4 מעמדים ושולחנות,5 מדפים וAUDIOTECH לפטיפון

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
R177 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

2 שולחנות 5 מדפים-200 כ"א
2 שולחנות לפטיפונים AUDIOTECH-100 כ"א.
יתכן שמדף עץ אחד יהיה חסר בשולחנות 5 מדפים.
025617094

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

תמונה? שם המוצר? לינק?

R177 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

avilavi כתב:תמונה? שם המוצר? לינק?
...
·כבר אינני זוכר מי היצרנים של שולחנות 5 המדפים.SOUND ORGANISATION כנראה. הקטנים-AUDIOTECH שיועדו לLP12. לצערי-אין לי נייד .

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

זאת המכירה הכי הזויה, אין תמונות, אין אפילו שם של המוצר...איך אתה רוצה שאנשים יקנו? מה הם יקנו?

R177 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@BUGY
· שמח לשמוע שמכירתי הזויה.
2 השוחנות לפטיפונים הם AUDIOTECH-מצויין במודעה. ק השולחנות הכבדים הם ROOMTUNES-אחד הוא קלון-מצויין במודעה. 2 השולחנות של 5 מדפים הם שחורים . יש כאלו מכל מיני חברות במתכונת כמעט זהה,ומה לעשות-כבר אינני זוכר של אלו חברות. באשר לתמונה-טוב שם טוב משמן טוב. אינני איש פרסום וגם אין לי נייד,אבל יש לי פידבאק של 500 של 100% באיביי-ואם חשוב לך,אוכל להפנות אותך למשוב. מי שקונה מתמונה שיבושם לו.

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #6 

R177 כתב:מי שקונה מתמונה שיבושם לו.
...
התמונה היא לא האישו
אנשים רוצים לדעת מה הם קונים ואם זה לא מובן לך אז כדאי לעשות שוב חושבים. אם ברצונך למכור כמובן..
בטח כשמדובר במוצר "פרימיום" אתה צריך להכיר את הנפשות הפועלות... אלה קוראים ביקורות, משווים מול מוצרים אחרים וכו'
וגם כרהיט לכל דבר צריך שיתאים לעיצוב של הבית, מידות המוצר חשובות מן הסתם

אפילו לא "הרחיקו לכת" וביקשו תמונות אותנטיות
דבר לגיטימי לחלוטין הרי מוצר משומש סביר להניח שעלול להנזק עם הזמן.. שריטות/מכות וכיוב'

אנסה פעם נוספת...
האם זה המוצר המדובר של אודיוטק?
מה המידות?

http://i278.photobucket.com/albums/kk92 ... oTech2.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk92 ... oTech1.jpg

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #7 

^שאפו על עבודת הבילוש הקטנה. :)

R177 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

זה השולחן. אחד נמכר,השני עדיין למכירה.בקשר ל2 השולחנות של 5 מדפים:אין לי מושג של מי הם כי לא כתוב דבר,וכל השולחנות האלו נראים אותו הדבר.בשביל 200 ש"ח,אי אפשר להגיד שאני עושה מאמצים עילאיים למכור אותם-אני מרגיש שאני נותן אותם כסוג של מתנה. איך אני יכול לצלם אם אין לי נייד או מצלמה ובזמן הפרסום אין לי ממי לבקש? תודה על כל הנסיונות ללמד אותי מה נוהלי מכירות,אני כנראה מקרה אבוד.יום טוב לכולם.

R177 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

השולחנות כנראה ימכרו כולם תוך יום יומיים. לא חשבתי בשביל המחירים שאני מבקש ששוה לי לעשות מאמץ ולידע את הרוכשים הפוטנציאליים איך השולחנות ישתלבו בסלון שלהם. גם תמונות מהרשת במקום תמונות של הפריטים עצמם נראה לי הרבה פחות מהוגן,בלשון המעטה. כמוסיקאי,יש לי מעט הבנה למי שקונה סטריאו על פי מראה. כל טוב ותודה לכל מי שניסה לעזור למכירה הזו.ועכשיו ברצינות: תנסו להבין לעומק למה אינכם קונים את שני הדברים הבאמת מענינים שפרסמתי במודעה אחרת. כי,אני לא מצליח להבין.

R177 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

הפלא ופלא-המכירה הכי הזויה של המוכר הכי מגעיל(אליבא דמגיבים),ללא לינק,ללא תמונה(רחמנא לצלן),מזיזה שולחנות סטריאו,מצרך לאניני טעם שמחפשים לשלב שחור במרחב המוגן של נשותיהם,בכ"ז תפשה תאוצה והשולחנות יוצאים לבעליהם החדשים שהגיעו ממרחקים ע"מ לאספם.
יש הבדל בין מי שניסה לעזור בעצה טובה(ומוערכת על ידי)לבין מי שהזדעזע והביע זעזוע למראית מודעה שטרם נראה כדוגמתה.
אתם באמת יכולים לדעת מה קרינת הניידים עושה לכם? אני מתכוון לאזור אמצע הגוף,בענין הקצה העליון,יש לי פחות ופחות ספקות.

yosiaz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 847
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 208 פעמים

שליחה #11 

מודה ומתוודה - אני אחד מהרוכשים (המאושרים) של אחד הסטנדטים, לא שינתה לי התמונה (כי לא הייתה כזו) היות והמחיר שזה נמכר, היה לי שווה להגיע ולקנות ולעשות אחר כך מודיפיקציות ו DIY בהתאם לטעם האישי שלי (ושל ההנהלה)
מעבר לכך, היה שווה לפגוש את רענן, אדם נעים הליכות ובעל הערכה לדברים החשובים באמת.
מי שלא קנה, הפסיד (היכרות עם האיש :) )

יום נעים לכולם,
יוסי

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #12 

כבר היית שם...
היית כבר עושה שירות טוב לשאר חברי הפורום ומצלם את שאר המוצרים למכירה :)
מקווה שלך יש נייד עם מצלמה ו.. קרינה. :P

yosiaz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 847
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 208 פעמים

שליחה #13 

אני מכבד את פרטיותו וגישתו של רענן, היה והיה הוא מעוניין הייתי שמח לסייע. אולם לא ביקש את עזרתי, ואולי כך הוא מעוניין שהמצב יהיה, מין סינון טבעי שכזה ליודעי ח"ן בלבד..

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”