אנטנת יאגי של סאקל הפסיקה לעבוד?
היי,
רכשתי אנטנת יאגי של סאקל לפני כמעט שנה, לא השתמשתי בה הרבה יחסית והיא הפסיקה לעבוד,
הטלוויזיה שלי (סמסונג H6400) מחזירה הודעה של weak or no signal.
קצת מוזר לי שאנטנה פשוטה כזאת כבר התקלקלה, האם זה נפוץ? יש איזשהי דרך לנסות לתקן אותה? האם ייתכן שהבעיה היא בכלל בטלוויזיה לפני שאני הולך לקנות אנטנה חדשה?
כעקרון הייתה פעם אחת שהצלחתי לקלוט שוב בעזרת ניתוק הכבל וחיבור שוב לטלוויזיה וכיבוי והדלקה שוב, אבל מאז השיטה הזאת לא עבדה.
רכשתי אנטנת יאגי של סאקל לפני כמעט שנה, לא השתמשתי בה הרבה יחסית והיא הפסיקה לעבוד,
הטלוויזיה שלי (סמסונג H6400) מחזירה הודעה של weak or no signal.
קצת מוזר לי שאנטנה פשוטה כזאת כבר התקלקלה, האם זה נפוץ? יש איזשהי דרך לנסות לתקן אותה? האם ייתכן שהבעיה היא בכלל בטלוויזיה לפני שאני הולך לקנות אנטנה חדשה?
כעקרון הייתה פעם אחת שהצלחתי לקלוט שוב בעזרת ניתוק הכבל וחיבור שוב לטלוויזיה וכיבוי והדלקה שוב, אבל מאז השיטה הזאת לא עבדה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
גר ברמת-גן / גבעתיים?
כן, בעקבות השאלה שלך עכשיו קראתי את הידיעה על הפחתת עוצמת שידור האות.
אבל בפעם הראשונה שזה קרה לי, זה היה כבר לפני יותר משבוע (לפני ההפחתה) ולכן אני תוהה אם זה בהכרח קשור לעניין הזה?
חשוב לציין גם שאין לי שום קליטה בכלל, להבדיל מקליטה חלשה או משובשת...
אבל בפעם הראשונה שזה קרה לי, זה היה כבר לפני יותר משבוע (לפני ההפחתה) ולכן אני תוהה אם זה בהכרח קשור לעניין הזה?
חשוב לציין גם שאין לי שום קליטה בכלל, להבדיל מקליטה חלשה או משובשת...
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
סיכוי קלוש שהתקלקלה יש קיו 101 ב25 שקל בלבד חזקה יותר בדוק
חיצונית החל מ50 שקל
חיצונית החל מ50 שקל
זה התפקיד שלו בפורום...yiggie כתב:אם הסיכוי הוא קלוש, מדוע אתה ממליץ לרכוש אחת אחרת?
חיפשתי את הקיו 101, ראיתי באינטנרנט ב 70 ש"ח, איפה יש ב 25?
אגב בזמנו כששאלתי מה לקנות לפני שנה, כולם המליצו לי על היאגי ואמרו שאנטנות קטנות לא שוות הרבה....
לנסות למכור לאנשים ציוד.
למה סתם ללכלך?
בתחילת התגובה tomer_1968 ציין שלא סביר שמקור התקלה הוא באנטנה (ממש לא אופייני לאיש מכירות).
בהמשך הוא לא פרסם לינק או אפשרות קנייה ממנו (גם זה ממש לא אופייני לאיש מכירות).
yiggie מצא את האנטנה שהוא המליץ עליה במחיר יקר יותר ,מה שאומר שאולי אם רוצים אותה באמת עדיף להשיג אותה דרכו.
אז על מה בדיוק גיל37 מתלונן?
בתחילת התגובה tomer_1968 ציין שלא סביר שמקור התקלה הוא באנטנה (ממש לא אופייני לאיש מכירות).
בהמשך הוא לא פרסם לינק או אפשרות קנייה ממנו (גם זה ממש לא אופייני לאיש מכירות).
yiggie מצא את האנטנה שהוא המליץ עליה במחיר יקר יותר ,מה שאומר שאולי אם רוצים אותה באמת עדיף להשיג אותה דרכו.
אז על מה בדיוק גיל37 מתלונן?
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
shayf בוא לא ניתמם.
כל הודעה שנייה פה של מיסטר תומר היא ניסיון למכור משהו למישהו,
חפש טוב באחד השרשורים הקודמים, הוא ממש קבע עם מישהו מהפורום להיפגש בשביל למכור לו , אפילו לא דרך ההודעות הפרטיות.
במקרה פה הוא לא כתב יש לי קיו ב-25 שקל אבל זה בדרך כלל הניסוח.
אני אתלונן עד מחרתיים או עד שמישהו יפסיק את זה.
מי שרוצה למכור משהו-יש בשביל זה מדור מתאים פה באתר.
כל הודעה שנייה פה של מיסטר תומר היא ניסיון למכור משהו למישהו,
חפש טוב באחד השרשורים הקודמים, הוא ממש קבע עם מישהו מהפורום להיפגש בשביל למכור לו , אפילו לא דרך ההודעות הפרטיות.
במקרה פה הוא לא כתב יש לי קיו ב-25 שקל אבל זה בדרך כלל הניסוח.
אני אתלונן עד מחרתיים או עד שמישהו יפסיק את זה.
מי שרוצה למכור משהו-יש בשביל זה מדור מתאים פה באתר.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
נסה לשחק קצת עם הכיוון של האנטנה, אם זה לא עוזר תוכל רק לקוות שהבעיה של השידור מגבעתיים תיפתר, אם היא לא אז האופציה היחידה תהיה אנטנה חיצונית.
סביר להניח שהרשות השנייה לא תשאיר איזור שלם במרכז הארץ ללא קליטה והם ימצאו פתרון, אם לא הגברת האות שהוחלש עקב תלונות על קרינה, אז על ידי התקנת משדר Gap filler בעוצמה נמוכה שיתכן כיסוי לשטח המת שנוצר.
כמה זמן זה ייקח ? מי יודע..
כמה זמן זה ייקח ? מי יודע..
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא מכרתי כאן מעולם כלום ואם הייתי מוכר משהו אז במחיר מינימלי ולא במחיר השוק. אז מה הבעיה שלך בדיוק . ובכלל הצעתי אנטנה חיצונית בעיקר החל מ50 שקל ולא ביקשתי שיקנו דרכי .כל מטרתי היא לעזור ומעולם לא ניסיתי להרוויח שקל על מישהו . כך שאיני איש מכירות ואיני יכול לשלוח הודעה לאף אחד .
ואנטנה פנימית חינמית במידה והייתי מוכר אז במחיר מינימלי ולא מחיר שוק מופקע כך שאין פסול בהודעות שלי
ואנטנה פנימית חינמית במידה והייתי מוכר אז במחיר מינימלי ולא מחיר שוק מופקע כך שאין פסול בהודעות שלי