עוד 3 כותרים נוספים ל DOLBY ATMOS על BLU-RAY .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
החדשים שנוספו.
American Sniper, Jupiter Ascending, The Gunman
תאריך היציאה של ה BLU-RAY המכיל DOLBY ATMOS .
American Sniper - May 19, 2015
Jupiter Ascending (2D) - June 2, 2015
Jupiter Ascending (3D) - June 2, 2015
The Gunman - June 30, 2015
American Sniper, Jupiter Ascending, The Gunman
תאריך היציאה של ה BLU-RAY המכיל DOLBY ATMOS .
American Sniper - May 19, 2015
Jupiter Ascending (2D) - June 2, 2015
Jupiter Ascending (3D) - June 2, 2015
The Gunman - June 30, 2015
נערך לאחרונה על ידי mbd ב 11/05/2015 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אצלי רק בעיות עם האטמוס הזה.כל הסרטים עד היום שהורדתי בפורמט בלו ריי מלא כולל אטמוס היו לי בעיות וקירטועים בסאונד.
לא יודע האם הבעיה היא המזרימי מדיה הפרוססור או השילוב בניהם.
ניסיתי הזרמה ברשת ,הזרמה ישירה, חיבור דרך פרוססור ,ללא פרוססור העסק אצלי מקרטע ורק באטמוס.
למדתי כבר ,שיש אטמוס, אני מוריד רימיוקס mkv והכל רץ חלק.
גם הצלף האמריקאי נתקלתי בבעיות.
ניסיתי הזרמה ברשת ,הזרמה ישירה, חיבור דרך פרוססור ,ללא פרוססור העסק אצלי מקרטע ורק באטמוס.
גם הצלף האמריקאי נתקלתי בבעיות.
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
·istarmini כתב:אצלי רק בעיות עם האטמוס הזה.כל הסרטים עד היום שהורדתי בפורמט בלו ריי מלא כולל אטמוס היו לי בעיות וקירטועים בסאונד.
גם הצלף האמריקאי נתקלתי בבעיות....
רגע, והרימוקס כולל את האטמוס?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·MrHicUp כתב:·......
רגע, והרימוקס כולל את האטמוס?...
ברור שכולל
גם נתוני האודיו והוידאו זהים בקובץ הרימיוקס וב ISO המלא.
אשכרה לא מבין איפה בדיוק הבעיה אבל היא קיימת ולא רק אצלי. מצד שני יש חברים שיש להם אותו הציוד ואצלם, בסרטים מסויימים, עובד בסדר (כמו הצלף האמריקאי למשל) ובאחרים לא (גון וויק למשל) .
אני מדגיש שהבעיות שאני חווה מתקיימות אך ורק בסרטים שיש להם אטמוס ,כל יתר הפורמטים למיניהם, מתנגנים אצלי בדיון 303 ובפופים A210 ו C200 פיקס.
למשל אתן דוגמה לבעיה בצלף האמריקאי אצלי.
ב C200 וב A210 ,שהם מסיימים את תחרות הרודאו ונוסעים ברכב לבקתה, ששם הוא תופס את החברה שלו עם מישהו אחר כל רגע הכניסה לבקתה לא מוצג אצלי בשני הסטרימרים הסרט קופץ כ 20 דקות קדימה. בדקתי הזרמה ברשת, בדקתי הזרמה ישירה דרך חיבור USB . הורדתי את אותו הקובץ ISO ,שהורידו חברים ,שאצל חלקם עובד ואצל אחרים לא.
גם הדיון 303 שלי מתחרבש בקטע המדובר.
אין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הסיבה אבל למדתי על בשרי שרימיוקס MKV עובד בסדר ולכן מהיום, כשיש אטמוס ,אני מוריד רק רימיוקס ולא בלוריי מלא.
הבנתי שהאטמוס המחורבן הזה אמור לתמוך אחורה אבל כנראה שהעסק , לפחות אצלי, לא עובד כמו שצריך.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מי אמר שיתמוך טוב אחורה?
ההיפך.... התעשיה רוצה ודוחפת שתחליף ציוד לחדש.
ההיפך.... התעשיה רוצה ודוחפת שתחליף ציוד לחדש.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·טלHD כתב:מי אמר שיתמוך טוב אחורה?
ההיפך.... התעשיה רוצה ודוחפת שתחליף ציוד לחדש....
כנראה שזה המצב.
-
mbd
- חבר מביא חבר

DOLBY ATMOS לא באמת תומך אחורה. בגרסאות הקיימות היום ב BLU-RAY פס האודיו המכיל
את DA רוכב על DOLBY-THD וניתן לפיענוח רק כשקיים מעבד/מפענח מתאים. כאשר זה לא קיים
באופן אוטומטי זה מנגן את הפיענוח הבא בתור.
הבעיה שניתקלים בה בניגון הגרסה המלאה [ISO] מתרחשת כיוון שבגרסה המלאה פס הקול מותקן
ישירות מפס הקול של הסרט. כלומר ברפרנס של הגרסה המסחרית . שכמובן יותר חזקה ואיכותית
מאשר הגרסה של הקולנוע הביתי. זה מצריך זכרונות חזקים ומהירים יותר ויכולת עיבוד טובה יותר.
בסרטים מסויימים [בעיקר עם הרבה שינויים באודיו] למכשירים מסויימים יש בעיה בניגון חלק של התוכן
כאשר הוא מגיע בגרסה המלאה. ב REMUX הגרסה משתנה שוב לרפרנס הביתי ולכן אין בעיה בניגון.
מקווה שהובנתי.
את DA רוכב על DOLBY-THD וניתן לפיענוח רק כשקיים מעבד/מפענח מתאים. כאשר זה לא קיים
הבעיה שניתקלים בה בניגון הגרסה המלאה [ISO] מתרחשת כיוון שבגרסה המלאה פס הקול מותקן
ישירות מפס הקול של הסרט. כלומר ברפרנס של הגרסה המסחרית . שכמובן יותר חזקה ואיכותית
מאשר הגרסה של הקולנוע הביתי. זה מצריך זכרונות חזקים ומהירים יותר ויכולת עיבוד טובה יותר.
בסרטים מסויימים [בעיקר עם הרבה שינויים באודיו] למכשירים מסויימים יש בעיה בניגון חלק של התוכן
כאשר הוא מגיע בגרסה המלאה. ב REMUX הגרסה משתנה שוב לרפרנס הביתי ולכן אין בעיה בניגון.
מקווה שהובנתי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·mbd כתב:DOLBY ATMOS לא באמת תומך אחורה. בגרסאות הקיימות היום ב BLU-RAY פס האודיו המכיל
מקווה שהובנתי....
הבעיה איפה במזרימי מדיה ? ברסיברים/פרוססורים ללא אטמוס ?
לפי נתוני האודיו של הקבצים שאני מוריד ה iso והרימיוקס הם זהים
-
mbd
- חבר מביא חבר

בדרך כלל הבעיה היא ברסיברים/פרוססורים כאשר המעבד לא מסוגל לעמוד בפיענוח הרפרנס הקולנועי.
זה דבר שכבר מבוצע בלי בעיה ע'י המפענחים החדשים [המכילים DA].
הקובצים יראו זהים אבל הרפרנס שונה וזה מה שגורם לבעיה. אם לדוגמא מנגנים כרגע דיסק מקורי דרך
רסיבר עם DA זה עובד בלי בעיה עם הרפרנס הקולנועי. [בדקתי] זה אמור להיות אחד היתרונות לקידודים
החדשים שיאפשרו לשמוע את הרפרנס הקולנועי בבית בלי שום התערבות והנחתה ב DB/SPL . בעיקרון
מדובר בכ 15 DB יותר לערוצים הרגילים וכ 25 DB עבור ה LFE . אפילו אם לא מקשיבים בעוצמת רפרנס
ניתן להבחין בהבדל משמעותי בצליל.
הקובצים יראו זהים אבל הרפרנס שונה וזה מה שגורם לבעיה. אם לדוגמא מנגנים כרגע דיסק מקורי דרך
רסיבר עם DA זה עובד בלי בעיה עם הרפרנס הקולנועי. [בדקתי] זה אמור להיות אחד היתרונות לקידודים
החדשים שיאפשרו לשמוע את הרפרנס הקולנועי בבית בלי שום התערבות והנחתה ב DB/SPL . בעיקרון
מדובר בכ 15 DB יותר לערוצים הרגילים וכ 25 DB עבור ה LFE . אפילו אם לא מקשיבים בעוצמת רפרנס
ניתן להבחין בהבדל משמעותי בצליל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·mbd כתב:בדרך כלל הבעיה היא ברסיברים/פרוססורים כאשר המעבד לא מסוגל לעמוד בפיענוח הרפרנס הקולנועי.
ניתן להבחין בהבדל משמעותי בצליל....
אז מה עכשיו ? אלו שיש להם ציוד ללא אטמוס ואין להם כוונה לשדרג לאטמוס ,כל הסרטים החדשים שייצאו ויכללו אטמוס או ה dts החדש לא יוכלו להתנגן בציוד הקיים ?? כלומר גם מי שלא מעונין באטמוס ייאלץ לשדרג רסיבר/פרוססור ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
istarmini
יואב .
קח סרט בקובץ שכולל אטמוס .תעלה אותו על תוכנת tsMuxeR ותראה איזה רצועת סאונד הוא מראה לך .
בפועל הוא אמור לזהות DOLBY TRUE ?
לגבי הקירטועים למינייהם . אצלי עובד חלק עם האופו 105 .
יואב .
קח סרט בקובץ שכולל אטמוס .תעלה אותו על תוכנת tsMuxeR ותראה איזה רצועת סאונד הוא מראה לך .
בפועל הוא אמור לזהות DOLBY TRUE ?
לגבי הקירטועים למינייהם . אצלי עובד חלק עם האופו 105 .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 09/05/2015 20:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·9000es כתב:istarmini
יואב .
בפועל הוא אמור לזהות DOLBY TRUE ?...
זה מה שהוא מראה.אז מה עכשיו ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

אצלי הוא מראה רק דולבי דיגיטל . למרות שהסרט באטמוס .istarmini כתב:·......
זה מה שהוא מראה.אז מה עכשיו ?...
בדקתי את זה עם הסרט גו'ן וויק .
·
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·9000es כתב:אצלי הוא מראה רק דולבי דיגיטל . למרות שהסרט באטמוס .......
בדקתי את זה עם הסרט גו'ן וויק .
·...
אצלי עבור בלו ריי מלא ועבור רימיוקסים כאלו ואחרים אני רואה בתצוגה dolby hd שכולל את מספר הערוצים שהסרט כולל כלומר 5.1/7.1.
רק ברימיוקס של mkv הסרט מתנגן כמו שצריך.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

מה הסיבה שרצועת השמע לא מזוהה כ DOLBY TRUE בתוכנה . רק כדולבי דיגיטל ?istarmini כתב:·......
אצלי עבור בלו ריי מלא ועבור רימיוקסים כאלו ואחרים אני רואה בתצוגה dolby hd שכולל את מספר הערוצים שהסרט כולל כלומר 5.1/7.1.
רק ברימיוקס של mkv הסרט מתנגן כמו שצריך....
הצלחתי להשיג את הסרט צלף אמריקאי ללא דולבי אטמוס ! כותר שכולל DOLBY TRUE ושם התוכנה מזהה את הקובץ במדוייק .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 10/05/2015 17:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·9000es כתב:מה הסיבה שרצועת השמע לא מזוהה כ DOLOBY TRUE בתוכנה . רק כדולבי דיגיטל ?......
הצלחתי להשיג את הסרט צלף אמריקאי ללא דולבי אטמוס ! כותר שכולל DOLBY TRUE ושם התוכנה מזהה את הקובץ במדוייק ....
לא יודע לא נתקלתי בכזה דבר ב tsmuxer.
אני יודע שיש צלף אמריקאי עם dts hd אבל לא שמעתי על צלף אמריקאי עם דולבי hd. ללא אטמוס
·ראיתי אתמול שומעים יופי יופיוistarmini כתב:·......
לא יודע לא נתקלתי בכזה דבר ב tsmuxer.
אני יודע שיש צלף אמריקאי עם dts hd אבל לא שמעתי על צלף אמריקאי עם דולבי hd. ללא אטמוס...
Dolby true HD
40 שנה לך תיזכור..