קריירה בתחום טכנולוגיות שמע

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
YoniIzutskiver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני בן 23, כרגע משלים בגרויות ופסיכומטרי לקראת הרשמה לתואר ראשון באוניברסיטת בן גוריון.
לאחר מחשבה רבה, החלטתי שאני מאוד רוצה לפתח קריירה בתחום טכנולוגיות שמע: כל דבר בין פיתוח חומרה, לתיכנון ועיצוב ציוד הגברה/הקלטה/אולפנים, לבין עיצוב תוכנות שקשורות לאודיו, וכו'. כיוון יותר ספציפי אבחר בזמן או לאחר התואר...
אני מאוד מתלבט לאיזו מחלקה להירשם - הבנתי שכדי לעסוק במה שאני רוצה, אני צריך לבחור בין הנדסת חשמל, תוכנה, או מחשבים.
באוניברסיטת בן גוריון ישנה מחלקה להנדסת תקשורת - שם הם טוענים שהמחלקה שלהם משלבת קורסים בהנדסת תוכנה, חשמל ומחשבים, לצד קורסים משלהם. בנוסף ניתן להתמקד לקראת סוף התואר בתחום שנקרא תקשורת מולטימדיה, שם ישנם קורסים ספציפיים שקשורים באודיו ווידאו...
אשמח לקבל המלצות, דעות, והכוונה כללית מאנשי מקצוע שמבינים בתחום!
אני מאוד אבוד וכבר שנה שלמה שאני לא מצליח לקבל חוות דעת מקצועית שתעזור לי לתפוס כיוון
תודה!

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

בתור סטודנט בבן גוריון אבל לא בתחום שאתה מכוון אליו, הייתי ממליץ לך להיכנס לפייסבוק ולחפש את הקבוצה "התקבלתי לאוניברסיטת בן גוריון", תשאל את אותה השאלה ויהיה לך יותר הכוונה מסטודנטים שלומדים את התחום.
לגבי התחום שאתה שואף להגיע אליו נשמע מעניין מאוד. ואני כמובן דוגל על עיקרון של ללכת לפי הרגש לגבי לימודים, אפילו אם מדובר על גיאוגרפיה או אומנות.

YoniIzutskiver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@nimrodg
·תודה על התגובה! ההחלטה שלי באמת מאוד מושפעת מרגש, מגיל מאוד קטן אני מתעסק במוזיקה, אולפנים וכו'.... אני יפרסם פוסט בקבוצה שציינת, אבל אשמח גם להכוונה מאנשי מקצוע שכבר עובדים בשוק ומכירים את התעשיות השונות...

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

אתה צריך יותר להתמקד. האם פיתוח חומרה או פיתוח תוכנה? האם תוכנות שמשמשות אולפנים ויוצרי מוזיקה או אפליקציות לניידים? קח בחשבון שפיתוח ציוד אודיו אולפני זה לא משהו שיש בארץ.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”