טלוויזיה חדשה UA50H6400
שלום.
אתמול הייתי במחסני חשמל כדי לקנות טלוויזיה חדשה ותכננתי לקנות את ה48H6400
שהייתי שם ראיתי כמה טלוויזיות ומכולם הסמסונג הייתה הכי טובה
עכשיו היה אותה בגדלים גם ב48 וגם 50 אינץ'
אני ראיתי מלא חוות דעת טובות על הסדרה של ה H6400 וראיתי את הרוב על הגודל של ה48
אז שבאתי לקנות אותה הוא אמר לי שאותו דגם ב50 אינץ עולה 300 שקל יותר אז אמרתי לקחתי את הדגם של ה50 והוא אמר שהוא יזמין וזה יגיע עוד יומיים.
הטלויזיה עלתה 4,290.
בכל מקרה היום הסתכלתי שוב באינטרנט וכתבתי UA50H6400 וראיתי שאין מידע על הדגם הזה כאילו הוא לא קיים ושום חנות לא מוכרת אותו וגם באתר של סמסונג כתוב שיש אותו רק בגדלים 48, 55, 65 , 75 ולא היה שום דבר על 50 אינץ
אני מפחד שהדגם הזה איכשהוא פחות טוב אולי הפאנל.
הוא אמר לי שזה 400 הרץ ובא עם שתי משקפיים ו2+1 שנים אחריות.
מישהו יודע אולי אם הדגם הזה סבבה כי ראיתי שכתוב שמה גם UA50H6400
אולי אני יבטל ויבקש את ה48 כי לא כל כך קריטי לי 2 אינץ אבל ה48 אני יודע שהוא קיים באמת.
תודה.
אתמול הייתי במחסני חשמל כדי לקנות טלוויזיה חדשה ותכננתי לקנות את ה48H6400
שהייתי שם ראיתי כמה טלוויזיות ומכולם הסמסונג הייתה הכי טובה
עכשיו היה אותה בגדלים גם ב48 וגם 50 אינץ'
אני ראיתי מלא חוות דעת טובות על הסדרה של ה H6400 וראיתי את הרוב על הגודל של ה48
אז שבאתי לקנות אותה הוא אמר לי שאותו דגם ב50 אינץ עולה 300 שקל יותר אז אמרתי לקחתי את הדגם של ה50 והוא אמר שהוא יזמין וזה יגיע עוד יומיים.
הטלויזיה עלתה 4,290.
בכל מקרה היום הסתכלתי שוב באינטרנט וכתבתי UA50H6400 וראיתי שאין מידע על הדגם הזה כאילו הוא לא קיים ושום חנות לא מוכרת אותו וגם באתר של סמסונג כתוב שיש אותו רק בגדלים 48, 55, 65 , 75 ולא היה שום דבר על 50 אינץ
אני מפחד שהדגם הזה איכשהוא פחות טוב אולי הפאנל.
הוא אמר לי שזה 400 הרץ ובא עם שתי משקפיים ו2+1 שנים אחריות.
מישהו יודע אולי אם הדגם הזה סבבה כי ראיתי שכתוב שמה גם UA50H6400
אולי אני יבטל ויבקש את ה48 כי לא כל כך קריטי לי 2 אינץ אבל ה48 אני יודע שהוא קיים באמת.
תודה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זו ככל הנראה הדגם האירופאי, ה- UE50H6400.
*נערך* לא שמתי לב שהקישור היה לגודל 40 אינץ'. טעות.
היבואן הרשמי סמליין לא מביא את המסך הזה בגודל הזה, יש לו בהיצע את ה- 48 ואת ה- 55. (הרשמי מביאים דגמי UA)
כיום, גם סמליין לא נותנים 3 שנות אחריות מלאות, אלא שנה מלאה + שנתיים מוגבלות. דומה ליבואנים מקבילים.
מה שאתה צריך לברר זה מי הוא היבואן ומהם תנאי האחריות והאם המסך מגיע עם תמיכה מובנית בעברית? סמארט, תפריט, כתוביות וכו')
לגבי המחיר, לא יודע אם זה כזו מציאה, לא מכיר את התמחור של המסך הזה כל כך, אבל אפשר למצוא את אחיו הגדול בגודל 55 אינץ' סביב ה- 5000 ש"ח.
*נערך* לא שמתי לב שהקישור היה לגודל 40 אינץ'. טעות.
היבואן הרשמי סמליין לא מביא את המסך הזה בגודל הזה, יש לו בהיצע את ה- 48 ואת ה- 55. (הרשמי מביאים דגמי UA)
כיום, גם סמליין לא נותנים 3 שנות אחריות מלאות, אלא שנה מלאה + שנתיים מוגבלות. דומה ליבואנים מקבילים.
מה שאתה צריך לברר זה מי הוא היבואן ומהם תנאי האחריות והאם המסך מגיע עם תמיכה מובנית בעברית? סמארט, תפריט, כתוביות וכו')
לגבי המחיר, לא יודע אם זה כזו מציאה, לא מכיר את התמחור של המסך הזה כל כך, אבל אפשר למצוא את אחיו הגדול בגודל 55 אינץ' סביב ה- 5000 ש"ח.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
טוב כעיקרון יש הכל אותו דבר יש עברית אני מקבל משקפיים עם זה הסמארט גם בעברית 400 הרץ אני ל4 רואה הבדל בין הדגמים. אבל זה מוזר למה הדגם של היבואן הרשמי של 48 אינץ עולה 5000 שקל ופה זה 2 אינץ יותר והכל אותו דבר יש תמיכה בעברית אותו מעבד אותו הכל ב700 שקל פחות. חייב להיות סיבה. יכול להיות שהרשמי מקבל ישר עדכונים? אני לא אקבל עידכונים?
אני משער שכן. בעלי הסמסונג יוכלו לספק יותר פרטים.
ראית קופסא שכתוב עליה UA50...? כמו jacko, אני משער שזה UE50...:
http://www.samsung.com/es/consumer/tv-a ... H6400AWXXC
ראית קופסא שכתוב עליה UA50...? כמו jacko, אני משער שזה UE50...:
http://www.samsung.com/es/consumer/tv-a ... H6400AWXXC
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כן זה היה צפוי, שכן אין את המסך הזה בגרסא של UA.
תתחדש. איך הרשמים שלך ממנו עד עכשיו? עונה על הצפיות שלך?
תתחדש. איך הרשמים שלך ממנו עד עכשיו? עונה על הצפיות שלך?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
עדיין לא הוצאתי אותו מחוץ לקופסא כי אני לא בבית שישי שבת אבל יום ראשון כנראה אני יראה איך הטלוויזיה! מקווה שעברית תהיה בסדר כי קראתי פה שיכול להיות סימני פיסוק הפוכים וחוץ מזה שהכל טוב ואין הבדלים או משהו מהדגם הרשמי
ולפי מה שהבנתי ההבדלים הם גם בסוגי הפאנל וקראתי שלדגם של ה50 אינץ יש פאנל לא של סמסונג ?
האם זה נכון ? זה משנה כל עניין הפאנלים הזה ? ל48 יש פאנל יותר טוב ?
ולפי מה שהבנתי ההבדלים הם גם בסוגי הפאנל וקראתי שלדגם של ה50 אינץ יש פאנל לא של סמסונג ?
האם זה נכון ? זה משנה כל עניין הפאנלים הזה ? ל48 יש פאנל יותר טוב ?