איך להוסיף את הריבריי לרשת הביתית
זה באמת כל כך מסובך?
אולי יש אפשרות לשתף רק תיקייה מסויימת ? כשאני מנסה לעשות דרך ווידאו- קבצים- הוספת ווידאו
ובחלון שנפתח אני בוחר הוספת מיקום רשת נפתח לי חלון בו אני בוחר רשת חלונות sbm
ממלא את שם השרת של המחשב ip ממנו אני רוצה למשוך את התיקייה ואז רושם את התיקייה
ואז בשתי הרובליקות הנוספות אני לא יודע מה למלא? איזה שם משתמש למלא איזו סיסמא?
אולי יש אפשרות לשתף רק תיקייה מסויימת ? כשאני מנסה לעשות דרך ווידאו- קבצים- הוספת ווידאו
ובחלון שנפתח אני בוחר הוספת מיקום רשת נפתח לי חלון בו אני בוחר רשת חלונות sbm
ממלא את שם השרת של המחשב ip ממנו אני רוצה למשוך את התיקייה ואז רושם את התיקייה
ואז בשתי הרובליקות הנוספות אני לא יודע מה למלא? איזה שם משתמש למלא איזו סיסמא?
במחשב הwindows - קליק ימני על התקייה שאתה רוצה לשתף -> שתף עם -> אנשים ספציפיים -> בחלון שנפתח לך תרשום "Everyone" -> הוסף
עכשיו כשתנווט בSMB לא תתבקש למלא שם משתמש וסיסמא. אם תתבקש תמלא Guest בלי סיסמא.
אם זה עדיין לא מסתדר תגיב פה
בהצלחה!
עכשיו כשתנווט בSMB לא תתבקש למלא שם משתמש וסיסמא. אם תתבקש תמלא Guest בלי סיסמא.
אם זה עדיין לא מסתדר תגיב פה
בהצלחה!
אני מצטער חוזר בי....הקלדתי את שם התקייה עם שגיאה!!!!
אני לא מקבל הודעה שאין אפשרות להתחבר אלא עובר לחלון בו הוא מבקש ממני שם משתמש בו רשום Guest ואז למלא סיסמא ועוד שורה בה לסמן אם ברצוני לזכור את הניתוב הזה
כשאני מאשר הוא חוזר על החלון הזה שוב ושוב
אני לא מקבל הודעה שאין אפשרות להתחבר אלא עובר לחלון בו הוא מבקש ממני שם משתמש בו רשום Guest ואז למלא סיסמא ועוד שורה בה לסמן אם ברצוני לזכור את הניתוב הזה
כשאני מאשר הוא חוזר על החלון הזה שוב ושוב
אם אתה מחובר לאותו המודם/ראוטר קווית או בWIFI זה אומר שאתה מחובר ברשת עם הRPI.
עכשיו כנס לפרטי מערכת בשורה השנייה כתוב לך את הIP משהו כמו XX.X.X.X זה משתנה ממשתמש למשתמש ,
תרשום את הIP בTHE WIZ המותאם לאופנאלק תן לזה כמה שניות עד שזה מסיים (המכשיר יכבה וידלק תוך כדי).
מהשרשור הראשי של THE WIZ :
OpenELEC / RPi / Rpi2 (למדריך התקנה OpenELEC / RPi )
1. הדלק את המכשיר וכנס ל-XBMC
2. וודא שה-SSH מאופשר תחת הגדרות -> OpenELEC
3. הורד והרץ OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack על מחשב Windows המחובר ברשת למכשיר ה-XBMC
4. הזן את כתובת ה-IP של ה-OpenELEC שלך
5. זה הכל!
בסוף ההתקנה תופיע שורה "FATAL ERROR: Server unexpectedly closed network connection". ללא להתרגש הכל תקין.
עכשיו כנס לפרטי מערכת בשורה השנייה כתוב לך את הIP משהו כמו XX.X.X.X זה משתנה ממשתמש למשתמש ,
תרשום את הIP בTHE WIZ המותאם לאופנאלק תן לזה כמה שניות עד שזה מסיים (המכשיר יכבה וידלק תוך כדי).
מהשרשור הראשי של THE WIZ :
OpenELEC / RPi / Rpi2 (למדריך התקנה OpenELEC / RPi )
1. הדלק את המכשיר וכנס ל-XBMC
2. וודא שה-SSH מאופשר תחת הגדרות -> OpenELEC
3. הורד והרץ OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack על מחשב Windows המחובר ברשת למכשיר ה-XBMC
4. הזן את כתובת ה-IP של ה-OpenELEC שלך
5. זה הכל!
בסוף ההתקנה תופיע שורה "FATAL ERROR: Server unexpectedly closed network connection". ללא להתרגש הכל תקין.