אמא החלה להתעניין בעולם האינטרנט-מה תמליצו לקנות ליום הולדתה ?
ערב טוב,
איזה כיף,אמי שתהיה בריאה ,תחגוג בסוף החודש יום הולדת 60,רק לפני כמה ימים היא החלה להבין עד כמה גדול מגוון התכנים שיש לאינטרנט להציע.
היא מעדיפה לראות סדרות בצפייה ישירה על פני אותן סדרות מוקלטות בממיר YES.
בנוסף ,היא ממש מתלהבת מכל האקסרה שניתן למצוא ברשת-מתכונים,חדשות,שירים לנכדים.
מצאתי שרות מתאים (לדוברי רוסית) שמשדר כ200 ערוצים כולל ערוצי עידן+ דרך הרשת ,בנוסף , מצאתי שרת טורנטים בו ניתן למצוא סרטים וסדרות.
כמו כן,כמובן שיש את קודי שיש בו הכל הכל טוב.
אשמח לקבל המלצה למכשיר עם תפעול נוח (האמא כבר יודעת להשתמש בלוג'יטק K400)
תקציב-עד 1000 ש"ח.
תודה מראש למגיבים
איזה כיף,אמי שתהיה בריאה ,תחגוג בסוף החודש יום הולדת 60,רק לפני כמה ימים היא החלה להבין עד כמה גדול מגוון התכנים שיש לאינטרנט להציע.
היא מעדיפה לראות סדרות בצפייה ישירה על פני אותן סדרות מוקלטות בממיר YES.
בנוסף ,היא ממש מתלהבת מכל האקסרה שניתן למצוא ברשת-מתכונים,חדשות,שירים לנכדים.
מצאתי שרות מתאים (לדוברי רוסית) שמשדר כ200 ערוצים כולל ערוצי עידן+ דרך הרשת ,בנוסף , מצאתי שרת טורנטים בו ניתן למצוא סרטים וסדרות.
כמו כן,כמובן שיש את קודי שיש בו הכל הכל טוב.
אשמח לקבל המלצה למכשיר עם תפעול נוח (האמא כבר יודעת להשתמש בלוג'יטק K400)
תקציב-עד 1000 ש"ח.
תודה מראש למגיבים
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
dada1983 התחממות גבוהה זה לא פלוס זה חתיכת מינוס - מה יהיה על הרכיבים האלקטרוניים במרוצת הזמן?
kingvlad לדעתי אם אתה מסתפק ב-openelec לך על cubox i2/i4
אם צריך אנדרואיד בצורה תקינה ומלאה לך על מוצר מבית MINIX
אם צריך אנדרואיד בצורה תקינה ומלאה לך על מוצר מבית MINIX
בעדיפות ראשונה אצלי נמצא מכשיר עם מערכת הפעלה ווינדוס -מצד אחד מערכת הפעלה לא מוגבלת ומצד שני אני מכיר אותה ממש טוב ובמקרה הצורך אוכל לעזור לאמא אפילו מרחוק ז"א win\win .
בעדיפות שנייה -מכשיר שמריץ openelec -
openelec מצויין עבור קודי (ממה שקראתי כאן ובפורומים שונים העוסקים בנושא) רק חבל שאין לו דפדפן מלא שיאפשר בין היתר ניגון סרטונים מYOUTUBE
אנדרואיד -מערכת מוגבלת מלאה בכלמיני תוספים\אפליקציות\מגבלות
ניסיתי להתרגל לאנדרואיד שהריץ קודי במשך כמה חודשים ולא הצלחתי ,אמא לא צריכה את הכאב ראש הזה !
בעדיפות שנייה -מכשיר שמריץ openelec -
openelec מצויין עבור קודי (ממה שקראתי כאן ובפורומים שונים העוסקים בנושא) רק חבל שאין לו דפדפן מלא שיאפשר בין היתר ניגון סרטונים מYOUTUBE
אנדרואיד -מערכת מוגבלת מלאה בכלמיני תוספים\אפליקציות\מגבלות
ניסיתי להתרגל לאנדרואיד שהריץ קודי במשך כמה חודשים ולא הצלחתי ,אמא לא צריכה את הכאב ראש הזה !
- benny123
- חבר מכור קשה

kingvlad גילוי נאות יש לך ב-KODI מבחר רב של תוספים הפונים ליוטיוב ומנגנים משם ללא בעיה וללא תלות בדפדפן.
יש לך את ה-MINIX Z64 גם עם גרסת ווינדוס 8.1 וגם עם גרסת אנדרואיד לבחירתך - הרץ חיפוש באתרי הקניות, הביקורות לגביו חיוביות
יש לך את ה-MINIX Z64 גם עם גרסת ווינדוס 8.1 וגם עם גרסת אנדרואיד לבחירתך - הרץ חיפוש באתרי הקניות, הביקורות לגביו חיוביות
·אני כמובן מסכים איתךbenny123 כתב:dada1983 התחממות גבוהה זה לא פלוס זה חתיכת מינוס - מה יהיה על הרכיבים האלקטרוניים במרוצת הזמן?
אם צריך אנדרואיד בצורה תקינה ומלאה לך על מוצר מבית MINIX...
העניין שבתקציבים נמוכים יחסית ,צריך לדעת להתפשר, ממה שהבנתי החימום לא משפיע על התמונה .
מי שיכל להרשות לעצמו,משקיע 1200 ש"ח ונהנה מ"נאק"
אחלה מבצע.kingvlad כתב:מה דעתכם על המבצע לחברי קודי בפייסבוק - מחשב אינטלNUC מבוסס מעבד סלרון מסוג Intel Celeron Dual Core דגם N2820.
4 ג'יגה זיכרון
כונן קשיח בנפח 500 ג'יגה מהירות 7200 RPM.
מפרט מלא
מחיר: 1015 ש"ח...
קניתי בפלונטר אחד כזה בעצמי (הדגם החדש 2830) עם 4 ג'יגה זיכרון והוספתי HD שישב אצלי בארון והכול עובד נפלא.
יכל להיות שאני מפספס משהו אך ממה שראיתי, המחיר הרשמי בוואלה
גבוה יותר.
האינטרס היחיד שיש לי -שאמא תהנה ממכשיר ברמה גבוהה, עם כמה שפחות פשרות .
זו גם הסיבה שהחלטתי להתייעץ לפני רכישה.
אם ההפנייה או האזכור מנוגדים לכללי הפורום, אנא קבלו את התנצלותי.
גבוה יותר.
האינטרס היחיד שיש לי -שאמא תהנה ממכשיר ברמה גבוהה, עם כמה שפחות פשרות .
זו גם הסיבה שהחלטתי להתייעץ לפני רכישה.
אם ההפנייה או האזכור מנוגדים לכללי הפורום, אנא קבלו את התנצלותי.
- benny123
- חבר מכור קשה

kingvlad מחשב NUC הוא ה"דבר" האולטימטיבי אבל מחיר גבוה מדי ביחס למה שהיא מבקשת וצריכה
במקומך הייתי קונה קופסאת אנדרואיד פשוטה או מחשב מיני מבוסס ווינדוס כמו ה-MINIX שהצעתי לך, המחיר גם מאוד משתלם ושווה לכל כיס.
לשיקולך
במקומך הייתי קונה קופסאת אנדרואיד פשוטה או מחשב מיני מבוסס ווינדוס כמו ה-MINIX שהצעתי לך, המחיר גם מאוד משתלם ושווה לכל כיס.
לשיקולך
לא הבנתי היכן כאן המבצע:kingvlad כתב:מה דעתכם על המבצע לחברי קודי בפייסבוק - מחשב אינטלNUC מבוסס מעבד סלרון מסוג Intel Celeron Dual Core דגם N2820.
4 ג'יגה זיכרון
כונן קשיח בנפח 500 ג'יגה מהירות 7200 RPM.
מפרט מלא
מחיר: 1015 ש"ח...
גם יקר יותר וגם שנה אחריות פחות ממחשב דומה עם מפרט זהה בפלונטר.