xtreamer sidewinder שאלה
יש לי אותו והוא מצויין ..הכל עובד חלק סרטים 1080P וכ'ו.. מחיבור ארדיסק נייד ישירות אליו בחיבור USB.
החלטתי להזרים אליו בכבל רשת מהמחשב בחדר ליד .(לחסוך כל פעם העתקה לארדיסק וכ'ו).
האם יהיו תקיעות בהזרמה של 1080P DTS ?
איך זה בדיוק עובד בהזרמה עם כבל רשת ,יש buffering של הסרט תוך כדי כמו ב WIFI?
או שזה מספיק מהיר , אשמח לדעת איך זה עובד או קישור לפורום רלוונטי , כי לא מצאתי !
החלטתי להזרים אליו בכבל רשת מהמחשב בחדר ליד .(לחסוך כל פעם העתקה לארדיסק וכ'ו).
האם יהיו תקיעות בהזרמה של 1080P DTS ?
איך זה בדיוק עובד בהזרמה עם כבל רשת ,יש buffering של הסרט תוך כדי כמו ב WIFI?
או שזה מספיק מהיר , אשמח לדעת איך זה עובד או קישור לפורום רלוונטי , כי לא מצאתי !
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
bila85 אצלי עבדו סרטים כבדים גם של 15 ג"ב
יש מצב אולי שמדובר בקודאק בעייתי על הסטרימר, אולי המחשב נכנס למצב שינה או הכונן? אולי נפילה ברשת?
בתור התחלה הפעל את הסטרימר ואת האייפי של הסטרימר בזמן שהוא עובד הכנס ל-CMD עם פקודת ping -t ותראה אם יש נפילות ומה מצב הפינג...
אם הסטרימר מנגן תקין את הסרט מכונן קשיח או DOK משמע שמדובר או בתקלה ברשת, או מהמחשב המארח.
בהצלחה
יש מצב אולי שמדובר בקודאק בעייתי על הסטרימר, אולי המחשב נכנס למצב שינה או הכונן? אולי נפילה ברשת?
בתור התחלה הפעל את הסטרימר ואת האייפי של הסטרימר בזמן שהוא עובד הכנס ל-CMD עם פקודת ping -t ותראה אם יש נפילות ומה מצב הפינג...
אם הסטרימר מנגן תקין את הסרט מכונן קשיח או DOK משמע שמדובר או בתקלה ברשת, או מהמחשב המארח.
בהצלחה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
bila85 קודאק זה מפענח אבל שוב אם אותו הסרט מתנגן תקין ב-USB אז אין בעיה מהכיוון הזה מה שמותיר לנו המחשב ממנו אתה מריץ את הסרט והרשת הביתית.
מספיק להפעיל את הסטרימר לא צריך להריץ סרט בשביל זה.. ברגע שיש לך את האייפי אז באחד המחשבים בבית ברשת אתה נכנס ל-CMD ומקיש שמה
ping -t ip
במקום ip הכתובת אייפי של הסטרימר ואנטר... פשוט לתת לזה לרוץ ולעקוב בעין בחיפוש אחר נפילות... אם יש נפילות או פינג גבוה אז אולי כבל רשת דפוק וכו'... זה כבר שלב מתקדם יותר נלך מהבסיס קודם.. בדוק את המחשב שהוא בהגדרות חשמל נמצא על המקסימום חשמל ולא מאוזן או מינימום בתור התחלה.
מספיק להפעיל את הסטרימר לא צריך להריץ סרט בשביל זה.. ברגע שיש לך את האייפי אז באחד המחשבים בבית ברשת אתה נכנס ל-CMD ומקיש שמה
ping -t ip
במקום ip הכתובת אייפי של הסטרימר ואנטר... פשוט לתת לזה לרוץ ולעקוב בעין בחיפוש אחר נפילות... אם יש נפילות או פינג גבוה אז אולי כבל רשת דפוק וכו'... זה כבר שלב מתקדם יותר נלך מהבסיס קודם.. בדוק את המחשב שהוא בהגדרות חשמל נמצא על המקסימום חשמל ולא מאוזן או מינימום בתור התחלה.
דבר ראשון ממש תודה לך .
הדלקתי תסטרימר ולקחתי תאייפיי שמופיע על המסך ועשיתי מה שאמרת במחשב בcmd והוא רושם לי :
bytes=32 time 1ms TTL=64
ככה חוזר על עצמו ,עכשיו הפעלתי בסטרימר סרט ששוקל 15 ג'יגה אני רואה בשניות כל איזה 7 שורות הוא רושם לי פיתאום 3ms ושוב 1 והיה גם 7ms ואז שוב 1 רוב הזמן הוא חוזר על עצמו 1ms
לגבי צריכת חשמל זה על מאוזן .
לגבי הרשת הביתית שמתי את זה על 128 סביות ולא 40 או 56 ,זה קשור??
הדלקתי תסטרימר ולקחתי תאייפיי שמופיע על המסך ועשיתי מה שאמרת במחשב בcmd והוא רושם לי :
bytes=32 time 1ms TTL=64
ככה חוזר על עצמו ,עכשיו הפעלתי בסטרימר סרט ששוקל 15 ג'יגה אני רואה בשניות כל איזה 7 שורות הוא רושם לי פיתאום 3ms ושוב 1 והיה גם 7ms ואז שוב 1 רוב הזמן הוא חוזר על עצמו 1ms
לגבי צריכת חשמל זה על מאוזן .
לגבי הרשת הביתית שמתי את זה על 128 סביות ולא 40 או 56 ,זה קשור??