2 מעמדים מאסיביים ROOMTUNES וקלון של ROOMTUNES

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
R177 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הROOMTUNES ברוחב 60,צבע אפור בהיר,4 מדפים. הקלון בצבע חום כהה ברוחב 60 ס"מ ויש 4 מדפים-חסרים 4 אומים גדולים ע"מ למקם את המדף הרביעי. מבקש 1300 ש"ח על הROOMTUNES ו900 ש"ח על הקלון.
נמכרו כל השולחנות האחרים שפרסמתי,שזכו לתגובות כה נרגשות על שהמודעות היו בלי צילומים ולינקים.על זה נאמר מה שנאמר על בדיקת שיני סוסים.
025617094

harel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
שם מלא: harel
נתן תודות: 559 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #2 

מי שלקח שיהיה לו לבריאות!
יש כאן הרבה "פיין שמקארים" שצריכים ש"הכל יוגש להם על מגש" ולא מוכנים להזיז קצה ציפורן בעצמם.

מהכרות רבת שנים עם רענן - הוא אדם בעל הבנה אמיתית במוזיקה ויושרה שמוצאים רק באגדות!
אתה תמיד תשמע ממנו את האמת גם אם היא לא "משרתת" אותו ברגע נתון...

לכן מה ששמעתם ממנו זו האמת.

ייש כוח ודרך צלחה.
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!

R177 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

מחיר טוב למי שיקח את 2 השולחנות.כבר אין לי ראש למשחקים המצחיקים שמלווים כל מכירה. מעריך שרוב האנשים שקונים ציוד לא באמת צריכים את מה שקונים.את הפטיפון שאני מנסה למכור-EMT 950 כבר שכנעתי לא מאד אנשים לא לקנות,אבל אם מתחשק לכם לסחוב הביתה 100 ק"ג של שולחנות,מי אני שאמנע מכם?

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”