מחובר ל100M וגולש באלחוטי עד17M
שלום
התחברתי לאינטרנט ONE של 012, חבילת ספק+תשתית של 012 במהירות 100מגה
אחרי 2 טכנאים שהגיעו, בחיבור קווי לsmartbox הגעתי ל80M
במחשב הנייד לא מצליח לעבור את ה17M בבדיקת מהירות
פרטים טכנים:
מחשב נייד לנובו כרטיס רשת - Dual Band Wireless-AC 3160 תומך בתקן N
בהגדרות הראוטר נסיתי לשנות תקנים (N/B/G) וגם תדרים 20/40
בנוסף לרשת הרגילה יש להם רשת אלחוטית HD שעובדת על 5הרץ וגם דרכה לא הגעתי למהירות נורמלית.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה
התחברתי לאינטרנט ONE של 012, חבילת ספק+תשתית של 012 במהירות 100מגה
אחרי 2 טכנאים שהגיעו, בחיבור קווי לsmartbox הגעתי ל80M
במחשב הנייד לא מצליח לעבור את ה17M בבדיקת מהירות
פרטים טכנים:
מחשב נייד לנובו כרטיס רשת - Dual Band Wireless-AC 3160 תומך בתקן N
בהגדרות הראוטר נסיתי לשנות תקנים (N/B/G) וגם תדרים 20/40
בנוסף לרשת הרגילה יש להם רשת אלחוטית HD שעובדת על 5הרץ וגם דרכה לא הגעתי למהירות נורמלית.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה
לא ניסיתי עם מחשבים אחרים אבל בבדיקת מהירות בגלקסי מהירות ההורדה הגיעה ל47mbps ומהירות העלאה 3.50, במחשב עלה קצת ל24M
בתמיכה הטכנית של 012 אמרו לי שאלה המהירויות(17M/24M) המקובלות בחיבור אלחוטי ואין הרבה מה לעשות וזה נשמע לי קצת הזוי.
לגבי הבדיקות אני לא כל כך יודע איך לבדוק על איזה ערוץ אני והאם הוא עמוס או להגדיר full duplex אבל אחפש מדריכים לעשות זה תודה!
בתמיכה הטכנית של 012 אמרו לי שאלה המהירויות(17M/24M) המקובלות בחיבור אלחוטי ואין הרבה מה לעשות וזה נשמע לי קצת הזוי.
לגבי הבדיקות אני לא כל כך יודע איך לבדוק על איזה ערוץ אני והאם הוא עמוס או להגדיר full duplex אבל אחפש מדריכים לעשות זה תודה!
עדכון
עדכנתי דרייבר לכרטיס רשת מהאתר של אינטל והמהירות קפצה ל 72.81M!!!
שאלה קטנה להבא...
כשנכנסתי דרך: המחשב שלי-->ניהול--->מנהל ההתקנים--->מתאמי רשת---> intel dual band wireless-ac 3160
כשלחצתי על עדכון מנהל התקן הופיעה הודעה שההתקן מעודכן, מזה אומר? שאי אפשר לסמוך על הדרך הזאת ועדיף לבצע עדכונים באופן ידני?
בכל אופן תודה רבה לכל העוזרים
שאלה קטנה להבא...
כשנכנסתי דרך: המחשב שלי-->ניהול--->מנהל ההתקנים--->מתאמי רשת---> intel dual band wireless-ac 3160
כשלחצתי על עדכון מנהל התקן הופיעה הודעה שההתקן מעודכן, מזה אומר? שאי אפשר לסמוך על הדרך הזאת ועדיף לבצע עדכונים באופן ידני?
בכל אופן תודה רבה לכל העוזרים