תקלה במדיה - גלקסי 4 - צריכה עזרה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532

שליחה

לפני כיומיים קרתה לי פתאום תקלה מוזרה פתאום המכשיר איבד את הגישה לכל המדיה שהיתה עליו, צלילים ותמונות, כשאני נכנסת לגלריה למשל אני רואה רק את התמונות ששמורות על הכרטיס, אבל לא את אלה שנשמרו בהתקן, בינהם למשל כל תמונות הוואטסאפ. ביקשתי מחברה לשלוח לי תמונה, אני נכנסת לגלריה, ועדיין אני לא רואה שם כלום חוץ מהספריה שיש בכרטיס הזכרון. הסתכלתי דרך סייר תיקיות אני כן רואה שהתמונות פיזית במכשיר, אבל כאילו אין לו גישה אליהם..
לא עשיתי שום שינוי, שום עדכון ושום ניקוי. אתמול שמתי לב שהשתנה לי הצלצול משיר ששמתי לצלצול המקורי שמגיע ברירת מחדל, לא ככ התייחסתי , אבל היום חיפשתי איזו תמונה, ואין כלום בגלריה.. ניסיתי להסתכל באפליקציה אחרת בספרית התמונות - לא עזר. גם לא חיפוש בהגדרות. למישהו יש רעיון מה קורה פה?

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697

שליחה

לא ברור, אבל נסי להשתמש ב QuickPIC
https://play.google.com/store/apps/deta ... .PicFolder

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

וואלה, באמת מוזר

שליחה

ניסיתי באפליקציות המובנות, לא חשבתי להוריד עוד תוכנה, אבל באמת בה רואים את כל הספריות, ובאחרות לא..
תודה, אני אשתמש בה בינתיים, אבל אולי אקח אותו לאורנג' לתיקון, לא יודעת אם זה משהו שיפתרו או לא..
כאמור גם הגישה לחלק מקבצי הקול נמחקה משום מה..

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

יש במכשיר כרטיס זיכרון? כלומר הרחבת את המכשיר עם כרטיס Micro SD חיצוני?
אם התשובה היא כן, אני מציע שתשלפי אותו, תעשי REBOOT לטלפון ותראי מה קורה.

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ניסיתי עכשיו, לא עזר.. הגלריה רואה רק את מה שיש בכרטיס זיכרון ולא במכשיר, ואם אני מוציאה אותו, היא פשוט ריקה..

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

המכשיר עם ROOT?

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לא. הוא כמו שקיבלתי אותו מאורנג' מעודכן לגרסא 4.4.2

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

סורי, אז אין לי מושג מה קורה פה...
נשמע כאילו משהו במערכת ההפעלה התבלגן.

Piloter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193

שליחה

תכנסי לגלריה של הטלפון ( איפה שיש לך שם services) ותנקי את ה chache של התוכנה
שימי לב לכל מקרה תגבי את התמונות שלך לפני .
אין לך סיבה ללכת לאורנג׳ , הדבר היחידי שהם יודעים לעשות זה לפרמט מכשירים

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מקפיצה שוב - אעדכן שאחרי שניסיתי הכל (כולל ניקוי cache) פירמטתי את המכשיר, אפילו ניצלתי את העניין לעשות סדר,( הורדתי את כל התמונות לכרטיס זכרון למשל ולא התקנתי כמעט כלום רק מה שהכרחי) בהתחלה כשעלה פתאום הכל חזר והיה תקין - ראו באפליקצית מוזיקה את קבצי ה MP3 ובגלריה את קבצי הוואטסאפ ומה שיש על המכשיר (שזה לא הרבה אחרי הפרמוט, אבל ראו) - שבוע וחצי אחרי, שוב בלי שהתקנתי או עדכנתי כלום - שוב אותו דבר!! אין גישה לקבצי המוזיקה ולתמונות!! דוגמא למשל, הורדתי אפליקציה של הורדת שירים, הורדתי שיר, וכשאני נכנסת לטאב של library האפליקציה קורסת, כאילו לא מצליחה לגשת בעצמה לקובץ MP3 שזה עתה ירדה..(ניסיתי אפילו "שלח דיווח" ולנסות להסתכל בלוג, חוץ מ null referance אני לא ממש רואה שם כלום שעוזר, זה פשוט כאילו הקובץ לא קיים במכשיר, למרות שהוא כן!)
עוד רמז - כשאני פותחת את קובץ המוזיקה מסייר הקבצים, הוא פותח לי אותו בפורמט מצומצם כזה שאני לא יכולה למשל לעשות לו SET לצלצול או משהו. צירפתי צילום מסך של איך זה נראה
בתחושה שלי זה משהו שקשור להרשאות, אבל באורנג' לא יודעים, ולא בא לי שיפרמטו, יגידו תקין, ואחרי שבוע יקרה שוב..
ממש אשמח אם למישהו יש רעיון יצירתי מה זה הדבר הזה, חיפשתי בפורומים לא מצאתי כלום..
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

חזור אל “Android - אנדרויד”