שתי שאלות בנוגע לשני מסכי סמסונג
-
OmriCohen44
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
הי חברים,
אני קורא בפורום תקופה קצרה, מאז שהחלטתי להשתדרג ולרכוש טלויזיה חדשה.
לבסוף, לאחר מחקר לא קצר, הגעתי למסקנה שה Samsung UE48\50H6400 ממלאת את כל הצרכים שלי.
(הUE במקור, מעדיף מכשיר שמיועד לשוק האירופאי ללא "עברית מובנה", ויותר סיכוי לשינוי REGION בהצלחה (אולי אני טועה).
יש לי שתי שאלות\בקשות להתייעצות:
א. האם קיים הבדל משמעותי בין המסכים הנ"ל מבחינת הגודל? ('48\'50) ההבדל במחיר הוא סביב ה300-400 ש"ח.
ב. אני משתמש בעיקר בשני שירותים עיקריים אותם אני דורש מהמסך לספק ללא בעיות: NETFLIX והזרמת מדיה מהמחשב ברשת. האם יש למישהו פידבק חיובי או שלילי בנוגע לנ"ל בשילוב עם המסך הספציפי הזה?
שאלה נוספת, האם מישהו נתקל ממש\יש סיכוי שסמסונג יגבילו את האפשרות לשנות Region לטלויזה על מנת לקבל אפליקציות "אמריקאיות" (כאן שאלתי בנוגע לNETFLIX מתחברת).
תודה חברים.
אני קורא בפורום תקופה קצרה, מאז שהחלטתי להשתדרג ולרכוש טלויזיה חדשה.
לבסוף, לאחר מחקר לא קצר, הגעתי למסקנה שה Samsung UE48\50H6400 ממלאת את כל הצרכים שלי.
(הUE במקור, מעדיף מכשיר שמיועד לשוק האירופאי ללא "עברית מובנה", ויותר סיכוי לשינוי REGION בהצלחה (אולי אני טועה).
יש לי שתי שאלות\בקשות להתייעצות:
א. האם קיים הבדל משמעותי בין המסכים הנ"ל מבחינת הגודל? ('48\'50) ההבדל במחיר הוא סביב ה300-400 ש"ח.
ב. אני משתמש בעיקר בשני שירותים עיקריים אותם אני דורש מהמסך לספק ללא בעיות: NETFLIX והזרמת מדיה מהמחשב ברשת. האם יש למישהו פידבק חיובי או שלילי בנוגע לנ"ל בשילוב עם המסך הספציפי הזה?
שאלה נוספת, האם מישהו נתקל ממש\יש סיכוי שסמסונג יגבילו את האפשרות לשנות Region לטלויזה על מנת לקבל אפליקציות "אמריקאיות" (כאן שאלתי בנוגע לNETFLIX מתחברת).
תודה חברים.
-
OmriCohen44
- חבר שרק התחיל

מישהו?... צריך עזרה..
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
ההתחלה קלה. הבדל של 2 אינטש כשמו כן הוא - עוד 5 ס״מ באלכסון. לגבי הזרמה מהמחשב, המסך יעשה עבודה כמו כל טלוויזיה אחרת (כלומר אם זה לא מספיק לא מכיר טלוויזיה אחרת שיודעת לעשות משהו מעבר).
נטפליקס זה מורכב. למיטב ידיעתי הלא רבה בנושא מצד אחד יש נטפליקס גם באירופה ומצד שני החסימה היא לפי הIP שלך. אם אין לך בעיה עם עיניין הIP אז במסך אירופאי לא חושב שתצטרך לשנות לארה״ב.
נטפליקס זה מורכב. למיטב ידיעתי הלא רבה בנושא מצד אחד יש נטפליקס גם באירופה ומצד שני החסימה היא לפי הIP שלך. אם אין לך בעיה עם עיניין הIP אז במסך אירופאי לא חושב שתצטרך לשנות לארה״ב.
-
OmriCohen44
- חבר שרק התחיל

תודה על המידע אלון, אכן אין לי בעיה מבחינת החיבור ל Netflix, אני משתמש בשירות כבר כמעט שנתיים..Alon_Solo כתב:ההתחלה קלה. הבדל של 2 אינטש כשמו כן הוא - עוד 5 ס״מ באלכסון. לגבי הזרמה מהמחשב, המסך יעשה עבודה כמו כל טלוויזיה אחרת (כלומר אם זה לא מספיק לא מכיר טלוויזיה אחרת שיודעת לעשות משהו מעבר).
נטפליקס זה מורכב. למיטב ידיעתי הלא רבה בנושא מצד אחד יש נטפליקס גם באירופה ומצד שני החסימה היא לפי הIP שלך. אם אין לך בעיה עם עיניין הIP אז במסך אירופאי לא חושב שתצטרך לשנות לארה״ב....
לגבי הגודל, אלך על 50,גם מכיוון שההבדל במחיר די זניח, וגם כי נראה שהחנות שממנה אני מתכנן לרכוש לא מחזיקה 48.
לגבי הזרמת המדיה, ולגבי שינוי region האם אתה מדבר מניסיון עם המסך הספציפי הזה?