קניית שואב רובוטי לדירה - התלבטות בין חברות בהתאם לקריטריונים ודרישות

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
ehudpaz83 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום!
לאחרונה החלטתי להשקיע ברובוט ניקוי ע"מ לנסות ולהקל על מלאכת ניקוי הדירה (כיום יש לי שואב נגרר של חברה מסויימת לא נפוצה שעושה עבודה פנטסטית).

אני מתלבט בין 4 חברות:
1. Dirt Devil - קראתי בפורומים אחרים ביקורות טובות על אחד הרובוטים שלהם, אבל המחיר הנמוך מרתיע קצת
2. Davo - שמעתי על החברה מחבר, אבל לא מצאתי אף ביקורת על הרובוט שלהם. בנוסף המחיר נע באזור ה-1000 בערך, גם קצת מרתיע
3. iRobot - השוק מוצף ברובוטים שלהם, ולכן גם הביקורות הינן לטוב ולרע. טווח המחירים רחב, ואני לא רוצה להשקיע מעל 2500 שקל..
4. iClebo - קראתי על הרובוט בעיקר דרך הפורום. הבנתי שהוא עולה באזור 2000-2500

הקריטריונים לפיהם אני מחפש:
1. דירה של לא יותר מ-80 מ"ר (אין לי בכלל שטיחים), ואני מאמין שבשנים הבאות ניאלץ למצוא דירה גדולה יותר
2. אני גר בסביבה מלאת אבק, חול ועפר שנישאים באוויר (יומיים אחרי שאיבה ושטיפה והרצפה שוב לא נעימה)
3. אני נשוי, ואני לא מכיר בחורה שלא משירה שערות פה ושם

הדרישות החשובות לי:
1. יעילות ניקוי של מעל 85% תספק אותי
2. שהרובוט יחזור עצמאית לעמדת טעינה, וימשיך לאחר מכן במידת הצורך
2. תכנות בסיסי לזמנים מסויימים/מוגדרים
3. שלא ירעיש יותר מדי ויעשה לאשתי חור בראש כשהיא גם עובדת מהבית (אחרת אמשיך לעבוד בפרך)
4. פחות חשוב: זמני טעינה קצרים מול זמני עבודה יחסית ארוכים

כמובן שחשובה לי האחריות של החברה כלפיי המוצר ואיכות השירות (כבר הבנתי שקיימות חברות שמומלץ להתרחק מהן בשל שרות לוקה בחסר/גרוע/בלתי נסבל).

למי שיש רובוט, במיוחד של אחת החברות שציינתי, ושהקריטריונים והדרישות תואמות או דומות לשלו, אשמח לשמוע את דעתו לטוב ולרע ע"מ שאקבל כיוון יותר ספציפי במה להתמקד.

תודה מראש לעונים, לעוזרים ולמכווינים!
אהוד

ehudpaz83 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

לאחר סקר שוק פרטני ומקיף בארץ ובעולם הוזמן מכשיר חדש.

בהצלחה לכולנו!

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

ehudpaz83 כתב:לאחר סקר שוק פרטני ומקיף בארץ ובעולם הוזמן מכשיר חדש.

בהצלחה לכולנו!
...
ehudpaz83,
תוכל לשתף מה הוזמן, ומה היו הקריטריונים?

Liquid
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

@ehudpaz83

אשמח לדעת מה רכשת ומה ההתרשמות שלך עד כה.

תודה
·

ehudpaz83 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

את החוות דעת שלי אכתוב במהלך יולי-אוגוסט מאחר ואני עדיין בוחן את הרובוט וממתין לשדרוג מסויים.

ד"א, מוזר שצפו באשכול מעל 5600 משתמשים וכל מה שמעניין זה מה רכשתי ומה דעתי עליו, בהתייחס להודעה המקורית שלי..
וזה בהחלט מעליב שכשחיפשתי חוות דעת בפורום בהתאם לרצונותיי ודרישותיי אף אחד לא טרח לעזור/לכתוב, אבל כולם להוטים לקרוא מה קניתי ומה לי יש על המוצר.

:(

ברוךסימון
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תתחדשו ותהנו מהשואב החדש

שליחה #6 

@ehudpaz83
שלום רב. גם לי לא ענו ולא עונים אבל למי שכן עונים טוב לקרא ולדעת, בכדי לקבל מוסג מה לבחור
אני מקווה שתהנה מהשואב שרכשת ובאמת ינקה כמו שצריך. לנו יש חתולים וכלבה נכנסים ויוצאים חופשי בית
קרקע ולכן הרבה שיער וגם ילד בן 10 אז אנחנו מחפשים דחוף שואב שמתאים לשיער וכמובן אחריות כמה שיותר

תודה

ברוךסימון
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מרוצה ??

שליחה #7 

@ehudpaz83
·
שלום רב מבקשת לדעת האם אתה מרוצה מהשואב ואם אפשר לדעת איזה שואב הזמת ??
:happy:

ehudpaz83 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אני מבקש להתאזר בסבלנות.
לא מפרסמים חוות דעת על מוצר טרם גיבוש דעה מוצקה עליו או שימוש לזמן קצר!
הגישה הזו היא מוטעית וגורמת לבלבול ואי נעימויות בקרב משתמשים ולקוחות שעתידים לקנות מוצרים דומים.
מה שאני כותב נכון לגביי כל המוצרים בשוק. כנסו לזאפ ותראו את הביקורות שם על מוצרים שונים: כאלה שהועלתה חוות דעת לאחר מס' ימים עד מס' שבועות והרבה קנו - הביקורות לא החלטיות כלל ולא ניתן להסיק מהן כלום.

אז בבקשה, מי שרוצה חוות דעת נורמלית וכזו שבאמת יכולה לשקף את יכולות המכשיר, צריך קצת סבלנות. כפי שהבטחתי, אפרסם אותה במהלך חודשים יולי-אוגוסט, לאחר מס' חודשי שימוש וגיבוש דעה מוצקה.

תודה

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”