שדרוג מערכת
לפני חודשיים התייעצתי בפורום בעניין שדרוג מערכת הקולנוע הביתי
לא הייתי מרוצה כ"כ מהחדות של הרמקולים שהיו לי Canton LE קדמיים וסנטר.
לפני שבועיים לאחר חודש האזנות אינטנסיבי קניתי בפיוז גבעתיים (יש לי רק מילים טובות לספר עליהם). זוג רצפתיים שמאוד הרשימו אותי Jamo D450.
אבל, לדאבוני כשחיברתי אותם לרסיבר בבית Yamaha RXV 2200 התוצאות היו שונות מההדגמה באופן מהותי. נעלם לי המיד החם והמודגש הבס לא מדוייק.
התייעצתי עם 3 מוכרי אוודיו לגבי אפשרויות השיפור וקיבלתי 3 תשובות שונות.
לטענת כולם הרמקולים צריכים מגבר שיודע לדחוף, (התנגדות הרמקולים 4 אוהם).
אגב אני שומע שליש מהזמן CD אוודיו, שליש הופעות DVD ושליש סרטים.
הפתרונות שהציעו לי:
1. לקנות פאוור חזק שידחוף את הרמקולים. (לדעתי המינוס שעדיין עיבוד הצליל יצא מהימהה שכפי שהבנתי הוא לא בולט בתחום המוזיקה).
2. לקנות אינטגרייטד שיחובר כפרה לרסיבר ויעבוד על הרמקולים הקדמיים. (לא הבנתי מה קורה בהשמעת הופעה שמוקלטת DTS איפה יהיה האיזון וההרמוניה בין 5 הרמקולים)
3. לקנות רסיבר קולנוע ביתי חדש ולא לבנות תלאי על תלאי (המלצות על NAD או על ONKYO 703
נא עזרתכם מהו הפיתרון האופטימלי למקסם את התוצאה עם מחשבה קדימה
תודה שלומי ברק (שולי)
לא הייתי מרוצה כ"כ מהחדות של הרמקולים שהיו לי Canton LE קדמיים וסנטר.
לפני שבועיים לאחר חודש האזנות אינטנסיבי קניתי בפיוז גבעתיים (יש לי רק מילים טובות לספר עליהם). זוג רצפתיים שמאוד הרשימו אותי Jamo D450.
אבל, לדאבוני כשחיברתי אותם לרסיבר בבית Yamaha RXV 2200 התוצאות היו שונות מההדגמה באופן מהותי. נעלם לי המיד החם והמודגש הבס לא מדוייק.
התייעצתי עם 3 מוכרי אוודיו לגבי אפשרויות השיפור וקיבלתי 3 תשובות שונות.
לטענת כולם הרמקולים צריכים מגבר שיודע לדחוף, (התנגדות הרמקולים 4 אוהם).
אגב אני שומע שליש מהזמן CD אוודיו, שליש הופעות DVD ושליש סרטים.
הפתרונות שהציעו לי:
1. לקנות פאוור חזק שידחוף את הרמקולים. (לדעתי המינוס שעדיין עיבוד הצליל יצא מהימהה שכפי שהבנתי הוא לא בולט בתחום המוזיקה).
2. לקנות אינטגרייטד שיחובר כפרה לרסיבר ויעבוד על הרמקולים הקדמיים. (לא הבנתי מה קורה בהשמעת הופעה שמוקלטת DTS איפה יהיה האיזון וההרמוניה בין 5 הרמקולים)
3. לקנות רסיבר קולנוע ביתי חדש ולא לבנות תלאי על תלאי (המלצות על NAD או על ONKYO 703
נא עזרתכם מהו הפיתרון האופטימלי למקסם את התוצאה עם מחשבה קדימה
תודה שלומי ברק (שולי)
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
הסיבות להבדלים יכולים להיות הן החדר השונה והן ההגברה השונה. רוב הסיכויים שזה שילוב של השניים.
אפשר לחזור לפיוז עם המגבר שלך ולשמוע אותו עם הרמקולים האלה שם, כדי לנטרל את נושא החדר.
בכל מיקרה זה משהו שכדאי לבצע לפני ולא אחרי הרכישה.
אפשר לחזור לפיוז עם המגבר שלך ולשמוע אותו עם הרמקולים האלה שם, כדי לנטרל את נושא החדר.
בכל מיקרה זה משהו שכדאי לבצע לפני ולא אחרי הרכישה.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
מסכים, לא מכיר את הרמקולים אבל אם מדובר ברמקולים איכותיים אז הגברת סטראו היא חובה. אין בעיה כלל בשילוב עם רסיבר לניגון סראונד.dudib כתב:shuli66
מהסיבה הזו קניתי מגבר נפרד לסטריאו ומגבר נפרד לקולנוע ביתי והם יהיו משורשרים אחד לשני
קולנוע ביתי דרך המגבר 2700 של yamaha וסטריאו דרך ה-audiolab...