אשמח לחוות דעת על גולן טלקום
היי,
אני שוקל לעבור לגולן, בעיקר בגלל נושא החו"ל שלהם שיוצא הכי משתלם.
השאלה שלי היא ממי שיש לו נסיון, איך הקליטה והגלישה בארץ? ובחו"ל?
אני לא רוצה סתם לעבור בשביל איכות לא טובה וניתוקים רבים, מצד שני כל החברות האחרות ממש שוחטות במחירי חו"ל.
* אני מודע לאופציה של קניית סים מקומי בחו"ל, שוקל את זה, אבל לא בטוח שזה רלוונטי בגלל שכנראה אצטרך להיות זמין גם במספר שלי.
תודה לכל העוזרים.
אני שוקל לעבור לגולן, בעיקר בגלל נושא החו"ל שלהם שיוצא הכי משתלם.
השאלה שלי היא ממי שיש לו נסיון, איך הקליטה והגלישה בארץ? ובחו"ל?
אני לא רוצה סתם לעבור בשביל איכות לא טובה וניתוקים רבים, מצד שני כל החברות האחרות ממש שוחטות במחירי חו"ל.
* אני מודע לאופציה של קניית סים מקומי בחו"ל, שוקל את זה, אבל לא בטוח שזה רלוונטי בגלל שכנראה אצטרך להיות זמין גם במספר שלי.
תודה לכל העוזרים.
אני מנוי אצל גולן כ 5 חודשים ואני לא חווה תקלות רציניות .
פעם ב נאבד הגלישה לאינטרנט (באמצע נסיעה.. זה דבר רגיל שקרה לי גם עם אורנג')
מאוד מרוצה וממליץ ובמיוחד עכשיו כששידרגו את נפח החבילות (מ 3 ל 6 ג'יגה,ומ 6 ל 10) לא רואה טעם להתחבר לחברה אחרת.
כל ההתנסות שלי היא משימוש בארץ ולא בחו"ל.
פעם ב נאבד הגלישה לאינטרנט (באמצע נסיעה.. זה דבר רגיל שקרה לי גם עם אורנג')
מאוד מרוצה וממליץ ובמיוחד עכשיו כששידרגו את נפח החבילות (מ 3 ל 6 ג'יגה,ומ 6 ל 10) לא רואה טעם להתחבר לחברה אחרת.
כל ההתנסות שלי היא משימוש בארץ ולא בחו"ל.
אני מאוד מרוצה, בגולן כמספר שנים.
אני נמצא בעיקר באיזור המרכז והצפון, ללא בעיות קליטה או ניתוקים בכל התקופה.
אני רוצה לציין שבאיזור ראש פינה/צפת לאורנג' היו המון המון ניתוקים, המלצתי לאותו אדם לעבור לגולן, ומאז אפילו ללא ניתוק אחד.
אני נמצא בעיקר באיזור המרכז והצפון, ללא בעיות קליטה או ניתוקים בכל התקופה.
אני רוצה לציין שבאיזור ראש פינה/צפת לאורנג' היו המון המון ניתוקים, המלצתי לאותו אדם לעבור לגולן, ומאז אפילו ללא ניתוק אחד.
מילה של אקסטרימיסט.
אני אצלם כבר 3 שנים ומרוצה מאוד
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גם אני אצלם, שני מכשירים, ממש מההתחלה (לא זוכר כמה זמן). מרוצה מאוד.
הייתי לא מזמן כשבוע באיטליה והכל עבד בסדר גמור.Neone כתב:אשמח גם לחוות דעת על שימוש בחו"ל. זה עניין מהותי, זאת הסיבה שבגללה אני שוקל לעבור.
לא רוצה להגיע ולגלות שזה שיש לי שיחות ללא הגבלה ו-6 ג'יגה גלישה זה יופי, אבל קליטה אין....
לא ברור לי באיזה סוג מידע אתה מעוניין.
משה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ארה"ב לא נמצאת ברשימת המדינות בהן ניתן לגלוש ללא תוספת מחיר בתוכנית של ה-99 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שמעתי יותר מדי על בעיות לאנשים שהיו בחו"ל עם קו של גולן, שהקליטה לא היתה טובה, שהיא נעלמה כל הזמן וכו'...moco כתב:הייתי לא מזמן כשבוע באיטליה והכל עבד בסדר גמור.......
לא ברור לי באיזה סוג מידע אתה מעוניין....
עד היום הייתי בחו"ל עם קו של אורנג'/012/יופון/הוט מובייל, המכשיר מצא מהר רשת, עבר בין רשתות לפי איכות הקליטה במקום ובקיצור, הכל היה תקין.
מה לעשות וכיום רק גולן מציעים הצעות משתלמות לחו"ל, בכל אחת מהחברות האחרות יש או התחייבות לתשלום גבוה מראש על דק' שיחה גם אם לא משתמשים או תשלום של כמה עשרות שקלים רק כדי לקבל את האפשרות המדהימה להיות זכאי לדבר מחו"ל... אפילו אם מדברים רק דקה.
מעבר לזה בכל החברות מעבר לגולן החבילות הן רק ל-30 יום ואם במקרה אתה נוסע בהפרשים קטנים אבל גדולים יותר מ-30 יום אתה חייב לרכוש חבילה שוב גם אם לא ניצלת את החבילה הקודמת.
מצד שני, אם יש בעיות קליטה/גלישה בגולן, אז מה זה שווה החיר הנמוך?
אבל אם הכל עובד מצויין אז סבבה
אני הייתי עם סים של גולן לפני שלושה חודשים בצפון מערב איטליה והסים לא תפקד לחלוטין. כשנחתנו במילאנו הוא פעל באזור השדה אבל ברגע שהתרחקנו משם פשוט לא היתה קליטה. היו איתי עוד חברים עם גולן שגם כן לא קיבלו סיגנל ולעומתם כל מי שהיה עם אורנג'/פלאפון וכו' עבדו תקין. ניסיתי את כל הטריקים שכתובים באתר שלהם, דיברתי איתם אבל תכלס לא היה להם פתרון לענין.
החלק הבאמת מעצבן היה, שאחרי שחזרתי לארץ לא הסכימו לזכות אותי על מחיר החבילה (99 במקום 40 או משהו דומה). עד אז הייתי מאוד מרוצה עם גולן, אבל ההרפתקה הזו עלתה להם בלקוח אחד.
החלק הבאמת מעצבן היה, שאחרי שחזרתי לארץ לא הסכימו לזכות אותי על מחיר החבילה (99 במקום 40 או משהו דומה). עד אז הייתי מאוד מרוצה עם גולן, אבל ההרפתקה הזו עלתה להם בלקוח אחד.
תקנו אותי אם אני טועה אך אני לא חושב שרמת הקליטה בחו"ל יכולה להיות תלוייה בספק הישראלי שלך.
בין אם אתה מנוי של גולן, אורנג' או הוט - כשאתה באיטליה אתה מתחבר לרשת של וודאפון, ווינד או ... . לגולן אין שם אנטנות
.
גם אם יש הסכמים שונים לחברות שונות לגבי עצם ההתחברות ולגבי רוחב פס שונה, על הקליטה עצמה זה לא יכול להשפיע.
בכל מקרה, כמו @shurvitz , גם אני הייתי לאחרונה בצפון איטליה ולא הייתה שום בעייה כאשר רוב הזמן אני נמצא בהרים ולא במילאנו.
אני מנחש שהייתה שם בעייה טכנית אחרת עם המכשיר עצמו.
בין אם אתה מנוי של גולן, אורנג' או הוט - כשאתה באיטליה אתה מתחבר לרשת של וודאפון, ווינד או ... . לגולן אין שם אנטנות
גם אם יש הסכמים שונים לחברות שונות לגבי עצם ההתחברות ולגבי רוחב פס שונה, על הקליטה עצמה זה לא יכול להשפיע.
בכל מקרה, כמו @shurvitz , גם אני הייתי לאחרונה בצפון איטליה ולא הייתה שום בעייה כאשר רוב הזמן אני נמצא בהרים ולא במילאנו.
אני מנחש שהייתה שם בעייה טכנית אחרת עם המכשיר עצמו.
משה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מסכים עם moco, נשמע לי גם כמו בעייה נקודתית במכשיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אתר נוח, שירות ממוצע, היו בעיות בגרמניה (הייתי צריך להתקשר למישהו בארץ על מנת שידבר עם שירות שיגידו לי איך לסדר שיהיה לי קו פעיל, לא הצלחתי לחייג מקו אחר של גולן ל1800016058 או *0058)
הייתי איתם עד לפני חודשיים מאז שפתחו
כרגע בואללה מובייל , גם מפה עובר - אינטנט איטי (יותר מגולן)
הייתי איתם עד לפני חודשיים מאז שפתחו
כרגע בואללה מובייל , גם מפה עובר - אינטנט איטי (יותר מגולן)