זה רק אני או ש OffsideStreams התדרדר
כבר כמה חודשים אני מנוי ב OffsideStreams ועד לא מזמן הייתי ממש מרוצה. אני צופה באמצעות ה XBMC גם במחשב/טלוויזיה בסלון וגם במיניקס בחדר שינה.
לאחרונה נראה לי שיותר ויותר משחקים נתקעים ואי אפשר לראות. במיוחד המשחקים החשובים...
זה רק אני או שעוד מישהו שם לב לזה?
באותה הזדמנות אני אשמח להמלצה עדכנית לשירות אחר. OffdideStreams עולה 11 פאונד לחודש.
לאחרונה נראה לי שיותר ויותר משחקים נתקעים ואי אפשר לראות. במיוחד המשחקים החשובים...
זה רק אני או שעוד מישהו שם לב לזה?
באותה הזדמנות אני אשמח להמלצה עדכנית לשירות אחר. OffdideStreams עולה 11 פאונד לחודש.
כמה עולה ב streamkingiptv ?
לא נתקע אף פעם?
נכנסתי לאתר שלהם אבל לא ראיתי יותר מידי מידע שם...
האמת שאתמול בלילה עשיתי מהלך התנתקתי מ offside והתחברתי ל ziggytv. יש להם מבצע עד סוף מאי ב 10 פאונד. גם שם אומרים שרואים מעולה.
בכל מקרה מיוני אני לא ממש צריך את זה כבר. כל הליגות נגמרות במאי וגמר האלופות יש בערוץ 2 בדרך כלל. בשביל NBA אמצא כבר איזה סידור..
לא נתקע אף פעם?
נכנסתי לאתר שלהם אבל לא ראיתי יותר מידי מידע שם...
האמת שאתמול בלילה עשיתי מהלך התנתקתי מ offside והתחברתי ל ziggytv. יש להם מבצע עד סוף מאי ב 10 פאונד. גם שם אומרים שרואים מעולה.
בכל מקרה מיוני אני לא ממש צריך את זה כבר. כל הליגות נגמרות במאי וגמר האלופות יש בערוץ 2 בדרך כלל. בשביל NBA אמצא כבר איזה סידור..
·אני יודע שהם חוטפים התקפות ddos בחודש חודשיים אחרונים .drorhh כתב:גם אני מנוי לשרותים שלהם מספר חודשים.
אכן לאחרונה גם אני חווה כל מיני בעיות (בעיקר בצפיה עם KODI), הערוצים לא נטענים, Script Error וכדומה.
אני אתן לזה עוד חודש - במידה ולא ישתפר אחפש פתרון אחר...
חבל . חבילת הערוצים שלהם מעולה אם רק היו יציבים .