המלצה לטאבלט "10
שלום,
אני מחפש המלצה לטאבלט לשימוש עיקרי של גלישה וצפייה של סרטים / סדרות לילד (בעיקר לנסיעות).
חשוב שיהיה יחסית גדול, לכיוון ה 10 אינצ' , תמיכה מלאה בעברית ומהיר.
אין בעיה עם קנייה ב ALIEXPRESS / EBAY/ קנייה מקומית.
תקציב 1000 ש"ח , עדיף פחות.
תודה ,
שלומי
אני מחפש המלצה לטאבלט לשימוש עיקרי של גלישה וצפייה של סרטים / סדרות לילד (בעיקר לנסיעות).
תודה ,
שלומי
קניתי לילדה ONDA V989 לאותן מטרות בערך.
הטאבלט בסדר, אין בעיות מיוחדות. יוטיוב עובד, משחקים פשוטים גם.
מחירו כ 200 דולר.
תמיכה מלאה בעברית זה בולשיט. מקלדת עברית אתה מתקין מגוגל פלייסטור, ואם הילד רוצה לשחק בהגדרות , עברית נתמכת באנדרואיד כבר מזמן. אל תתיחס לעברית כשאתה בוחר טאבלט.
שים לב - אם אתה קונה טאבלט עם אפשרות של סים, ותופסים אותו במכס - תשלם מס כמו על טלפון, כלומר 36%. טאבלט ללא סים המס הוא רק מע"מ 18%.
הטאבלט בסדר, אין בעיות מיוחדות. יוטיוב עובד, משחקים פשוטים גם.
מחירו כ 200 דולר.
תמיכה מלאה בעברית זה בולשיט. מקלדת עברית אתה מתקין מגוגל פלייסטור, ואם הילד רוצה לשחק בהגדרות , עברית נתמכת באנדרואיד כבר מזמן. אל תתיחס לעברית כשאתה בוחר טאבלט.
שים לב - אם אתה קונה טאבלט עם אפשרות של סים, ותופסים אותו במכס - תשלם מס כמו על טלפון, כלומר 36%. טאבלט ללא סים המס הוא רק מע"מ 18%.
·Mad כתב:שלום,
תודה ,
שלומי...
אני קניתי טאבלט של טושיבה מבוסס WINDOWS 8 כי היה מאוד חשוב לי השימושיות שלו.
גם לילדים יש תכנים וסרטים ומה שצריך, וגם המכשיר משמש כמחשב נייד אמיתי לכל דבר (מעין surface pro) מעולה לנסיעות וסוללה מצוינת.
http://www.notebookcheck.net/Review-Tos ... 992.0.html
קניתי ב KSP בסביבות 1000 שח.
קח בחשבון שזה "8 , יש גם דגם גדול יותר.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
·ביקורות ברשת תמיד טוב לקרוא.Mad כתב:הבעיה שקשה להשוות בין כולם ... מיבדים שונים וכו' .
לא מצליח להבין מה עדיף או ע"פ מה לבחור.
אשמח להכוונה...
אבל ראשית אתה צריך לבחור
אנדרואיד / IOS / חלונות
לאחר מכן לבחור את המכשיר עם החומרה הכי גבוהה שנכנס בתקציב, לטעמי יש כמה כללים בסיסיים בבחירת מכשירי חלונות או אנדרואיד:
1. GPS
2. זיכרון RAM לפחות 2 גיגה
3. יציאת HDMI כלשהי / MHL
4. שימושיות - אם הכוונה למשחקים ואפלליקציות - לך על אנדרואיד. אם הכוונה להחלפה של מחשב נייד - לך על משהו מבוסס חלונות כדוגמת זה שהצעתי מעלה.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
לחבר יש טאבלט של teclast ומאוד מבסוט, גם משמש ב 99% מהזמן את הילדים.
לחבר אחר יש את ה v989 onda וגם הילדים מבסוטים מספיק.
לנו היה cube talk 9x שהיה בסדר גמור, עד שעף לאחד הילדים מהיד כמה מטרים והמגע הפסיק לעבוד. עד אז הוא היה בסדר גמור.
כתחליף הזמנתי את ה chuwi vi10. אמנם רזולוציית מסך יחסית נמוכה, אבל לילדים זה מספיק.
קח רק בחשבון שהביצועים שמפורסמים לא תואמים את המציאות. יחד עם זאת, הטאבלטים עובדים בסדר גמור.
לחבר אחר יש את ה v989 onda וגם הילדים מבסוטים מספיק.
לנו היה cube talk 9x שהיה בסדר גמור, עד שעף לאחד הילדים מהיד כמה מטרים והמגע הפסיק לעבוד. עד אז הוא היה בסדר גמור.
כתחליף הזמנתי את ה chuwi vi10. אמנם רזולוציית מסך יחסית נמוכה, אבל לילדים זה מספיק.
קח רק בחשבון שהביצועים שמפורסמים לא תואמים את המציאות. יחד עם זאת, הטאבלטים עובדים בסדר גמור.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
זה כמו למלא לוטו, צריך הרבה מזל.
אם יצליח לעבור את המכס, לא תשלם כלום.
אם ייתפס במכס, תלוי במוכס. האם יראה טאבלט ויחייב 18% מע"מ, או יחפור יותר לעומק לבדוק האם תומך סלולרי ואז זה כבר 35.7% מיסים.
השאלה היא האם סים באמת הכרחי. בבית, יש wifi. בחוץ, כל מכשיר סלולרי היום יוצר רשת מקומית יציבה.
אם יצליח לעבור את המכס, לא תשלם כלום.
אם ייתפס במכס, תלוי במוכס. האם יראה טאבלט ויחייב 18% מע"מ, או יחפור יותר לעומק לבדוק האם תומך סלולרי ואז זה כבר 35.7% מיסים.
השאלה היא האם סים באמת הכרחי. בבית, יש wifi. בחוץ, כל מכשיר סלולרי היום יוצר רשת מקומית יציבה.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
איך אני מקנא בכם..הטקלסט שלי כבר שלושה חודשים בדרך אלי 
אני לא מכיר את המותגים הללו, בחיפוש בEBAY ראיתי את הטאבלט הבא
Teclast X80H 8" Slim Tablet Dual OS Dual Boot Windows 8.1 + Android 4.4 2GB+32GB
ממוכר ישראלי בכ530 ש"ח
http://www.ebay.com/itm/Teclast-X80H-8- ... 35e8b9c0bf
האם הדגם הזה מומלץ ? האם הוא יכול להחליף גלקסי TAB 3 8 שהילדים ריסקו לו את המסך ?
על תיקון המסך ביקשו 450 ש"ח !
ירון
Teclast X80H 8" Slim Tablet Dual OS Dual Boot Windows 8.1 + Android 4.4 2GB+32GB
ממוכר ישראלי בכ530 ש"ח
http://www.ebay.com/itm/Teclast-X80H-8- ... 35e8b9c0bf
האם הדגם הזה מומלץ ? האם הוא יכול להחליף גלקסי TAB 3 8 שהילדים ריסקו לו את המסך ?
על תיקון המסך ביקשו 450 ש"ח !
ירון
@Mad
על טאבלט עם סים תשלם 36% מע"מ ומס קניה, ואם המוכס יחליט לקנוס אותך אז 72%.
את שלי תפסו, הוא היה ללא סים, שלחתי כמה פקסים ותוך שבוע הטאבלט שוחרר והגיע לסניף הדואר, שם שילמתי את המע"מ.
אם הסים לא הכרחי, לא הייתי מסתכן.
זה שכמה אנשים פה ממליצים על טקלאסט, לא אומר שהיא חברה טובה יותר מאחרות (ואין לי שום בעיה איתה). באליאקספרס יש אלפי תגובות למכשירים הפופולריים, עדיף שתקרא שם. יש אפשרות למיין לפי כמות התגובות.
הסיכוי להתפס במכס לא גבוה אבל אם ייתפס, על טאבלט ללא סים תשלם רק מע"מ.·האם ידוע לכם, אם אני מזמין טאבלט עם מקום לסים , האם יש עלויות נוספות ? מכס , מס קנייה וכו ?...
על טאבלט עם סים תשלם 36% מע"מ ומס קניה, ואם המוכס יחליט לקנוס אותך אז 72%.
את שלי תפסו, הוא היה ללא סים, שלחתי כמה פקסים ותוך שבוע הטאבלט שוחרר והגיע לסניף הדואר, שם שילמתי את המע"מ.
אם הסים לא הכרחי, לא הייתי מסתכן.
זה שכמה אנשים פה ממליצים על טקלאסט, לא אומר שהיא חברה טובה יותר מאחרות (ואין לי שום בעיה איתה). באליאקספרס יש אלפי תגובות למכשירים הפופולריים, עדיף שתקרא שם. יש אפשרות למיין לפי כמות התגובות.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אני אדבר מהנסיון שלי...
את הטקלאסט X98 Air 3G שלי (שכולל SIM) שלחו מאליאקספרס דרך דואר הולנד
הטאבלט הגיע תוך שבועיים ארוז בתוך קופסא יפה ועבר במכס בצורה נקיה.
אני רק יכול להניח שאין הרבה חבילות שמגיעות מהולנד (לעומת סין)
אז אני מאלו שהתמזל מזלם.
בהתייחס לנקודה השניה כרגע טקלאסט פיפו וקיובוקס הם המותגים שצוברים הכי הרבה מכירות
באתרים הסיניים ובהתאם גם קהילות המפתחים (XDA) כמו שאמר החבר dmitrys מעלי זה עדיין לא אומר שום דבר.
את הטקלאסט X98 Air 3G שלי (שכולל SIM) שלחו מאליאקספרס דרך דואר הולנד
הטאבלט הגיע תוך שבועיים ארוז בתוך קופסא יפה ועבר במכס בצורה נקיה.
אני רק יכול להניח שאין הרבה חבילות שמגיעות מהולנד (לעומת סין)
אז אני מאלו שהתמזל מזלם.
בהתייחס לנקודה השניה כרגע טקלאסט פיפו וקיובוקס הם המותגים שצוברים הכי הרבה מכירות
באתרים הסיניים ובהתאם גם קהילות המפתחים (XDA) כמו שאמר החבר dmitrys מעלי זה עדיין לא אומר שום דבר.
הוזמן ה TECLAST X98 3G AIR.
לאחר בדיקה הכוללת צפייה בסרטונים המשווים בין הטאבלטים השונים ,-קריאת ביקורות ברשת וקריאת תגובות של קונים שנונים.
אני יכול להגיד בודאות שאין מנצח אחד ברור, לכל טאבלט יש את היתרונות והחסרונות מול טאבלט אחר, בהפרשים קטנים.
כאמור אני "הימרתי" על הTECLAST, אמור להחליף טאבלט ישן של ARCHOS שנמצא בגסיסה.
לאחר בדיקה הכוללת צפייה בסרטונים המשווים בין הטאבלטים השונים ,-קריאת ביקורות ברשת וקריאת תגובות של קונים שנונים.
אני יכול להגיד בודאות שאין מנצח אחד ברור, לכל טאבלט יש את היתרונות והחסרונות מול טאבלט אחר, בהפרשים קטנים.
כאמור אני "הימרתי" על הTECLAST, אמור להחליף טאבלט ישן של ARCHOS שנמצא בגסיסה.
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S