"הסרטון אינו זמין במכשיר זה"
-
GabyKrasny
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב.
ברשותי טלוויזיה סוני 60 אינצ' דגם 855 סמארט. צפייה ב- YOUTUBE מתבצעת ללא תקלות עד שאני מנסה לצפות בשידורים חיים. אז מופיעה הכתובית המעצבנת "הסרטון אינו זמין במכשיר זה". האם זו מגבלה של הדגם הזה? האם יש פתרון אפשרי?
תודה רבה.
ברשותי טלוויזיה סוני 60 אינצ' דגם 855 סמארט. צפייה ב- YOUTUBE מתבצעת ללא תקלות עד שאני מנסה לצפות בשידורים חיים. אז מופיעה הכתובית המעצבנת "הסרטון אינו זמין במכשיר זה". האם זו מגבלה של הדגם הזה? האם יש פתרון אפשרי?
תודה רבה.
לא להתרגש קיים בכל המכשרים התומכים ביו טיוב החדש TV
ראיתי את אותו הדבר גם בפנסוניק ובסמסונג ובבלורי אופו 105
קודם צור חשבון ביוטיוב החדש
ממליץ עם חשבון גוגול שלך - שיהיה הכל מסונכרן בין המחשב לבין הטלויזיה
כנס ביוטיוב להרשם יופיע לך כתובת של היו טיוב אקטיב
כנס בגוגל לאתר הקלד את הקוד המופיע עם האותיות גדולות או קטנות לפי הצורך בדיוק
ןמיד הטלויזיה תשנה את המראה שלה עם השם ושם המשתמש שלך בגוגל
ואולי תוכל לראות את זה
האמת לא ניסיתי אבל מה שצינת אכן הופיעה לי בכל המכשרים שלי
היו טיוב שהיה בסוני כולל אצלי בשני בלורי S490/370 האפליקציה יוטיוב הישנה כבר לא נתמכת עי סוני רק החדשה TV
ראיתי את אותו הדבר גם בפנסוניק ובסמסונג ובבלורי אופו 105
קודם צור חשבון ביוטיוב החדש
ממליץ עם חשבון גוגול שלך - שיהיה הכל מסונכרן בין המחשב לבין הטלויזיה
כנס ביוטיוב להרשם יופיע לך כתובת של היו טיוב אקטיב
כנס בגוגל לאתר הקלד את הקוד המופיע עם האותיות גדולות או קטנות לפי הצורך בדיוק
ןמיד הטלויזיה תשנה את המראה שלה עם השם ושם המשתמש שלך בגוגל
ואולי תוכל לראות את זה
האמת לא ניסיתי אבל מה שצינת אכן הופיעה לי בכל המכשרים שלי
היו טיוב שהיה בסוני כולל אצלי בשני בלורי S490/370 האפליקציה יוטיוב הישנה כבר לא נתמכת עי סוני רק החדשה TV
-
GabyKrasny
- חבר שרק התחיל

תודה על התעניינות. בינתיים קיבלתי תשובה מהתמיכה של סוני על איזה קשר בין השידורים והזכרון שמועט שיש במכשיר.
הייתי מעוניין לדעת האם יש בעלי טלוויזיות של פירמות אחרות שמצליחים לראות שידורים חיים דרך YOUTUBE.
תודה
·
הייתי מעוניין לדעת האם יש בעלי טלוויזיות של פירמות אחרות שמצליחים לראות שידורים חיים דרך YOUTUBE.
תודה
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@GabyKrasny
·
תגיד תודה, המסך שלי לא מצליח אפילו לנגן סרטונים "מתים" ביוטיוב שלא לדבר על חיים. מקרטע כמו אנדרואיד סיני זול מלפני 6 שנים. אבל, אני אנסה לבדוק לך בהזדמנות.
רוב הסיכויים הם שיוטיוב בעצמם חסמו את האפשרות הזו באפליקצייה של הסמארט של המסך (כנראה משיקולים של יציבות/בעיות/מגבלות של האפליקצייה על הסמארט)
·
תגיד תודה, המסך שלי לא מצליח אפילו לנגן סרטונים "מתים" ביוטיוב שלא לדבר על חיים. מקרטע כמו אנדרואיד סיני זול מלפני 6 שנים. אבל, אני אנסה לבדוק לך בהזדמנות.
רוב הסיכויים הם שיוטיוב בעצמם חסמו את האפשרות הזו באפליקצייה של הסמארט של המסך (כנראה משיקולים של יציבות/בעיות/מגבלות של האפליקצייה על הסמארט)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
GabyKrasny
- חבר שרק התחיל

אז בינתיים תודה לך על העזרה. נסתפק עם מה שיש.