מעוניין לרכוש מיני PC / מדיה סנטר
שלום,
אני מעוניין לרכוש מיני PC / מדיה סנטר חזק, שיריץ קודי באופן חלק ללא תקיעות וגמגומים (אחרי שימוש לא מוצלח ב-cuboxi4pro שכלל לא סיפק אותי), הוא יחובר לטלוויזיה LG SMART 3D ולכבל רשת באורך 15 מ' מהראוטר לטלוויזיה בסלון. אני מעוניין שיהיו לו מעבד וכרטיס מסך חזקים שיוכלו גם לסחוב ללא כל בעיה סרטי בלו-ריי מלאים ותלת מימד גדולים דרך הזרמה.
אשמח לעזרה והצעות,
תודה רבה.
אני מעוניין לרכוש מיני PC / מדיה סנטר חזק, שיריץ קודי באופן חלק ללא תקיעות וגמגומים (אחרי שימוש לא מוצלח ב-cuboxi4pro שכלל לא סיפק אותי), הוא יחובר לטלוויזיה LG SMART 3D ולכבל רשת באורך 15 מ' מהראוטר לטלוויזיה בסלון. אני מעוניין שיהיו לו מעבד וכרטיס מסך חזקים שיוכלו גם לסחוב ללא כל בעיה סרטי בלו-ריי מלאים ותלת מימד גדולים דרך הזרמה.
אשמח לעזרה והצעות,
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם העפת מבט במדריך החומרה אשר בראש הפורום?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Core i5 מיותר. לך על Core i3, מספיק בהחלט.
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
@Sapir26
·
אותה חומרה כמו של הנוק רק במארז אחר, מה עוד שה"נוק" של Eglobal הוא FANLESS ואינטל נוק לא, אין לך שום סיבה לשלם את המחירים החזיריים של הארץ.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 85591.html
1200 שקל, תתחדש.
·
אותה חומרה כמו של הנוק רק במארז אחר, מה עוד שה"נוק" של Eglobal הוא FANLESS ואינטל נוק לא, אין לך שום סיבה לשלם את המחירים החזיריים של הארץ.
1200 שקל, תתחדש.
·שים לב - הלינק שהצאת, זה עם משלוח DHL. בגלל שזה יותר מ 75$, יהיה צורך בתשלום מעמ, וגם עמלות שמנות ל DHL על השיחרור (יכול להיות 150-200 שח)ido111 כתב:@Sapir26
·
1200 שקל, תתחדש....
אני לא הייתי קונה כזה, שאחכ יכול להיות בעיות של דרייברים.
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

@mayeast
·
לגבי מכס ומשלוח, Eglobal שולחת תוך שבוע את המחשבים דרך dhl, אני הזמנתי מהם 4 מחשבים וכולם הגיעו תוך שבוע ואף אחד לא עצר במכס.
לגבי הדרייברים - קשקוש מוחלט, הם שולחים לך את הדרייברים ואין איתם שום בעיה, הכול מזוהה ועובד מעולה, שוב, החומרה בפנים היא אותה חומרה, ממליץ לך לבדוק את כמות אנשים פה בפורום שהזמינו מחשבים מ-Eglobal וכמה שכולם מרוצים לפני שאתה משמיץ סתם.
לפתוח השרשור- למעט עניין המכס (שאותו אף אחד לא יכול להבטיח) המחשבים של Eglobal מהווים קניה מעולה ונתונים value for money נהדר.
·
לגבי מכס ומשלוח, Eglobal שולחת תוך שבוע את המחשבים דרך dhl, אני הזמנתי מהם 4 מחשבים וכולם הגיעו תוך שבוע ואף אחד לא עצר במכס.
לגבי הדרייברים - קשקוש מוחלט, הם שולחים לך את הדרייברים ואין איתם שום בעיה, הכול מזוהה ועובד מעולה, שוב, החומרה בפנים היא אותה חומרה, ממליץ לך לבדוק את כמות אנשים פה בפורום שהזמינו מחשבים מ-Eglobal וכמה שכולם מרוצים לפני שאתה משמיץ סתם.
לפתוח השרשור- למעט עניין המכס (שאותו אף אחד לא יכול להבטיח) המחשבים של Eglobal מהווים קניה מעולה ונתונים value for money נהדר.
ראיתי שיש לו מכירה ב 1$ עבור שינוי הצהרת המכס,ido111 כתב:@mayeast
·
לפתוח השרשור- למעט עניין המכס (שאותו אף אחד לא יכול להבטיח) המחשבים של Eglobal מהווים קניה מעולה ונתונים value for money נהדר....
כמו כן יש לו תודה מישראלי שמודה לו על 'תיקון' החשבונית.
אם משלוח dhl לא עצר במכס, סימן שיש הצהרה שקרית על המוצר.
אם יעצור לביקורת צריך לקחת בחשבון עיכובים, מעמ, קנס ועלויות למשלח.
לא אומר שזה יקרה לכל אחד, רק צריך לקחת בחשבון.
זה כמו הסלולריים מסין ששמו עליהם עין ואנשים קיבלו קנסות ועיכובים רבים.
היפה זה, שהוא קבל עם ועדה מצהיר במכירה שהמכשיר מגיע עם גירסת
Cracked oem של חלונות 7
·
·סבבה. לך.ido111 כתב:@mayeast
·
ועדיין אני ממליץ על Eglobal, מוצרים מעולים מחיר טוב ושירות מצוין....
1. כתבת לעיל שאני משמיץ. לא ראיתי בשום מקום שאני משמיץ אותם.
רק כתבתי לגבי בעיית הדרייברים.
היום החברה פה, מחר לא. ודריברים...
2. חיפשתי אזכורים של eglobal בפורום, כי אמרת תבדוק כמה קונים פה... וב 80% מההמלצות.. זה פוסט שלך
קיצר.. בהצלחה לכולם
@mayeast
ובצדק הוא ממליץ. יש לי מחשב שלהם, הוא נהדר. אפס בעיות מהרגע שקיבלתי אותו (I3).
דע לך שרוב האנשים באים לקבל המלצה - ולא חוזרים להמליץ בעצמם.
אתה יכול לראות בתגובות ב ALIEXPRESS שיש הרבה (מאוד) ישראלים מרוצים מהחנות הזו.
אגב, החברה לא מתכננת חומרה בעצמה. לכן הטענות שלך לגבי דרייברים חסרות ביסוס.
העובדה שאני מרכיב מחשב עם לוח אם של ASUS לא אומר שאני עכשיו צריך אותם עבור דרייברים. ההעדפה היא תמיד (ותמיד) ללכת לאתרי יצרני הצ'יפסטים ולהוריד את הגסאות העדכניות ביותר.
במקרה של EGLOBAL החומרה דיי סטנדרטית ברובה ולכן אין שום בעיה להוריד את הגרסאות החדשות ביותר.
ובצדק הוא ממליץ. יש לי מחשב שלהם, הוא נהדר. אפס בעיות מהרגע שקיבלתי אותו (I3).
דע לך שרוב האנשים באים לקבל המלצה - ולא חוזרים להמליץ בעצמם.
אתה יכול לראות בתגובות ב ALIEXPRESS שיש הרבה (מאוד) ישראלים מרוצים מהחנות הזו.
אגב, החברה לא מתכננת חומרה בעצמה. לכן הטענות שלך לגבי דרייברים חסרות ביסוס.
העובדה שאני מרכיב מחשב עם לוח אם של ASUS לא אומר שאני עכשיו צריך אותם עבור דרייברים. ההעדפה היא תמיד (ותמיד) ללכת לאתרי יצרני הצ'יפסטים ולהוריד את הגסאות העדכניות ביותר.
במקרה של EGLOBAL החומרה דיי סטנדרטית ברובה ולכן אין שום בעיה להוריד את הגרסאות החדשות ביותר.
בואו נסגור את הדיון
לפני שנה לערך בדקתי 5-6 חברות מכיסי בנוגע לאיכות סינית, שירות ו"זרימה" בנושא המיסוי
לאחר שהתקבעתי על eglobal ו qutom לא הסתפקתי בעין שלי וביחד עם pixies בדקנו וירא כי טוב.
רק לאחר מכן הבאתי את eglobal לפורום, למכביר אפילו ביקרתי אצלם כשהייתי בסין
עד היום השירות שניתן לחברי הפורום הן בנושא המכס, הן בשירות כללי ומענה לבעיות היה טוב עד טוב מאוד ובטוח שיותר טוב מהארץ!!!
המחירים סבירים, החומרה סבירה ויש עם מי לדבר גם אם זה באנגלית קלוקלת, בנוסף על כך אולי בן אדם אחד לא קיבל את המשלוח תוך שבוע, לעיתים קרוב קניה מספק בארץ לוקחת יותר זמן והוא מטר לידך.
בהמלצת הפורום החבר'ה הוסיפו IR, BT ן WIFI משמעו הם קשובים ללקוחות
יש לידיעתי לפחות 100 מכשירים שלהם בפורום אם לא יותר ותלונות קטנות עד אפסיות בניגוד למכשירים אחרים.
אקיצר בהינתן כל הפרמטרים קניה טובה מאוד במחיר סביר (בדגש איני מקבל ולא קיבלתי מהם כלום למעט תודה על העסקים שהבאתי)
לפני שנה לערך בדקתי 5-6 חברות מכיסי בנוגע לאיכות סינית, שירות ו"זרימה" בנושא המיסוי
לאחר שהתקבעתי על eglobal ו qutom לא הסתפקתי בעין שלי וביחד עם pixies בדקנו וירא כי טוב.
רק לאחר מכן הבאתי את eglobal לפורום, למכביר אפילו ביקרתי אצלם כשהייתי בסין
עד היום השירות שניתן לחברי הפורום הן בנושא המכס, הן בשירות כללי ומענה לבעיות היה טוב עד טוב מאוד ובטוח שיותר טוב מהארץ!!!
המחירים סבירים, החומרה סבירה ויש עם מי לדבר גם אם זה באנגלית קלוקלת, בנוסף על כך אולי בן אדם אחד לא קיבל את המשלוח תוך שבוע, לעיתים קרוב קניה מספק בארץ לוקחת יותר זמן והוא מטר לידך.
בהמלצת הפורום החבר'ה הוסיפו IR, BT ן WIFI משמעו הם קשובים ללקוחות
יש לידיעתי לפחות 100 מכשירים שלהם בפורום אם לא יותר ותלונות קטנות עד אפסיות בניגוד למכשירים אחרים.
אקיצר בהינתן כל הפרמטרים קניה טובה מאוד במחיר סביר (בדגש איני מקבל ולא קיבלתי מהם כלום למעט תודה על העסקים שהבאתי)
@draco
·
לא באתי בטענות. חשבתי שיש בעיה עם הדרייברים, וקראתי פה על אנשים שרק אחרי שהורידו את הדרייברים מהאתר ALIBABA זה הסתדר (בלוטות' כזכור לי).
בקשר למה שכתבת: "עד היום השירות שניתן לחברי הפורום הן בנושא המכס"
רק לידיעתך, לא מנסה צדיק בסדום, אבל הם משקרים לגבי הצהרת המכס, ורק בגלל זה, זה עובר.
כמו כן, גם מתקינים חלונות לא חוקי ואפילו מתפארים בזה בדף שלהם.
·
לא באתי בטענות. חשבתי שיש בעיה עם הדרייברים, וקראתי פה על אנשים שרק אחרי שהורידו את הדרייברים מהאתר ALIBABA זה הסתדר (בלוטות' כזכור לי).
בקשר למה שכתבת: "עד היום השירות שניתן לחברי הפורום הן בנושא המכס"
רק לידיעתך, לא מנסה צדיק בסדום, אבל הם משקרים לגבי הצהרת המכס, ורק בגלל זה, זה עובר.
כמו כן, גם מתקינים חלונות לא חוקי ואפילו מתפארים בזה בדף שלהם.
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

@mayeast
·
מתקן את עצמי, ההשמצה שלך היא רק לגבי הדרייברים.
לגבי ההמלצות שלי - קניתי מהחנות הנ"ל 4 מחשבים לי ולחברים, כולם עובדים מעולה ונקנו במחיר הרבה יותר זול מהארץ - אז כן אני ממליץ עליהם (והרבה).
·
מתקן את עצמי, ההשמצה שלך היא רק לגבי הדרייברים.
לגבי ההמלצות שלי - קניתי מהחנות הנ"ל 4 מחשבים לי ולחברים, כולם עובדים מעולה ונקנו במחיר הרבה יותר זול מהארץ - אז כן אני ממליץ עליהם (והרבה).
בלי קשר ל eglobal -
איזה מעבד מספיק לסטרימינג ? i3 ? או לשדרג ל i5 ?
מערכת הפעלה (לא רוצה openelec) - חלונות 7 או 8.1 ?
SSD שיכיל את מערכת ההפעלה. מספיק 64 או צריך 120 ?
איזו תוכנה מומלץ להתקין על המחשב הראשי בבית בשביל שיזרים את החומר ל HTPC ? ( המחשב הראשי מריץ XP )
איזה מעבד מספיק לסטרימינג ? i3 ? או לשדרג ל i5 ?
מערכת הפעלה (לא רוצה openelec) - חלונות 7 או 8.1 ?
SSD שיכיל את מערכת ההפעלה. מספיק 64 או צריך 120 ?
איזו תוכנה מומלץ להתקין על המחשב הראשי בבית בשביל שיזרים את החומר ל HTPC ? ( המחשב הראשי מריץ XP )
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

i3 מספיק בהחלט, וגם מעבדים חלשים יותר כמו N2820 ו-1037U יספיקו.
8.1 עדיף כיום.
64 מספיק.
לא צריך להתקין כלום, רק לפתוח Share רגיל לתיקייה בה נמצאים התכנים.
8.1 עדיף כיום.
64 מספיק.
לא צריך להתקין כלום, רק לפתוח Share רגיל לתיקייה בה נמצאים התכנים.