם אמרו בשביל שהמשלוח יגיע אלייך.פשוט ככה.

נועם ו vivi תודה רבה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #10 

נשמע כמו תקלה נקודתית לא ברורה.
בכל מקרה, מקווה שלפחות מעכשיו תוכל להזמין מהם עוד מוצרים בלי הבעיות שתיארת, כי זה באמת נשמע כמו חווייה מתסכלת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

yooosss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

@pixies
·חבלז,בזבזתי איתם בצ/אט בטלפונים ובמייל קרוב ל 11 שעות ולצערי אני לא מקצין.
אבל כל זה לא משנה,ציינתי כבר את החסכון שהיה פה,ושהמוצר הגיע שלם ללא מכות ושריטות.

yooosss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

טוב כנראה שבל הדלקה צריך ללחוץ על ה setup,ואולי רק אולי ההגדרות של תמונת הטלויזיה מתאפסות כל פעם.
לא משהו שאי אפשר לחיות איתו,לא נראה לי כתקלה,נראה שככה זה עובד פשוט.

yooosss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

חברים,
אני מחדד את המלצותיי.
המכשיר מטורף מטורף מטורף מטורף דרך ps4.
מי שמתכנן לרכוש על מנת לשפר חווית שמע מתוכן רגיל,לדעתי,בזבוז כסף.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”