בחירה בין 2 קומפקט דיסקים
שלום לכולם 😊
רציתי לדעת אם מישהו פה בפורום יוכל להגיד לי את דעתו האישית על 2 קומפקט דיסקים שנמצאים ברשותי.
הראשון pioneer pd-770
השני onkyo dx-7211
ברור לי שבסופו של דבר הבחירה סלקטיבית אך הייתי שמח לשמוע קצת דעות אישיות בנושא למי שיש.
המגבר שברשותי הוא pioneer a-676
תודה לעונים 😉
רציתי לדעת אם מישהו פה בפורום יוכל להגיד לי את דעתו האישית על 2 קומפקט דיסקים שנמצאים ברשותי.
הראשון pioneer pd-770
השני onkyo dx-7211
ברור לי שבסופו של דבר הבחירה סלקטיבית אך הייתי שמח לשמוע קצת דעות אישיות בנושא למי שיש.
המגבר שברשותי הוא pioneer a-676
תודה לעונים 😉
לדעתי האישית בלבד, בלי מבחן עיוור כמובן, האיכות של כל רכיב בלבד לא רלוונטית, השאלה שצריכה להשאל היא איך נשמע כל הסט אפ ביחד.
את onkyo dx-7211 שמעתי עם המגבר התואם ועם רמקולים של dali lecktor 2, השידוך היה מושלם, רמת הסאונד הייתה יותר גבוהה מעלות הסט אפ (כלומר ערך גבוהה תמורת הכסף). שניסתי את הנגן הזה בפעמים אחרות עם מגברים אחרים הרמה של הסאונד לא הייתה מרשימה בכלל.
את הפיוניר לא יצא לי לשמוע.
את onkyo dx-7211 שמעתי עם המגבר התואם ועם רמקולים של dali lecktor 2, השידוך היה מושלם, רמת הסאונד הייתה יותר גבוהה מעלות הסט אפ (כלומר ערך גבוהה תמורת הכסף). שניסתי את הנגן הזה בפעמים אחרות עם מגברים אחרים הרמה של הסאונד לא הייתה מרשימה בכלל.
את הפיוניר לא יצא לי לשמוע.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
עכשיו זה יותר ברור. את ה-PD-7700 אינני מכיר מהאזנה, אבל בקשת הדגמים של פיוניר בשעתו הוא היה ממוקם גבוה יותר מכפי שהיה ה-DX-7211 בזו של אונקיו, וגבוה בכלל. כך שיש מצב שהוא טוב יותר, אבל לא בטוח. בשורה התחתונה הדגם הטוב יותר הוא זה שטוב יותר לאוזניך. ואם אתה לא מרגיש הבדל, אז שניהם שווים.