מחפש מצלמה זעירה להתקנה בחניה חיצונית - אשמח לכל עזרה שאוכל קבל
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום חברים,
לאחרונה מישהו החליט להתנכל לי ומפזר מדיי פעם ופעם בורג או שניים באחת משתי החניות שלנו.
אחרי שתיקנתי חמש פעמים תקר בגלגלים, החלטתי להתקין מצלמה לתיעוד המצב שם.
לא מבין בזה כלום, כך שכל עזרה תתקבל בשמחה.
הפרמטרים:
מדובר בחניה שאינה מקורה, כך שחשוב שהמצלמה תהיה עמידה לחום שמש גבוה או לחילופין למים.
יכולת צילום בלילה ברמה סבירה.
הקלטה על גבי כרטיס זיכרון (המרחק מהבית שלי לא מאפשר קליטת וויפי).
סכום ההשקעה - לא ידוע לי. מכיוון שקיבלתי את ההחלטה היום אין לי מושג כמה ניתן להשקיע. עדיפות לסכום שלא עולה על 200 ש"ח, אך כיוון שאיני מבין בזה יכול להיות שאני מאוד רחוק.
תודה מראש.
לאחרונה מישהו החליט להתנכל לי ומפזר מדיי פעם ופעם בורג או שניים באחת משתי החניות שלנו.
אחרי שתיקנתי חמש פעמים תקר בגלגלים, החלטתי להתקין מצלמה לתיעוד המצב שם.
לא מבין בזה כלום, כך שכל עזרה תתקבל בשמחה.
הפרמטרים:
מדובר בחניה שאינה מקורה, כך שחשוב שהמצלמה תהיה עמידה לחום שמש גבוה או לחילופין למים.
יכולת צילום בלילה ברמה סבירה.
הקלטה על גבי כרטיס זיכרון (המרחק מהבית שלי לא מאפשר קליטת וויפי).
סכום ההשקעה - לא ידוע לי. מכיוון שקיבלתי את ההחלטה היום אין לי מושג כמה ניתן להשקיע. עדיפות לסכום שלא עולה על 200 ש"ח, אך כיוון שאיני מבין בזה יכול להיות שאני מאוד רחוק.
תודה מראש.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
יש את זה, לא יודע עד כמה זה שווה:
http://www.aliexpress.com/item/High-Qua ... 41351.html
יש לך מקור חשמל?
תנסה את זה :
http://www.aliexpress.com/item/SunEyes- ... 88210.html
http://www.aliexpress.com/item/High-Qua ... 41351.html
יש לך מקור חשמל?
תנסה את זה :
http://www.aliexpress.com/item/SunEyes- ... 88210.html
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה רבה.
אלרום - לצערי אין לי מקור חשמל באזור למרות שהמצלמה נראית כמוצר טוב.
הראשונה כנראה לא תעשה את העבודה אבל תודה על ההצעה.
MP3III - תעלה תעלה אבל לאיזה סכום. אין לי בעיה להוציא כסף אבל אני מעוניין להבין מהו הסכום בכדי לקבל מצלמה ברמה טובה (אין צורך במוצר HIGH END).
אלרום - לצערי אין לי מקור חשמל באזור למרות שהמצלמה נראית כמוצר טוב.
הראשונה כנראה לא תעשה את העבודה אבל תודה על ההצעה.
MP3III - תעלה תעלה אבל לאיזה סכום. אין לי בעיה להוציא כסף אבל אני מעוניין להבין מהו הסכום בכדי לקבל מצלמה ברמה טובה (אין צורך במוצר HIGH END).
יש מצב שתשים מכשיר DVR בחנייה?
אם כן, יש לחברת קומויז'ן מצלמת אבטחה צינור קטנה שרואה סוף אפילו בלילה והיא ממש קטנה בגודל של עיפרון אבל, אחי אני הייתי הולך על מצלמות אבטחה גדולות ומפחידות כי גם הרתעה עושה את העבודה לא רק המצלמה:-)
אם כן, יש לחברת קומויז'ן מצלמת אבטחה צינור קטנה שרואה סוף אפילו בלילה והיא ממש קטנה בגודל של עיפרון אבל, אחי אני הייתי הולך על מצלמות אבטחה גדולות ומפחידות כי גם הרתעה עושה את העבודה לא רק המצלמה:-)
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה איתי. האם מצריך חיבור חשמל או שיש סוללה נטענת? כמו כן, האם הצילום נשמר בכרטיס זיכרון?itai50 כתב:יש מצב שתשים מכשיר DVR בחנייה?
אם כן, יש לחברת קומויז'ן מצלמת אבטחה צינור קטנה שרואה סוף אפילו בלילה והיא ממש קטנה בגודל של עיפרון אבל, אחי אני הייתי הולך על מצלמות אבטחה גדולות ומפחידות כי גם הרתעה עושה את העבודה לא רק המצלמה:-)...
אני לא מבין בתחום דבר. תודה מראש.
מה אם לקנות מצלמת דש בורד (מאלה שמתקינים על השמשה הקדמית מבפנים), יש דגמים שניתן לכייל להקלטה אוטומטית כשמישהו מתקרב לרכב, וזוויות הצילום לרוב רחבות למדי (יש גם דגמים שמצלמים קדימה וגם לאחור בו זמנית).
זה פותר לך את ההתעסקות עם מקור מתח וכו'.
זה כנראה פתרון יקר יותר, אבל המצלמה תישאר שימושית גם כשהמטרד יחלוף
זה כנראה פתרון יקר יותר, אבל המצלמה תישאר שימושית גם כשהמטרד יחלוף
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה רבה. הבעיה היא שישנו גורם עוין שמפזר ברגים באזור החניה שלי, ככל הנראה בזמן שהרכב לא מחנה שם ולכן רציתי למקם מצלמה בחניה שתצלם במשך כל שעות היום. התקציב אינו מהווה בעיה מבחינתי, אבל מכיוון שזו הוצאה לא מתוכננת אני מעוניין לקבל החלטה מושכלת.wegabi כתב:מה אם לקנות מצלמת דש בורד (מאלה שמתקינים על השמשה הקדמית מבפנים), יש דגמים שניתן לכייל להקלטה אוטומטית כשמישהו מתקרב לרכב, וזוויות הצילום לרוב רחבות למדי (יש גם דגמים שמצלמים קדימה וגם לאחור בו זמנית).
זה כנראה פתרון יקר יותר, אבל המצלמה תישאר שימושית גם כשהמטרד יחלוף...
שוב, תודה לכולם על העזרה - אשמח לעצות.
@blknom1
·מצריך חיבור חשמל הן למצלמה והן למכשיר ה-DVR.
למצלמה אין כרטיס זיכרון היא מחוווטת אל מכשיר ה-DVR שבו מותקן כונן קשיח ששומר את ההקלטות ומנהל אותן.
אם אתה לא רוצה להשקיע במכשיר DVR אז אולי כדאי ללכת על פתרון מבוסס IP ואז תצטרך להעביר חשמל רק למצלמה וההקלטות ינוהלו או על כרטיס זיכרון (בהנחה שרכשת מצלמה עם כרטיס זיכרון) ואו על מכשיר NVRאו מחשב מרוחק תלוי איפה בחרת לנהל את ההקלטות שלך.
·מצריך חיבור חשמל הן למצלמה והן למכשיר ה-DVR.
למצלמה אין כרטיס זיכרון היא מחוווטת אל מכשיר ה-DVR שבו מותקן כונן קשיח ששומר את ההקלטות ומנהל אותן.
אם אתה לא רוצה להשקיע במכשיר DVR אז אולי כדאי ללכת על פתרון מבוסס IP ואז תצטרך להעביר חשמל רק למצלמה וההקלטות ינוהלו או על כרטיס זיכרון (בהנחה שרכשת מצלמה עם כרטיס זיכרון) ואו על מכשיר NVRאו מחשב מרוחק תלוי איפה בחרת לנהל את ההקלטות שלך.