מחפש פולים זולים ומעולים.
-
YoavSimhoni
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
הי,
אני חדש בפורום, ולא אנין גדול בקפה. בתוך כך, לאשתי ולי יש אבחנה מאוד ברורה של מה טעים לנו. אני מעדיף שלא להיכנס לתחום הקפה האיכותי והיקר מידי, כי אני יודע שלא יהיה לזה סוף מבחינתי, ובאמת שחבל לי על הכסף.
אני מחפש פולים למכונת קפה סופר אוטומטית, שיתאימו גם לאספרסו וגם ובעיקר להפוך, במחיר של כמאה עד 150 ש״ח לק״ג. אין לי בעיה להזמין מחו״ל. אישית אני מעדיף קפה עם ריח מתקתק, לא שרוף ולא יותר ממעט חמוץ. אשתי ואני אוהבים מאוד את אילי, אבל הוא קצת יקר לנו.
יש הצעות?
תודה,
יואב
אני חדש בפורום, ולא אנין גדול בקפה. בתוך כך, לאשתי ולי יש אבחנה מאוד ברורה של מה טעים לנו. אני מעדיף שלא להיכנס לתחום הקפה האיכותי והיקר מידי, כי אני יודע שלא יהיה לזה סוף מבחינתי, ובאמת שחבל לי על הכסף.
אני מחפש פולים למכונת קפה סופר אוטומטית, שיתאימו גם לאספרסו וגם ובעיקר להפוך, במחיר של כמאה עד 150 ש״ח לק״ג. אין לי בעיה להזמין מחו״ל. אישית אני מעדיף קפה עם ריח מתקתק, לא שרוף ולא יותר ממעט חמוץ. אשתי ואני אוהבים מאוד את אילי, אבל הוא קצת יקר לנו.
יש הצעות?
תודה,
יואב
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
גם ב http://www.sapore.co.il/ תוכל למצוא דברים ב 79 - 100 שקל, כולל כאלו שעונים לך על הגדרת העדיפויות.
ערן
·ראשית ברוכה הבאה לפורום ,YoavSimhoni כתב:הי,
יש הצעות?
תודה,
יואב...
למעשה התקציב שהקצבת הוא תקציב מכובד מאוד - עד 150 ש"ח לק"ג ניתן להשיג קפה מדהים ומשובח , חד וחלק בטווח המחירים הזה הקפה של גלעד NEGRO יתן לך את התמורה הטובה ביותר מכל הבחינות : מחיר , טריות מדהימה וכמובן איכות יוצאת דופן.
אם אתה מעוניין בקפה מיובא גם תוכל למצוא כמה וכמה מותגים מוכרים במחיר הזה , אך שים לב שבדר"כ זה קפה שאינו בשיא טריותו בייחוד לא כשקונים אותו בארץ .
מה שמשאיר אותנו עם בעיקר בתי קליה מקומיים כאן : NEGRO , DADA וכ'ו
בהצלחה