משחקים ל PS4

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
HaimCohen734 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

זקוק לעזרה , רכשתי דרך איי ביי משחקים ל PS4

אבל שלחו לי קוד להורדת משחקים ( עבור 2 משחקים ) , ואין לי מושג מה עושים עם זה
אני מחפש מישהו שמכיר ומבין שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה , גם בתשלום .

תודה
חיים
0509313833

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

זה משהו שהמוכר באיביי היה צריך להסביר בעמוד שלו ו/או באימייל - מה הוא מוכר ואיך משתמשים בזה.
זה מאד תלוי על מה אנחנו מדברים - יש קודים שמאשרים הורדה מלאה של משחק על חשבון שלך, כאילו רכשת אותו באמת. אלו קודים שמממשים יחסית בקלות בחנות ה- PSN של סוני. הדבר היחיד שיכול להגביל אותך כאן זו המדינה אליה משוייכים הקודים. אם אלו קודים של PSN ספרדי (למשל) אתה תאלץ לפתוח חשבון משתמש חדש על המדינה הזו. לא ניתן להוריד מה- PSN האמריקאי למשל משחקים עם קודים ששייכים ל- PSN גרמני. (סתם דוגמא).

אבל, יש מגיפה של נוכלות בעולם הזה (במיוחד באיביי ובכמה חנויות שקריות בארץ, עמודי פייסבוק וכו') שלא מוכרים קודים למשחקים. הם מוכרים שיתוף של משחק. מה זה אומר? שלא קנית משחק, הוא לא שלך. זה בעצם לשלם למישהו כדי שיסכים לשתף איתך משחק שהוא רכש. בתמורה לתשלום, מקבלים שם משתמש שלו ב- PSN איתם צריך לעשות LOG IN בקונסולה ואז לקבוע את החשבון הזה כחשבון משני במכשיר, להוריד את המשחק דרכו וזהו פחות או יותר. לא יודע ממש מדויק איך עובד השיתוף בפרטי פרטים כי לא יצא לי עדיין להשתמש בזה, אבל בגדול כך זה עובד בערך.

עכשיו,
מה קבלת ממנו - קוד הורדה מה- PSN? אם כן, מאיזו מדינה? או, שבכלל קבלת ממנו שם משתמש וססמא של PSN של חשבון של מישהו אחר, כאשר הוא צירף לך הוראות איך להוריד דרכם?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

jacko-il

הרכישה דרך EBAY וגם אני חיפשתי שם משחקים לאחרונה
נראה לי יותר שהוא קיבל Secondary Account...
לא הכי מושלם בעולם, אבל גם עובד...

חיים,
אם תוכל לפרסם את עיקרי ההוראות ללא הקודים אנחנו נוכל לעזור לך,
ככה גם נוכל לדעת אם יש לך קוד לגיטימי (כמו שכתב jacko קנית את המשחק) או פשוט חשבון עם המשחק עליו (גם עובד אבל לא הכי חוקי בעולם)

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”