האם המפרט שלי מספיק חזק בכדי להריץ 3d bluray?
אהלן, לאחרונה רכשתי מסך טלויזיה מדגם smasung 48h6400 ואני נתקל בקשיים כאשר אני מנסה להריץ סרטי bluray 3D.
לפי מה שראיתי, המפרט שיש לי מספיק חזק בשביל להריץ את הסרטים (Intel E7200, 4GB RAM, AMD 6450).
אז אני אתחיל בזה שאני משתמש ב Windows 8.1 ועדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך לחדשים ביותר (ניסיתי גם את הbeta).
כאשר אני מנסה להריץ את הסרט דרך PowerDVD 15, הטלויזיה מזהה שהמחשב משדר 3D, הסרט מתנגן (לא בצורה חלקה) אך הבעיה המרכזית היא שכל שתי שניות התלת מימד נפסק ואז נדלק (ואז נפסק ואז נדלק....) לאורך כל הסרט.
ב TotalMedia Theatre 6 הבעיה שונה, אני טוען את הקובץ iso וכאשר אני מנסה להפעיל את הסרט דרך התוכנה, אני שומע את המנגינה של התפריט אך אין שום וידיאו (לא רואה גם את התפריט).
ניסיתי גם שני כבלי HDMI שונים (אך אני לא בטוח אם אפילו אחד מהם 1.4), זה משנה?
תודה.
עריכה:
יש לציין כי סרטי ISO Bluray 2D וסרטי תלת מימד SBS רצים באופן חלק.
לפי מה שראיתי, המפרט שיש לי מספיק חזק בשביל להריץ את הסרטים (Intel E7200, 4GB RAM, AMD 6450).
אז אני אתחיל בזה שאני משתמש ב Windows 8.1 ועדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך לחדשים ביותר (ניסיתי גם את הbeta).
כאשר אני מנסה להריץ את הסרט דרך PowerDVD 15, הטלויזיה מזהה שהמחשב משדר 3D, הסרט מתנגן (לא בצורה חלקה) אך הבעיה המרכזית היא שכל שתי שניות התלת מימד נפסק ואז נדלק (ואז נפסק ואז נדלק....) לאורך כל הסרט.
ב TotalMedia Theatre 6 הבעיה שונה, אני טוען את הקובץ iso וכאשר אני מנסה להפעיל את הסרט דרך התוכנה, אני שומע את המנגינה של התפריט אך אין שום וידיאו (לא רואה גם את התפריט).
ניסיתי גם שני כבלי HDMI שונים (אך אני לא בטוח אם אפילו אחד מהם 1.4), זה משנה?
תודה.
עריכה:
יש לציין כי סרטי ISO Bluray 2D וסרטי תלת מימד SBS רצים באופן חלק.
- AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אתה משתמש בנאס/ מריץ את הסרט דרך מחשב אחר ברשת ?
אם כן יכול להיות שהסוויץ' אצלך הוא לא 10/100/1000 והסרט מקרטע, אצלי זו הייתה הבעיה .
לעניין הכבל תנסה באמת להחליף לכבל 1.4
אם כן יכול להיות שהסוויץ' אצלך הוא לא 10/100/1000 והסרט מקרטע, אצלי זו הייתה הבעיה .
לעניין הכבל תנסה באמת להחליף לכבל 1.4
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·AmitShabtay כתב:אתה משתמש בנאס/ מריץ את הסרט דרך מחשב אחר ברשת ?
לעניין הכבל תנסה באמת להחליף לכבל 1.4...
10/100 מספיק להרצת בלוריי מלא כולל תלת ברשת זו בוודאות לא הבעיה לפחות מנסיוני.הזרמתי כבר תכני בלוריי תובעניים ללא בעיה עם 10/100
- AmitShabtay
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני הזרמתי סרט 3D בלו ריי מלא ע"י ראוטר 10/100 והסרט זז ממש ממש לאט , אחרי שהחלפתי ל 1 ג'יגה רץ טוב. אולי זה קשור גם באורך הקווים .istarmini כתב:·......
10/100 מספיק להרצת בלוריי מלא כולל תלת ברשת זו בוודאות לא הבעיה לפחות מנסיוני.הזרמתי כבר תכני בלוריי תובעניים ללא בעיה עם 10/100...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·AmitShabtay כתב:אני הזרמתי סרט 3D בלו ריי מלא ע"י ראוטר 10/100 והסרט זז ממש ממש לאט , אחרי שהחלפתי ל 1 ג'יגה רץ טוב. אולי זה קשור גם באורך הקווים ..........
אצלי אורכי כבלי רשת כ 15 מטר כל אחד.
כבלי CAT5E מעולם לא נתקלתי בבעיה בהזרמת תכני בלו ריי מלאים, כולל תלת מיימד..
אולי יש לך בעיה בהגדרות הסטרימר/HTPC ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בדוק ב-Task Manager (מנהל המשימות) של מערכת ההפעלה במחיצת Performance (ביצועים) אם יש עומס חריג על אחת מליבות המעבד בעת ניגון הסרט (מעל 70-80 אחוז).
ואם באמת אתה מנגן דרך הרשת, כדי לעשות אלימינמציה, שווה גם להעתיק את הסרט לכונן קשיח מקומי ולבדוק שוב.
ואם באמת אתה מנגן דרך הרשת, כדי לעשות אלימינמציה, שווה גם להעתיק את הסרט לכונן קשיח מקומי ולבדוק שוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אוקיי. ומהו העומס בהרצת בלו ריי מלא רגיל (לא 3D)?
אני רוצה פשוט לראות אם אנחנו על הגבול פה...
אני רוצה פשוט לראות אם אנחנו על הגבול פה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יופי שהסתדר. תודה על העדכון.