עזרה: החלפת אנדרואיד ל samsung galaxy s3 עם גרסא ישנה של אורנג'
שלום,
לאמא שלי יש samsung galaxy s3 עם גרסת אנדרואיד מאוד ישנה של אוראנג' והם לא מסכימים להחליף לה אותה בטענה שהמכשיר תקין
(למרות שהיא מנויה שלהם. פשוט חברה מגעילה, דוחפים לכל מכשיר אנדרואיד דפוק ואח"כ אומרים שזו בעיה שלך).
הבעיה שעם הגרסא של אוראנג' המכשיר לא מאפשר לי לבצע עדכון גרסא וגם לא החלפה לאנדרואיד רגיל דרך ההגדרות.
איך אני מחליף לה לאנדרואיד סטנדרטי שקיים ל galaxy s3 ?
לאמא שלי יש samsung galaxy s3 עם גרסת אנדרואיד מאוד ישנה של אוראנג' והם לא מסכימים להחליף לה אותה בטענה שהמכשיר תקין
(למרות שהיא מנויה שלהם. פשוט חברה מגעילה, דוחפים לכל מכשיר אנדרואיד דפוק ואח"כ אומרים שזו בעיה שלך).
הבעיה שעם הגרסא של אוראנג' המכשיר לא מאפשר לי לבצע עדכון גרסא וגם לא החלפה לאנדרואיד רגיל דרך ההגדרות.
איך אני מחליף לה לאנדרואיד סטנדרטי שקיים ל galaxy s3 ?
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
גוגל על המילים: s3 צריבת אנדרואיד
תקבל מדריכים מדהימים.
תקבל מדריכים מדהימים.
אם אתה רוצה רום של CM (רום במקרה נקי עם קצת שיפורים), יש להם INSTALLER די פשוט.
אני חושב שהגרסא היציבה לגלקסי 3 היא CM10.2 שזה אנדרואיד 4.3
http://beta.download.cyanogenmod.org/install
http://beta.download.cyanogenmod.org/install
איך אני יכול לדעת עם עדיף CyanogenMod או שימוש ב ROOT עם תוכנת Odin ?itaysp כתב:אם אתה רוצה רום של CM (רום במקרה נקי עם קצת שיפורים), יש להם INSTALLER די פשוט.
http://beta.download.cyanogenmod.org/install...
שימוש ב ODIN קצת יותר מורכב, ובד"כ הרומים האלה אלו הרומים שמבוססים הרום של סמסונג, שהוא די מכביד על המכשיר.
השימוש בהתקנה של CM הרבה יותר פשוט, והמערכת שלהם רצה בצורה יותר חלקה על המכשיר לדעתי (היה לי גלקסי 3 פעם)
השימוש בהתקנה של CM הרבה יותר פשוט, והמערכת שלהם רצה בצורה יותר חלקה על המכשיר לדעתי (היה לי גלקסי 3 פעם)
אין KNOX ל S3
ועל S3 של גיסתי התקנתי לה גרסא של SLIMKAT שזו גרסא קלה ומהירה של מערכת אנדרואיד בגרסאת קיטקט
מאוד מומלץ ועושה פלאים למכשיר
גם כן, לצורך התקנה, כנס לאתר שלהם ושם יש הסבר שלב אחרי שלב מה להוריד ואיך להתקין
לטענת גיסתי המכשיר קיבל חיים חדשים וקודם לכן שחשבה להחליף אותו, עכשיו היא מרגישה שאין לה צורך כי הוא כבר מספיק מהיר ונוח לשימושים שלה
קודם לכן רק התעצבנה עליו וחיכתה להזדמנות שתגיע כדי להחליף אותו..
אם אני לא טועה, SLIMROMS שזה האתר שמפעילה הקבוצה שבישלה את הרומים האלה, עובדים על SLIMLP שזה אותה רעיון רק עם עדכון למערכת הפעלה אנדרואיד בגרסאת LOLLIPOP.. שווה לעדכן לזה באם כבר יצאה גרסא ל S3..
בהצלחה
ולמרות שהוא כבר בן 3, אחלה מכשיר גם כיום בהינתן ששמים גרסא "נכונה" יותר
ועל S3 של גיסתי התקנתי לה גרסא של SLIMKAT שזו גרסא קלה ומהירה של מערכת אנדרואיד בגרסאת קיטקט
מאוד מומלץ ועושה פלאים למכשיר
גם כן, לצורך התקנה, כנס לאתר שלהם ושם יש הסבר שלב אחרי שלב מה להוריד ואיך להתקין
לטענת גיסתי המכשיר קיבל חיים חדשים וקודם לכן שחשבה להחליף אותו, עכשיו היא מרגישה שאין לה צורך כי הוא כבר מספיק מהיר ונוח לשימושים שלה
קודם לכן רק התעצבנה עליו וחיכתה להזדמנות שתגיע כדי להחליף אותו..
אם אני לא טועה, SLIMROMS שזה האתר שמפעילה הקבוצה שבישלה את הרומים האלה, עובדים על SLIMLP שזה אותה רעיון רק עם עדכון למערכת הפעלה אנדרואיד בגרסאת LOLLIPOP.. שווה לעדכן לזה באם כבר יצאה גרסא ל S3..
בהצלחה
ולמרות שהוא כבר בן 3, אחלה מכשיר גם כיום בהינתן ששמים גרסא "נכונה" יותר
אז עכשיו צריך לקבל החלטה בין Odin, CM ו SLIMKAT.
אני נוטה יותר להתקין את I9300XXUGMK6_I9300VFGGMK4_VOD באמצעות Odin כי זה מה שעושים הרוב לפי מה שהתרשמתי בגוגל
אבל במשך היום אבדוק את 2 האפשרויות האחרות
תודה על העזרה
אני נוטה יותר להתקין את I9300XXUGMK6_I9300VFGGMK4_VOD באמצעות Odin כי זה מה שעושים הרוב לפי מה שהתרשמתי בגוגל
אבל במשך היום אבדוק את 2 האפשרויות האחרות
תודה על העזרה