בחירה בין 2 קומפקט דיסקים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
talco99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם 😊
רציתי לדעת אם מישהו פה בפורום יוכל להגיד לי את דעתו האישית על 2 קומפקט דיסקים שנמצאים ברשותי.
הראשון pioneer pd-770
השני onkyo dx-7211
ברור לי שבסופו של דבר הבחירה סלקטיבית אך הייתי שמח לשמוע קצת דעות אישיות בנושא למי שיש.
המגבר שברשותי הוא pioneer a-676

תודה לעונים 😉

talco99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

חחח את האמת שאני לא מצליח למצוא הבדל מלבד אולי מעט יותר באסים באונקיו.. (לא בטוח אם לטובה או לרעה) ולכן רציתי לשמוע מה אחרים חושבים שיקלו עלי בהחלטה באיזה להשתמש..

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #3 

לדעתי האישית בלבד, בלי מבחן עיוור כמובן, האיכות של כל רכיב בלבד לא רלוונטית, השאלה שצריכה להשאל היא איך נשמע כל הסט אפ ביחד.

את onkyo dx-7211 שמעתי עם המגבר התואם ועם רמקולים של dali lecktor 2, השידוך היה מושלם, רמת הסאונד הייתה יותר גבוהה מעלות הסט אפ (כלומר ערך גבוהה תמורת הכסף). שניסתי את הנגן הזה בפעמים אחרות עם מגברים אחרים הרמה של הסאונד לא הייתה מרשימה בכלל.

את הפיוניר לא יצא לי לשמוע.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

אתה בטוח שה-Pioneer זה PD-770 ? לפי גוגל אין דגם כזה, וגם לי לא זכור מספר דגם כזה בחברה. את ה-Onkyo אני מכיר והוא טוב מאד לטעמי.

talco99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

נכון, זה pd-7700
😁

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #6 

עכשיו זה יותר ברור. את ה-PD-7700 אינני מכיר מהאזנה, אבל בקשת הדגמים של פיוניר בשעתו הוא היה ממוקם גבוה יותר מכפי שהיה ה-DX-7211 בזו של אונקיו, וגבוה בכלל. כך שיש מצב שהוא טוב יותר, אבל לא בטוח. בשורה התחתונה הדגם הטוב יותר הוא זה שטוב יותר לאוזניך. ואם אתה לא מרגיש הבדל, אז שניהם שווים.

talco99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אחלה חברים, תודה רבה על הדעות, אני מאמין שאשאר עם הפיוניר כי הוא יפה יותר ויש לו קטע מגניב שמניחים את הדיסק הפוך.. 😉

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”