Watch Dogs 2 בפיתוח
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא ממש מפתיע אחרי ההצלחה המיסחרית המסחררת של הראשון בסידרה, ש Watch Dogs 2 כבר נמצא בפיתוח. אין הרבה מידע נוסף לרע המזל.
?t=89
?t=89
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אחד המשחקים הטובים
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מאוד נהנתי מ-Watch Dogs, בדיוק סיימתי אותו לפני כשבוע.
אפליקציות שלי:
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·avilavi כתב:Sleeping Dogs היה כל כך גרוע שבכלל לא ניסיתי את ה Watch...
בתכל'ס, Watch Dogs משחק די מעאפן מבחינת העלילה, הדמויות (במיוחד הדמות שאותה משחקים) והמשימות שחוזרות על עצמן OVER AND OVER AND OVER מבלי לחדש שום דבר או להיות מענייניות מלכתחילה. לדעתי, אם היו משקיעים יותר בסיפור, בדמויות ובכלל יותר אקשן ועניין במשימות המשחק היה פשוט פנטסטי.
אבל, אהבתי את המשחקיות שלו. המנוע שלו לא רע בכלל, הוא נראה טוב ורץ חלק וההתממשקות של האונליין אל תוך עולם הקמפיין סינגל בצורה חלקה יצא פשוט מעולה ופנטסטי. ביליתי שעות על גבי שעות רק בלפלוש לאחרים למשחק ולחכות שיפלשו לעולם שלי - זה מניב פשוט צחוקים שאת חלקם אני עדיין זוכר כיום.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@avilavi
·
אין שום קשר בין המשחקים.
לא הבנתי למה הגעת למסקנה שהם איכשהו קשורים אחד בשני בצורה כזו או אחרת.
ההשוואה בינהם שקולה בערך להשוואה בין Mario Kart 64 ל- Half Life 2..
·
אין שום קשר בין המשחקים.
לא הבנתי למה הגעת למסקנה שהם איכשהו קשורים אחד בשני בצורה כזו או אחרת.
ההשוואה בינהם שקולה בערך להשוואה בין Mario Kart 64 ל- Half Life 2..
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
המשחק היה נחמד +, לדעתי עכשיו, עם קצת יותר השקעה Watch Dogs 2 יכול להיות משחק מעולה.
הראשון היה עם עלילה לא משהו, המשחקיות הייתה יפה ומהנה אך לא היה מה לעשות אחרי שמסיימים אותו.
והקטע שהם עשו עם הגרפיקה של הPC........., מקווה שהם לא יחזרו על הטעות הזו שוב.
הראשון היה עם עלילה לא משהו, המשחקיות הייתה יפה ומהנה אך לא היה מה לעשות אחרי שמסיימים אותו.
והקטע שהם עשו עם הגרפיקה של הPC........., מקווה שהם לא יחזרו על הטעות הזו שוב.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
המשחק יגיע עוד השנה:
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
Watch Dogs 2
November 15
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
המשחק הקודם קיבל כל כך הרבה שיט בעיקר כי הוא לא "עמד בהייפ", לא מבחינת המשחקיות ובמיוחד לא מבחינת הגראפיקה בין הדמואים שהוצגו בE3 לבין המשחק בפועל, אבל בכנות, אישית נהנתי מהמשחק (ויש גם מצבי בנוס אחרי שאתה מסיים ממש משעשעים), נחכה ונראה, אני לא חושב שהוא יהיה רע, אני רק מקווה שהם יציגו אותו בצורה "כנה" יותר כדי שהייפ לא יהרוס לו בהמשך כמו שקרה עם WD המקורי.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

כבר לא מאמין לשום דבר שיוצא מיוביסופט. אי אפשר לדעת איתם אף פעם אם מה שמפורסם זה אמיתי או שערכו איזה CGI כדי שיראה יפה וייצור הייפ. כשהם הציגו בזמנו גיימפליי של הראשון נשארתי פעור פה, במציאות המשחק היה בסדר לא יותר מזה (יחסית נהניתי ממנו אבל לא עמד בציפיות). אותו דבר עם AC UNITY ועם The devision ועוד כמה - הם פשוט מציגים דברים מרונדרים מראש והפועל אפילו לא מתקרבים לאיכות שהם מתיימרים להציג.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

עם Watch Dogs הראשון, הם סיפקו את המשחקיות שהם הבטיחו. הבעיה הגדולה שלהם הייתה שהגרפיקה הייתה ממש גרועה לעומת מה שהראו בטריילרים.
אותו דבר גם עם The Division, בטריילרים הם הציגו את הגרפיקה ואת הירי דרך זכוכיות במשחק. בפועל הגרפיקה הייתה הרבה פחות טובה ממה שהציגו.
אני לא חושב שהמשחק יהיה גרוע, במיוחד שנהנתי מאוד מהראשון, אני פשוט הייתי מתלהב יותר אם הייתי יודע בוודאות שמה שהם מציגים הוא באמת התוצאה הסופית, ואני גם מקווה שהפעם הם ישימו כל מני דברים ברחבי העיר (כמו GTA V) לאחרי שסיימנו את המשחק. במשחק הראשון אחרי שסיימתי את הסיפור, לא היה הרבה מה לעשות חוץ ממירוצים ופוקר.
אותו דבר גם עם The Division, בטריילרים הם הציגו את הגרפיקה ואת הירי דרך זכוכיות במשחק. בפועל הגרפיקה הייתה הרבה פחות טובה ממה שהציגו.
אני לא חושב שהמשחק יהיה גרוע, במיוחד שנהנתי מאוד מהראשון, אני פשוט הייתי מתלהב יותר אם הייתי יודע בוודאות שמה שהם מציגים הוא באמת התוצאה הסופית, ואני גם מקווה שהפעם הם ישימו כל מני דברים ברחבי העיר (כמו GTA V) לאחרי שסיימנו את המשחק. במשחק הראשון אחרי שסיימתי את הסיפור, לא היה הרבה מה לעשות חוץ ממירוצים ופוקר.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע אם הייתי הולך רחוק ואומר שהגרפיקה היתה גרועה (לפחות ב- PS4 שאני מכיר) אבל היא לא קרובה לגיימפליי שהראו לפני כן. אותו כנ"ל עם ה- Division - אחלה גרפיקה, אבל לא קרובה לגיימפליי הראשוני שהראו.
מבחינת משחקיות, יוביסופט לא ממש קונים אותי. כן, ה- WD הראשון היה נחמד אבל לא הרבה מעבר לטעמי. הדמות הראשית היתה גרועה ביותר ולא מעניינת והמשימות היו שבלוניות, לא מקוריות וחוזרות על עצמן יותר מידי פעמים. וכמו שאמרת, העולם היה די ריק ממשימות צד. מה שכן, היה בו לדעתי את התממשקות האונליין הכי נחמדה לדעתי עד כה. שוב, לא מקורי (זה כבר נעשה בוריאציות דומות לפני כן, כמו Demon Souls ואחרים) אבל נעשה טוב. ביליתי שעות בפלישה למשחקים של אחרים או התגוננות מהאקרים בעולם שלי. משחקי המחבואים האלה וכו' היו מהנים ותמיד הפתיעו לטובה.
בקיצור, אני לא מצפה ליותר מידי כדי לא להתאכזב. אם יפתיע לטובה - מה טוב.
מבחינת משחקיות, יוביסופט לא ממש קונים אותי. כן, ה- WD הראשון היה נחמד אבל לא הרבה מעבר לטעמי. הדמות הראשית היתה גרועה ביותר ולא מעניינת והמשימות היו שבלוניות, לא מקוריות וחוזרות על עצמן יותר מידי פעמים. וכמו שאמרת, העולם היה די ריק ממשימות צד. מה שכן, היה בו לדעתי את התממשקות האונליין הכי נחמדה לדעתי עד כה. שוב, לא מקורי (זה כבר נעשה בוריאציות דומות לפני כן, כמו Demon Souls ואחרים) אבל נעשה טוב. ביליתי שעות בפלישה למשחקים של אחרים או התגוננות מהאקרים בעולם שלי. משחקי המחבואים האלה וכו' היו מהנים ותמיד הפתיעו לטובה.
בקיצור, אני לא מצפה ליותר מידי כדי לא להתאכזב. אם יפתיע לטובה - מה טוב.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

אני שיחקתי את המשחק במחשב ב4K מונמך ל1080P (עם DSR של NVIDIA), והגרפיקה נראתה כמו של משחק מלפני כמה שנים, והיא במיוחד לא הייתה אפילו רבע קרובה למה שיוביסופט הציגה בE3. לפחות היו אנשים רבים שעשו MODS לגרפיקה של המשחק ושיפרו אותה פלאים כמו TheWorse או Lunayah. אני מסכים לגמרי שבWD הראשון הסיפור לא היה יותר מנחמד, המשימות חוזרות על עצמן, והדמות הראשית הייתה לא משהו. הכוונה בהודעה שלי זה שהם שילבו, כמו שאמרת, מולטיפלייר מעולה, והאפשרות לפרוץ לכל דבר ולכל אדם הייתה מאוד מגניבה. הם אמרו שהם יעשו את זה והם עשו זאת טוב, וזה נראה שהם שיפרו את זה יותר בWatch Dogs 2, אבל עוד מוקדם כדי להיות בטוחים.jacko-il כתב:לא יודע אם הייתי הולך רחוק ואומר שהגרפיקה היתה גרועה (לפחות ב- PS4 שאני מכיר) אבל היא לא קרובה לגיימפליי שהראו לפני כן. אותו כנ"ל עם ה- Division - אחלה גרפיקה, אבל לא קרובה לגיימפליי הראשוני שהראו.
בקיצור, אני לא מצפה ליותר מידי כדי לא להתאכזב. אם יפתיע לטובה - מה טוב....
בכל מקרה אני מקווה שהפעם יוביסופט יתעלו על עצמם ויוציאו משחק שנראה אותו דבר כמו בטריילרים עם סיפור מעניין, דמויות מעניינות ומולטיפלייר טוב, וכמובן שיהיה מה לעשות אחרי שהסיפור נגמר.