בעיה עם סליפ ב pipo x7
קבלתי את המכשיר לפני כמה ימים.
המכשיר נחמד מאוד.
בעיה שנתקלתי בה היא שכאשר המכשיר נכנס למצב שינה
מתחילות לפעמים בעיות.
לפעמים ה LAN מתנתק. ולפעמים לא שומעים קול. הבעיות נפתרות בריסטרט.
בינתיים כדי למנוע את הבעיות פשוט הגדרתי שלא יכנס למצב שינה כלל.
האם מישהו נתקל בבעיה גם כן?
המכשיר נחמד מאוד.
בעיה שנתקלתי בה היא שכאשר המכשיר נכנס למצב שינה
מתחילות לפעמים בעיות.
לפעמים ה LAN מתנתק. ולפעמים לא שומעים קול. הבעיות נפתרות בריסטרט.
בינתיים כדי למנוע את הבעיות פשוט הגדרתי שלא יכנס למצב שינה כלל.
האם מישהו נתקל בבעיה גם כן?
@shmulik98
·
לאחר עידכון הווינדוס הבעיה נפתרה חלקית.
לגבי הרשת העניין הוא כזה: ה LAN במחשב הזה הוא בעצם USB שמומר ל LAN תומך עד 100Mbsp בלבד.
לכן שהמחשב מתעורר ממצב שינה ה LAN מתעורר ממצב שינה רק אחר כך. זה בעיה אם מנסים לגשת ברימואוט.
כמו כן הבעיה עם הסאונד עדיין קימת אצלי. אני לא יודע בדיוק מתי זה קורה אך פעם בכמה ימים כשהמחשב מתעורר הוא לא מוציא קול ל HDMI.
מישהו ניתקל בבעיות אלו?
·
לאחר עידכון הווינדוס הבעיה נפתרה חלקית.
לגבי הרשת העניין הוא כזה: ה LAN במחשב הזה הוא בעצם USB שמומר ל LAN תומך עד 100Mbsp בלבד.
לכן שהמחשב מתעורר ממצב שינה ה LAN מתעורר ממצב שינה רק אחר כך. זה בעיה אם מנסים לגשת ברימואוט.
כמו כן הבעיה עם הסאונד עדיין קימת אצלי. אני לא יודע בדיוק מתי זה קורה אך פעם בכמה ימים כשהמחשב מתעורר הוא לא מוציא קול ל HDMI.
מישהו ניתקל בבעיות אלו?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@shmulik98
·
אז ככה, לגבי ה-LAN, ראיתי וקראתי על הבעיה הזאת. אם אינני טועה הפתרון היה להשאיר את המחשב ער כל הזמן(ע"י הוספת מסך שני)
תוריד מפה את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך:
https://downloadcenter.intel.com/downlo ... 8-1-32-bit
תתקין ותבדוק שוב.
·
אז ככה, לגבי ה-LAN, ראיתי וקראתי על הבעיה הזאת. אם אינני טועה הפתרון היה להשאיר את המחשב ער כל הזמן(ע"י הוספת מסך שני)
לגבי הקול, הבעיה היא בדרייברים של הכרטיס מסך(INTEL HD GRAPHICS)[left]
With the main display powered on, right click on the desktop and click on screen resolution.
Click on detect.
Click on another display not connected.
Under the Multiple Displays tab, choose try to connect anyway on VGA.
Click Apply.
[/left]...
תוריד מפה את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך:
https://downloadcenter.intel.com/downlo ... 8-1-32-bit
תתקין ותבדוק שוב.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
בד"כ כשמדובר בכרטיסי רשת
יש בהגדרות הכרטיס (adapter settings) אפשרות לקבוע ל-WINDOWS האם מותר לה לכבות את הכרטיס.
- shraga007
- חבר מכור קשה

Re: בד"כ כשמדובר בכרטיסי רשת
@voguemaster
·
זה לא כרטיס רשת רגיל.
זה מתאם רשת USB שהותקן על הלוח.
·
זה לא כרטיס רשת רגיל.
זה מתאם רשת USB שהותקן על הלוח.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
לא יודע אם זה משנה
זה ADAPTER לכל דבר (אפילו אם הוא USB, נניח). יכול להיות שזה עדיין קורה לו למרות שההגדרה לא נמצאת במקום שאני רגיל למצוא אותה בה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

Re: לא יודע אם זה משנה
@voguemaster
·
ניסו לפתור את זה ככה(בפורום freaktab) אבל לא נמצאה אופציה כזאת לשליטה על מצב המתאם הזה.
·
ניסו לפתור את זה ככה(בפורום freaktab) אבל לא נמצאה אופציה כזאת לשליטה על מצב המתאם הזה.
Re: לא יודע אם זה משנה
@shraga007
·
לגבי להגדיר את היציאות USB ככה שהם לא יכבו על ידי מנגנון החיסכון בחשמל בשינה. נסתי את זה וזה לא השפיעה.
לגבי הדרייבר ששרגא (תודה) הציע כאן, התקנתי. בינתיים בסדר אבל אני צריך עוד כמה ימים כדי לוודא שבעית ההעלמות הסאונד נעלמה [ גם מקודם זה היה קורה אחת לכמה ימים, לא הצלחת לסמלץ את המצב] .
הקיצר, תודה חברים. אני אדווח בהמשך.
ולמי שהגיע עד לכאן והוא שוקל על פיפו וחושב לעצמו למה לקנות את המכשיר עם הבעיות הנ"ל. אז בתכלס הבעיות האלה לא כאלה רציניות אפשר פשוט למנוע את מצב השינה גם ככה המחשב צורך 10W זה 87 קוטש בשנתי שזה 50~ שח בערך. בקטנה. במחיר 471 שח אחרי מכס מדובר באחלה דיל
·
לגבי להגדיר את היציאות USB ככה שהם לא יכבו על ידי מנגנון החיסכון בחשמל בשינה. נסתי את זה וזה לא השפיעה.
לגבי הדרייבר ששרגא (תודה) הציע כאן, התקנתי. בינתיים בסדר אבל אני צריך עוד כמה ימים כדי לוודא שבעית ההעלמות הסאונד נעלמה [ גם מקודם זה היה קורה אחת לכמה ימים, לא הצלחת לסמלץ את המצב] .
הקיצר, תודה חברים. אני אדווח בהמשך.
ולמי שהגיע עד לכאן והוא שוקל על פיפו וחושב לעצמו למה לקנות את המכשיר עם הבעיות הנ"ל. אז בתכלס הבעיות האלה לא כאלה רציניות אפשר פשוט למנוע את מצב השינה גם ככה המחשב צורך 10W זה 87 קוטש בשנתי שזה 50~ שח בערך. בקטנה. במחיר 471 שח אחרי מכס מדובר באחלה דיל
- shraga007
- חבר מכור קשה

אני גם מאוד מרוצה מהמכשיר, הקודי רץ עליו פצצה והכל עובד יפה.
אפילו את בעיית ה-OVERSCAN פתרתי.
נשאר לי בעיה זניחה והיא שנורת ה-LED לא עובדת, אם מישהו יודע מה הבעיה אשמח לשמוע.
אפילו את בעיית ה-OVERSCAN פתרתי.
נשאר לי בעיה זניחה והיא שנורת ה-LED לא עובדת, אם מישהו יודע מה הבעיה אשמח לשמוע.
לי יש בעיה עם רצולציה
לי יש בעיה עם רצולציה
לא מצליח חהגדיר רצולציה , או שרואים את כל המסך עם רקע שחור או שחלק מהתמונה גולשת מחוץ למסך.
יש למישהו רעינות מה לעשות?
לא מצליח חהגדיר רצולציה , או שרואים את כל המסך עם רקע שחור או שחלק מהתמונה גולשת מחוץ למסך.
יש למישהו רעינות מה לעשות?
לגבי הרזולוציה. לי יש טלוויזיה LG. יש מסך בטלוויזיה שבו נתונים שמות ליצאות השונות ברגע שהגדרתי את היציאה במחשב הכול יסתדר פרפקט.
--------------------------------
עידכון כללי לגבי בעית הסליפ. לאחר עידכון הדריבר של הכרטיס מסך אין יותר בעיה בסליפ.
--------------------------------
עידכון כללי לגבי בעית הסליפ. לאחר עידכון הדריבר של הכרטיס מסך אין יותר בעיה בסליפ.
ממליץ מאוד לבצע את השינוי ברגסטרי שמובא כאן בלינק
http://www.nat32.com/Forum/showthread.php?tid=11
זה נותן שליטה טובה יותר על הפאואר מנגמנט. בלי השינוי הזה אי אפשר למשל להפריד בין כיבוי הצג לאחר מספר דקות לבין מצב סליפ
http://www.nat32.com/Forum/showthread.php?tid=11
זה נותן שליטה טובה יותר על הפאואר מנגמנט. בלי השינוי הזה אי אפשר למשל להפריד בין כיבוי הצג לאחר מספר דקות לבין מצב סליפ