אשמח לחוות דעת על גולן טלקום
הייתי עם אייפון 5. היו איתי עוד שני חברים עם גולן עם נקסוס ועוד איזה אנדרואיד. כולנו חווינו אותן בעיות.
הטלפון ראה שיש רשת וודאפון אבל הוא לא הסכים לעשות roaming עליה. מה שמוזר זה שבשדה התעופה הוא התחבר לוודאפון מצוין.
לדעתי יש בעיה בסיסית יותר, אולי עניין של תעדוף רשתות ב-roaming בגלל הסכמים שונים של גולן לעומת הרשתות הגדולות. לא יודע, אבל במבחן התוצאה, זה פשוט לא עבד ברגע האמת. קניתי סים מקומי ונפתרה הבעיה...
הטלפון ראה שיש רשת וודאפון אבל הוא לא הסכים לעשות roaming עליה. מה שמוזר זה שבשדה התעופה הוא התחבר לוודאפון מצוין.
לדעתי יש בעיה בסיסית יותר, אולי עניין של תעדוף רשתות ב-roaming בגלל הסכמים שונים של גולן לעומת הרשתות הגדולות. לא יודע, אבל במבחן התוצאה, זה פשוט לא עבד ברגע האמת. קניתי סים מקומי ונפתרה הבעיה...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
כשאתה בחו"ל אתה מתחבר לרשת המקומית
אם היא לא טובה, זה לא קשור לגולן.
אני כבר למעלה משנה עם הקו 99 של גולן, הסים נקנה כטלפון לחו"ל ועובר בין האנשים בחברה שטסים.
היה כבר בכל אירפה ואין בעיות.
ד"א בחלק מהמדינות שלא כלולות במבצע של ה99 עדיין יותר זול להשמש בו מאשר במתחרים בארץ.
לפעמים יש קושי בחיבור בראשוני אחרי הנחיתה (צריך לבחור רשת ידנית ואחר כך להחזיר לאוטמט), וגם לוקח זמן להתאפס על הרשת. אבל זה שטויות...
עדיין המחירים זולים בעשרות מונים משימוש במתחרים ואף לפעמים בסים מקומי.
אם היא לא טובה, זה לא קשור לגולן.
אני כבר למעלה משנה עם הקו 99 של גולן, הסים נקנה כטלפון לחו"ל ועובר בין האנשים בחברה שטסים.
היה כבר בכל אירפה ואין בעיות.
ד"א בחלק מהמדינות שלא כלולות במבצע של ה99 עדיין יותר זול להשמש בו מאשר במתחרים בארץ.
לפעמים יש קושי בחיבור בראשוני אחרי הנחיתה (צריך לבחור רשת ידנית ואחר כך להחזיר לאוטמט), וגם לוקח זמן להתאפס על הרשת. אבל זה שטויות...
עדיין המחירים זולים בעשרות מונים משימוש במתחרים ואף לפעמים בסים מקומי.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
אני חייב לומר שדי מדהים אותי העניין.
חוות הדעת על גולן בחו"ל פשוט נעות מקצה לקצה, או שהכל טוב או שלא עובד כלום.
את האמת, לא מצליח להבין את זה
למה בחברות אחרות אין את העניין הזה?
yoav4x4 - הבעיות שכולם מדברים עליהן מדברות בדיוק על נושא החיבור לרשתות המקומיות, ברגע שהתחברת הכל עובד, גם shurvitz אמר שכשהוא היה במילאנו בשדה התעופה הוא התחבר והכל עבד, הבעיות החלו אח"כ והם פשוט לא הצליחו להתחבר לרשת המקומית.
לא יודע, אני ממש מתלבט פה.
yoav4x4 - הבעיות שכולם מדברים עליהן מדברות בדיוק על נושא החיבור לרשתות המקומיות, ברגע שהתחברת הכל עובד, גם shurvitz אמר שכשהוא היה במילאנו בשדה התעופה הוא התחבר והכל עבד, הבעיות החלו אח"כ והם פשוט לא הצליחו להתחבר לרשת המקומית.
לא יודע, אני ממש מתלבט פה.
מוץ ממקרה אחד הכל היה בסדר, אבל הנזק של פעם אחת בלתי הפיךNeone כתב:אני חייב לומר שדי מדהים אותי העניין.
לא יודע, אני ממש מתלבט פה....
·
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אני הייתי עם גולן בסיציליה, אני לא יכול להגיד שהכל עבד חלק כי מצד אחד גם אנחנו לא בדיוק הבנו איך לתפעל את השרות, אבל למעט שימוש שהינו צריכים זה עבד.
אני בדרך לארה'ב ולא עשיתי שום חבילה.
בלי חבילה דקה שיחה עולה שקל, וSMS גרושים.
כמעט בכל מלון יש WIFI חופשי ויש לנו Bבזק.
מספיק לנו.
אני בדרך לארה'ב ולא עשיתי שום חבילה.
בלי חבילה דקה שיחה עולה שקל, וSMS גרושים.
כמעט בכל מלון יש WIFI חופשי ויש לנו Bבזק.
מספיק לנו.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
·Neone כתב:מה ז"א "לתפעל את השירות"?
הייתי בחו"ל עם חברות אחרות, נוחתים, פותחים את המכשיר, הוא מתחבר לרשת מקומית וזהו. אין מה לתפעל.
מה שונה בגולן?...
פעם ראשונה שנתקלתי במונח CALLBACK וזה לא היה ברור.
שום דבר לא שונה בגולן. גם לא מבין מה זה "לתפעל" ולא את עיניין הCALLBACK.Neone כתב:מה ז"א "לתפעל את השירות"?
הייתי בחו"ל עם חברות אחרות, נוחתים, פותחים את המכשיר, הוא מתחבר לרשת מקומית וזהו. אין מה לתפעל.
מה שונה בגולן?...
החוויה היא בדיוק כמו שתארת.
משה