אני מעוניין להגדיר את חשבון ה EXCHANGE שלי מהעבודה במכשיר (ONEPLUS ONE). ניסיתי גם דרך החשבונות המובנים של המכשיר וגם דרך האפליקציה OUTLOOK לאנדרויד, ללא הצלחה.
הנה הגדרות ממכשיר של עובד אחר (גלקסי S3) באירגון אצלו זה כן עובד:
אני מעוניין להגדיר את חשבון ה EXCHANGE שלי מהעבודה במכשיר (ONEPLUS ONE). ניסיתי גם דרך החשבונות המובנים של המכשיר וגם דרך האפליקציה OUTLOOK לאנדרויד, ללא הצלחה.
מה אני מפספס?
...
·אהלן
תבדוק אם יש הגבלה למס' המכשירים שהתאמת לשרת אקסצ'יינג', אצלנו בחברה למשל יש לכל משתמש עד 10 מכשירים להתאמה מול השרת, זה כולל החלפה של ROMים למכשיר, כל פעם שתתאים עם ROM אחר זה מבחינת המערכת מכשיר אחר.
הפיתרון זה למחוק את המכשירים המיותרים מהרשימה. אצלנו לפחות הגישה לחלון הזה היא דרך ממשק ה web של הדוא"ל.
אם חשבון הדואר האלקטרוני שלך מחייב רישום, עליך לרשום אותו בפעם הראשונה שתיכנס אל Outlook Web App. התחברות לחשבון הדואר האלקטרוני באמצעות מכשיר נייד תיכשל אם לא תרשום את חשבונך באמצעות Outlook Web App. לאחר שתיכנס לחשבונך, צא ממנו. לאחר מכן נסה להתחבר באמצעות הטלפון הנייד שלך. למידע נוסף אודות כניסה לחשבונך באמצעות Outlook Web App, ראה אופן הכניסה אל הדואר האלקטרוני באמצעות דפדפן אינטרנט. אם תיתקל בבעיות במהלך הכניסה, ראה שאלות נפוצות: בעיות התחברות וסיסמה או פנה למנהל חשבון הדואר האלקטרוני שלך.
אז נכנסתי לתיבה שלי דרך ה OWA ושם מצאתי את זה:
על פניו נראה שהתיבה שלי כן מוגדרת להסתנכרן מול סמארטפון (ה Exchange ActiveSync פעיל) - כך שיש משהו אחר שאני מפספס כנראה.
נו, כל יום לומדים משהו חדש, אף פעם לא נכנסתי ל OWA ב LIGHT כי הנחתי שהוא פחות טוב. נכנסתי לשם, היו שם משום מה 4 מכשירים מזוהים (למרות שכפי שציינתי לא הצלחתי לסנכרן), מחקתי אותם ועדיין אותה הבעייה. הוא מציין שלא ניתן להתחבר לשרת ולא מסיים את התהליך, למרות שבאופן הזוי הוא כן משאיר אחריו רשומה ב"טלפונים ניידים" תחת "אפשרויות" ב OWA LIGHT.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 06/05/2015 13:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
קודם כל שים לב שמבנה שם המשתמש כפי שמופיע בתמונה הראשונה לא תואם לשאר התמונות
בתמונה הראשונה שם המשתמש היה בפורמט - domain\username ובשאר התמונות שם המשתמש היה האימייל עצמו
אם זה לא יעזור אז נמשיך לעשות אלמינציה אבל תתחיל מזה
avirokach - הסקרינשוט הראשון נעשה ממכשיר גלקסי 3 עם גירסת אנדרואיד מיושנת מאוד, אני נמצא עם מכשיר בגירסה 5.0.2 ככה שהממשק חיבור והשדות שונו. אצלי אין שדה נפרד לאימייל ולשם המשתמש, ככה שהאימייל הוא שם המשתמש. כשאני מזים במסך הראשון בשדה האימייל את הכתובת והוא ממשיך למסך הבא, הוא לבד מושך מהמסך הראשון את האימייל שהזנתי כשם המשתמש. בכל מקרה, אני אנסהף אין מה להפסיד, למרות שקשה לי להאמין שזה יעבוד.
ערן, אני יודע ועשיתי את התהליך הזה המון פעמים. אתה מכניס את האימייל במסך הראשון והוא אכן ממשיך למסך הבא. צריך למחוק אותו ולהכניס בפורמט הנכון.
אצלנו רק ככה זה עובד, שם המשתמש הוא domain\username ולא אימייל ובגלל שאמרת שבתמונה הראשונה זה עובד אז אני מניח שזה אמור להיות ככה