תסלח לי, לא זכור לי שראיתי R58 מצולמת בפורום, חמור מאוד!LQDForce כתב: היתה לי סילביה, יש לי רוקט R58 וההבדל בקפוצ'ינו לא כזה גדול כמו שאתה חושב.
הבעיה, או יותר נכון ההבדל - כאשר אתה מוציא כוס אחרי כוס ברצף, ולכן שידרגתי למכונה עם דוד כפול.
...
הזמנת מכונה מחו"ל - סיכום
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
לדגם הזה יש אפשרות לכוון את הלחץ בעזרת מברג שטוח באמצעות בורג שנמצא ליד מיכל המים,AdiKid כתב:הזמנתי לפני חצי שנה מכונה מסוג Rocket Cellini V3 PID מאותה הגב' מ- greenland snc ואכן יכול לאשש את השירות הטוב (אם כי במקרה שלי זה לקח כשבועיים עד ההגעה).......
בהקשר למה שציינת, לא הבחנתי בקיומו של מפתח ברגים לכיוון לחץ החליטה. לדעתך זה נובע מכך שהדגם שהזמנתי כולל PID?
איך ניתן לדעת האם צריך לשנות את הלחץ מכנית או שלחץ נמוך מעיד על כמות קטנה מדי של קפה או דחיסה לא מספקת?...
תחפש באינטרנט בטוח תמצא הדרכה, הלחץ הוא קבוע ונשלט עי המשאבה ולא בהכרח קשור לקפה, השינוי הוא בעיקר לפי הטעם שלך וצריך להיות באיזור ה9 בר (שים לב שיש קצת הפרד בין הלחץ המדוד בשעון הלחץ לבין הלחץ האמיתי במכונה, יש על זה כמה מאמרים באתר.
- shlomima
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
הלחץ המופק מהמשאבה הוא יחסית קבוע אבל הוא לא הלחץ שמגיע לראש וטוב שכך. אתה לא רוצה לחלוט ב 15 בר או יותר. לצורך זה קיים התקן אחרי המשאבה שנקרא OPV=Over pressure valve ותפקידו להוריד ללחץ חליטה ע"י הוצאת חלק מהמים חזרה למיכל מים או למגירת ניקוז. ה- OPV שמגיע מהחברה מכוון בדרך כלל ל 11 בר. הכיוון נעשה ע"י בורג על ה OPV שחלק מהחברות הנגישו למשתמש כדי שיוכל לשנות בקלות ובחלק מהמכונות נדרש לפתוח מכסה ולכוון. בכל מקרה לשאלתך המקורית אם יש לך מד לחץ חליטה או ידית שמחוברת למד לחץ תוכל לבדוק את הלחץ הנוכחי ולשנות בהתאם לטעמך. אם אני לא טועה לחץ גבוה יותר יתן חליטה עם קצוות מודגשים והרבה קרמה. לחץ נמוך יותר יתן יותר מנעד טעמים ופחות קרמה. הטווח המומלץ הוא בן 8.5 ל 11 בר. אני אישית כיוונתי בזמנו ל 9 בר.
·למיטב ידיעתי - רוקט אבולוציונה מכויילת במפעל ללחץ חליטה של 9 בר ולא 11 - בשעון הלחץ בראש בד"כ זה מראה 9 וקצת שזה למעשה ההפרש מהלחץ האמיתי.shlomima כתב:הלחץ המופק מהמשאבה הוא יחסית קבוע אבל הוא לא הלחץ שמגיע לראש וטוב שכך. אתה לא רוצה לחלוט ב 15 בר או יותר. לצורך זה קיים התקן אחרי המשאבה שנקרא OPV=Over pressure valve ותפקידו להוריד ללחץ חליטה ע"י הוצאת חלק מהמים חזרה למיכל מים או למגירת ניקוז. ה- OPV שמגיע מהחברה מכוון בדרך כלל ל 11 בר. הכיוון נעשה ע"י בורג על ה OPV שחלק מהחברות הנגישו למשתמש כדי שיוכל לשנות בקלות ובחלק מהמכונות נדרש לפתוח מכסה ולכוון. בכל מקרה לשאלתך המקורית אם יש לך מד לחץ חליטה או ידית שמחוברת למד לחץ תוכל לבדוק את הלחץ הנוכחי ולשנות בהתאם לטעמך. אם אני לא טועה לחץ גבוה יותר יתן חליטה עם קצוות מודגשים והרבה קרמה. לחץ נמוך יותר יתן יותר מנעד טעמים ופחות קרמה. הטווח המומלץ הוא בן 8.5 ל 11 בר. אני אישית כיוונתי בזמנו ל 9 בר....
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
בג'ויליה, ההפרש בין השעון ללחץ בראש הוא 0.5 באר.
משמע, אם בשעון יש 9.5 אזי בראש יש 9.
ביוניקה ההפרש הוא כמעט 2 בר (כי אני חושב שהלחץ נמדד בדוד ביוניקה ולא בראש).
משמע, אם בשעון יש 9.5 אזי בראש יש 9.
ביוניקה ההפרש הוא כמעט 2 בר (כי אני חושב שהלחץ נמדד בדוד ביוניקה ולא בראש).
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים