קניית מכשיר בגרמניה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
blazer688 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
בסוף חודש יוני אני מתכנן לטוס לטיול גרמניה-בלגיה-הולנד וחשבתי לקנות מכשיר חדש שם, ממה שהבנתי אפשר לקבל החזר מס בשדה התעופה , אז אני מתכנן לקנות את המכשיר בגרמניה,השאלה שלי היא, איזה מכשיר ממומלץ לקנות? ראיתי את המפרט של LG G4 ודי התרשמתי ממנו , אז חשבתי לקנות אותו , אבל רציתי לשמוע דעות לגבי מכשירים אחרים,למשל Galaxy S6 edge(שמעתי שהוא ממש טוב).
תודה לעוזרים!

blazer688 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

הקפצה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

בגרמניה יש את רשתות החנויות סאטורן ומדיה מרקט. אתה יכול לבדוק באתרים שלהן מחירים ולראות אם כדאי לך לעומת קנייה בארץ/אילת. על המחיר כולל המע"מ הגרמני תוריד כ-10%, זה מה שתקבל בחזרה לאחר קיזוז עמלות שונות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

blazer688 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

ומה עם מכס בארץ? אני יצטרך לשלם משהו?

tomer861
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 2 פעמים

מה עם קנייה ברשתות הסלולריות בגרמניה?

שליחה #5 

האם אפשר לקנות באחת מהרשתות הסלולריות בגרמניה כמו O2?
האם הפלאפונים שם לא נעולים ו-SIM FREE?

menger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

Re: מה עם קנייה ברשתות הסלולריות בגרמניה?

שליחה #6 

@tomer861
·לרוב, חברות האלה מתאימים את המערכת הפעלה לעצמם, זה הקטנה. צריך לשאול במפורש האם הטלפון יעבוד במדינה אחרת.
אם כן, קרוב לוודאי שלא יהיה לך הפרש מהמחירים שיש ברשתות שהזכירו לעיל.

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #7 

בתור אחד שהS2 שלו בזמנו הגיע מגרמניה ומטייל שם די הרבה

לקנות מחברת סלולר = לעשות שם קו וכו... שכח מזה, לא אופציה ראלית לישראלי אלא אם יש לך מישהו שגר שם
בSATURN המכשירים לרוב הם פתוחים לגרמניה אבל עם נעילה אזורית, נושא שנפתר בדרך כלל על ידי שימוש בסים מקומי (קנה בסאטורן, עולה בערך 10 יורו) או במקרה הכי גרוע (וזה לוקח זמן) אתה יכול ליצור קשר עם סמסונג גרמניה ולבקש קוד פתיחה או לחלופין לקנות לבד

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 605 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #8 

בשנה שעברה רכשתי את הסוני Z2 שלי ברשת סאטורן.
המכשיר היה בזמנו מכשיר הדגל של סוני ועלה כ 60 יורו פחות מאשר בארץ. הוא היה פתוח מהרגע הראשון ולא הצטרכתי סים מקומי.
בשדה התעופה קיבלתי את ההחזר במזומן של כ 50 יורו נוספים, כך שסך החסכון היה קצת יותר ממאה יורו.
בנוסף קיבלתי עם המכשיר צמיד חכם של סוני (היה באנדל עם המכשיר) אבל אותו אני לא מתמחר כי לא התכוונתי לרכוש אותו בארץ.

אגב, ממליץ לך לבדוק את האופציה של מכשירי סוני שלא זוכים בארץ להכרה משמעותית בעיקר עקב שיווק נרפה של היבואן.
בגדול, היתרונות של מכשירי סוני הם ביכולת הצילום המעולה, זמני סוללה מצוינים, עמידות למים ואבק.

menger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #9 

iakovl כתב:בתור אחד שהS2 שלו בזמנו הגיע מגרמניה ומטייל שם די הרבה

לקנות מחברת סלולר = לעשות שם קו וכו... שכח מזה, לא אופציה ראלית לישראלי אלא אם יש לך מישהו שגר שם
בSATURN המכשירים לרוב הם פתוחים לגרמניה אבל עם נעילה אזורית, נושא שנפתר בדרך כלל על ידי שימוש בסים מקומי (קנה בסאטורן, עולה בערך 10 יורו) או במקרה הכי גרוע (וזה לוקח זמן) אתה יכול ליצור קשר עם סמסונג גרמניה ולבקש קוד פתיחה או לחלופין לקנות לבד
...
·סים מקומי, פוטר את זה - זה חידוש עבורי....
זה רלוונטי גם למכשירי HTC שנרכשו שם?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”