האם יש דרך לגרום לטורנט לרדת מהר יותר
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה יכול להרשם לשבוע שימוש חינם באקספון, ולנסות דרכם. לא נראה לי שתקבל יותר מ-3.2MBps כמו שאתה מקבל עכשיו, כי זה כבר מגבלה של הקו שלך, אבל איפה שהיו מהירויות נמוכות אולי יהיה שיפור. בכל מקרה, זה לא עולה כסף, תנסה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
Re:
·לא הבנתי את ההודעה שלך.... לא הבנתי אותה, כי אתה כותב חצי הודעה בכותרת וחצי בתוכן של ההודעה. כותרת אינה חלק מההודעהtheman958 כתב:כמה זורעים יונקים יש לאותו סרט לא?...
וכן, כמובן שיש קשר לכמות האנשים מהם אתה מוריד, כמו כן למהירות, שאותם אנשים מסוגלים לעלות בה. ברוב טרקרים ישנם משתמשים בעלי seedboxes, להם מהירויות העלאה מאוד גבוהות (יותר ממה שאתה מסוגל להוריד). אבל במקרה שלך אני מאמין שהבעיה טמונה בספק האינטרנט שלך. כמו שאמרתי, תנסה להחליף וביומיים-שלושה אתה תראה את ההבדלים
Re: זה גם מאוד תלוי
גם, כמו שהסברתי לך בשרשור האחר.theman958 כתב:כמה זורעים יונקים יש לאותו סרט לא?...
אם אתה מגיע ל-3.2, שזו מגבלת רוחב הפס שלך פחות או יותר, לא נראה לי שישנה בעיה של חסימה מצד הספקית.
בנוסף אתה יכול לנסות לקנפג את קליינט הטורנט שלך (uTorrent ?), מה שאולי ישפר במקצת את הביצועים. חפש מדריכים בגוגל/יוטיוב.
אם אתה עם uTorrent תתחיל בקריאת המדריך הזה (למרות שהוא מתייחס לגרסה מוקדמת יותר של התוכנה). יש מדריכים טובים נוספים ביוטיוב (מרביתם באנגלית):
http://www.octave.co.il/הגדרת-יוטורנט-3 ... ם-בתמונות/
מצטרף לשרשור
האם ההגדרות האלה ביוטורנט טובות? האם ניתן לשפר את ההגדרות בשביל להעלות את מהירות ההורדה? יש לי חיבור של 12MB ואני מוריד קבצים חדשים ומבוקשים במהירות של בערך 300K. ספק בזב"ל.