סים מקומי בשדה התעופה ברומא ?
אני מגיע בשבוע הבא לרומא וראיתי שכל חנויות הסלולר בשדה התעופה הן אחרי ביקורת הדרכונים
לטיסות יוצאות ולנכנסים אין גישה לאזור הזה
במילנו יש דוכן change שמוכר אבל לא מופיע ברשימת החנויות בשדה של רומא
יש למישהו מידע מעודכן ?
לטיסות יוצאות ולנכנסים אין גישה לאזור הזה
במילנו יש דוכן change שמוכר אבל לא מופיע ברשימת החנויות בשדה של רומא
יש למישהו מידע מעודכן ?
אין לי תשובה לשאלתך, אך שווה להגיד פה שכיום לרכוש סים מקומי באירופה כבר לא שווה את הכאב ראש.
לא יודע איך זה בכל החברות, אך בגולן אתה יכול להקפיץ את התוכנית (רטרואקטיבית ל25 לחודש ) ל99 ולבטל כשאתה חוזר.
ההפרש מעל ה40 או משהו שרובינו משלמים לחודש זה רק קצת מעל 10 יורו שזה לרוב המינימום לסים באירופה, אך באיטליה דווקא זכור לי ששילמתי 15.
חוץ מזה שהעלות הנוספת זניחה, אם בכלל קיימת, זה הרבה יותר נוח. לא צריך לברר איפה בשדה התעופה קונים (ולא בכל שדה זה אפשרי) הכל סגור מראש ואתה עם המספר הרגיל שלך.
לא יודע איך זה בכל החברות, אך בגולן אתה יכול להקפיץ את התוכנית (רטרואקטיבית ל25 לחודש ) ל99 ולבטל כשאתה חוזר.
ההפרש מעל ה40 או משהו שרובינו משלמים לחודש זה רק קצת מעל 10 יורו שזה לרוב המינימום לסים באירופה, אך באיטליה דווקא זכור לי ששילמתי 15.
חוץ מזה שהעלות הנוספת זניחה, אם בכלל קיימת, זה הרבה יותר נוח. לא צריך לברר איפה בשדה התעופה קונים (ולא בכל שדה זה אפשרי) הכל סגור מראש ואתה עם המספר הרגיל שלך.
משה
לא ניסיתי tethering . מנסיון, בכל תוכנית עם גלישה מוגבלת (היא מוגבלת אבל עם הגבלה גדולה) זה אפשרי, כי אם עוברים את המגבלה הם מתחילים לעשות כסף. בכל מקרה, לא יכול להבטיח.ra כתב:·tethering אפשרי ?......
(אחרת אני צריך כמה סימים לכל המשפחה)
האם שיחה מקומית באיטליה מחוייבת בתשלום מחוץ לחבילה (זה מה שהבנתי מהאתר שלהם) ?...
שיחה מקומית מחויבת בתשלום אך לא מחיר נורא פר דקה. בכל מקרה, אתה מעלה פה נקודה חשובה.
אם אתה חושב שתדבר הרבה עם מספרים איטלקיים אז אולי בכל זאת כדאי סים מקומי. לי היו מעט מאוד שיחות כאלה עם נותני שירותים.
שים לב, ששיחות לבני המשפחה שנמצאים גם עם מספר ישראלי לידך, יהיו בחינם.
משה
אבל הם גם יצטרכו להיות עם עסקת חו"ל
אולי בכל זאת ננסה אחד אפילו כדי להיות בקשר מרגע הנחיתה (אנחנו מגיעים בלילה)
מבחינת תיפעול
האם מי שמתקשר בארץ למספר שלי מגיע אלי ישירות?
כשאני מתקשר למספר בארץ אני צריך קידומת מלאה +972 או שזה callback ?
מתנצל שגרמתי לך לעשות את העבודה של גולן פשוט נחסך לי ולמתעניינים זמן המתנה
וגם יעזור למחפשים בפורום

אולי בכל זאת ננסה אחד אפילו כדי להיות בקשר מרגע הנחיתה (אנחנו מגיעים בלילה)
מבחינת תיפעול
האם מי שמתקשר בארץ למספר שלי מגיע אלי ישירות?
כשאני מתקשר למספר בארץ אני צריך קידומת מלאה +972 או שזה callback ?
מתנצל שגרמתי לך לעשות את העבודה של גולן פשוט נחסך לי ולמתעניינים זמן המתנה
וגם יעזור למחפשים בפורום
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לדעתי הכי משתלם זה ללכת על סים מקומי של LycaMobile.
לחברה אתר ידידותי וברור באנגלית:
http://www.lycamobile.it/en/
אני רכשתי בפברואר בדוכן סלולר בסניף גדול של סופרמרקט Carrefour ליד מילנו סים מקומי שלהם.
שים לב שבאיטליה אתה חייב לתת להם לצלם את הדרכון שלך בשביל לקבל את הסים (קשור להנחיות ללוחמה בטרור ופשע או משהו כזה)
תמורת 5 יורו קיבלתי סים הטעון באותו סכום (לא להאמין לחנויות שמוכרות ב-5 יורו סים ללא יתרה), והוספתי עליו 5 יורו נוספים כדי שתהיה עליו יתרה של 10 יורו.
לאחר מכן, מאקטבים חבילה של 1GB שעולה 7 יורו ונקראת "Data 10".
זה משאיר 3 יורו לשיחות טלפון מקומיות ולישראל (16-18 סנט לדקה), כאשר בתוך הרשת המקומית זה יותר זול.
כאן כתבתי הוראות מדוייקות יותר איך עושים את האקטיבציה. ברוב המקרים, הנציג בדוכן ינסה לעזור לכם עם זה:
http://www.hometheater.co.il/vp2173788#2173788
תיהנה ברומא!
לחברה אתר ידידותי וברור באנגלית:
http://www.lycamobile.it/en/
אני רכשתי בפברואר בדוכן סלולר בסניף גדול של סופרמרקט Carrefour ליד מילנו סים מקומי שלהם.
שים לב שבאיטליה אתה חייב לתת להם לצלם את הדרכון שלך בשביל לקבל את הסים (קשור להנחיות ללוחמה בטרור ופשע או משהו כזה)
תמורת 5 יורו קיבלתי סים הטעון באותו סכום (לא להאמין לחנויות שמוכרות ב-5 יורו סים ללא יתרה), והוספתי עליו 5 יורו נוספים כדי שתהיה עליו יתרה של 10 יורו.
לאחר מכן, מאקטבים חבילה של 1GB שעולה 7 יורו ונקראת "Data 10".
זה משאיר 3 יורו לשיחות טלפון מקומיות ולישראל (16-18 סנט לדקה), כאשר בתוך הרשת המקומית זה יותר זול.
כאן כתבתי הוראות מדוייקות יותר איך עושים את האקטיבציה. ברוב המקרים, הנציג בדוכן ינסה לעזור לכם עם זה:
http://www.hometheater.co.il/vp2173788#2173788
תיהנה ברומא!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נמצא עכשיו ברומא לאחר שאתמול הגענו ממילנו.
במילנו רכשתי סים של חברת wind בתחנת הרכבת המרכזית.
20 יורו נותנים 100 דקות (גם לארץ) + 2 גיגה גלישה. תקף לחודש.
המוכרת בחנות ביצעה את ההתקנה ותוך 20 דקות העסק הסתיים. קליטה מעולה, הגלישה מהירה מאוד.
ממליץ לבדוק באתר שלהם איפה יש חנויות ברומא.
במילנו רכשתי סים של חברת wind בתחנת הרכבת המרכזית.
20 יורו נותנים 100 דקות (גם לארץ) + 2 גיגה גלישה. תקף לחודש.
המוכרת בחנות ביצעה את ההתקנה ותוך 20 דקות העסק הסתיים. קליטה מעולה, הגלישה מהירה מאוד.
ממליץ לבדוק באתר שלהם איפה יש חנויות ברומא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תיהנה, אבל זה יקר מדי.
עדיף לקחת ב 10 יורו את הסים של Lyca Mobile.
עדיף לקחת ב 10 יורו את הסים של Lyca Mobile.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אנכרוניסטי זה מוגזם להגיד, ו-10 יורו זה פחות מחצי מחיר מ-99 שקל.
בכל מקרה, שתי האופציות טובות מאוד, ושכל אחד יבחר מה שמתאים לו.
בכל מקרה, שתי האופציות טובות מאוד, ושכל אחד יבחר מה שמתאים לו.
ראשית, המספרים לא מדויקים. את ה10 יורו אל תשווה ל99 ש"ח, אלא להפרש בין 99 ש"ח לבין מה שאתה משלם ממילא כל חודש.pixies כתב:אנכרוניסטי זה מוגזם להגיד, ו-10 יורו זה פחות מחצי מחיר מ-99 שקל.
בכל מקרה, שתי האופציות טובות מאוד, ושכל אחד יבחר מה שמתאים לו....
בכל אופן, זה לא עיניין של כסף (אפילו אם תשווה 10 יורו ל99 ש"ח מלאיםֿ מדובר רק בהבדל של 50 ש"ח) אלא עיניין של נוחות. למה לחפש חנות לסלולר כשאתה בנסיעה לחו"ל. בנסיעה לסיציליה לפני כשנתיים הייתי יותר מיום בלי סים כי החנויות סגורות ביום א', ולמחרת הייתי צריך להתעקב עד שהחנות תיפתח ב9:00. זה היה קצת תיק.
לפני "מהפיכת מחירי הסלולר" לא הייתה ברירה כי עם סים ישראלי בחו"ל המחיר היה מאוד גבוה. היום המחירים נמוכים וגם אם קצת יותר גבוהים, הם עדיין באותו סדר גודל של רכישת סים מקומי. זו הכוונה באנכרוניסטי. מה שהיה נכון לפני שנים מועטות נהפך ללא רלוונטי היום.
משה
מניתוח מה שנכתב כאן:
בגולן יש חיוב סים 49 ש"ח שמזכים רק בחשבונית הבאה
כלומר לא נגמר ב-99 ולהתנתק אלא צריך עוד חודש=198 או להתנתק וזה=99+49
בנוסף יש תשלום עבור שיחות מקומיות לאותה מדינה
היתרון - פעיל מיידית עם הנחיתה ו-6 ג'יגה
בעייה אפשרית ב- Lyca שאי אפשר להוסיף עוד נפח גלישה
בתכנית הזו - זה מה שהבנתי מהאתר שלהם ומאתר http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Italy
Note that you can't top up the 1 GB within the running month of the package and for overuse you will the charged the default data rate
בגולן יש חיוב סים 49 ש"ח שמזכים רק בחשבונית הבאה
כלומר לא נגמר ב-99 ולהתנתק אלא צריך עוד חודש=198 או להתנתק וזה=99+49
בנוסף יש תשלום עבור שיחות מקומיות לאותה מדינה
היתרון - פעיל מיידית עם הנחיתה ו-6 ג'יגה
בעייה אפשרית ב- Lyca שאי אפשר להוסיף עוד נפח גלישה
בתכנית הזו - זה מה שהבנתי מהאתר שלהם ומאתר http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Italy
Note that you can't top up the 1 GB within the running month of the package and for overuse you will the charged the default data rate
המספרים שכתבתי היו רלוונטיים למי שיש לו מנוי בגולן, אחרת באמת צריך גם לשלם על הסים. בנוסף, במקרה כזה גם לא תהנה משימוש במספר הקבוע שלך.
לא בדקתי, אבל אני מניח שגם לשאר הספקיות יש הצעות רלוונטית, אז אם אינך מנוי בגולן, תבדוק מה מציע הספק שלך.
(אגב, אם הספק שלך לא מציע משהו דומה, אז זו לדעתי סיבה טובה לעבור ספק ולשלם את ה49. הרי בעוד שנה אולי שוב תצטרך טלפון בחו"ל )
לא בדקתי, אבל אני מניח שגם לשאר הספקיות יש הצעות רלוונטית, אז אם אינך מנוי בגולן, תבדוק מה מציע הספק שלך.
(אגב, אם הספק שלך לא מציע משהו דומה, אז זו לדעתי סיבה טובה לעבור ספק ולשלם את ה49. הרי בעוד שנה אולי שוב תצטרך טלפון בחו"ל )
משה
נרשמתי לגולן בדקה הראשונה ועדיין כל מספרי הטלפון שלי הם 058
ולא איכפת לי לשלם לא דווקא את המחיר הנמוך ביותר תמיד
ולו רק כדי לתמוך בגולן
אבל על קליטה אני לא יכול לוותר ובאיזור שלי וגם במרכז תל אביב
זה היה בלתי נסבל
שמעתי שבמרכז השתפר אבל באזור שלי עדיין לא (וגם סלקום לא חזקים פה אז אין אופטימיות בנושא)
ברגע שישתפר אעבור אליהם בשמחה
עד אז אני עם זוגות ב-40 ש"ח של הוט
ולא איכפת לי לשלם לא דווקא את המחיר הנמוך ביותר תמיד
ולו רק כדי לתמוך בגולן
אבל על קליטה אני לא יכול לוותר ובאיזור שלי וגם במרכז תל אביב
זה היה בלתי נסבל
שמעתי שבמרכז השתפר אבל באזור שלי עדיין לא (וגם סלקום לא חזקים פה אז אין אופטימיות בנושא)
ברגע שישתפר אעבור אליהם בשמחה
עד אז אני עם זוגות ב-40 ש"ח של הוט
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

moco, אני משלם בארץ 39 ש"ח לתוכנית ללא הגבלה. לכן, 99 ש"ח עדיין יקרים יותר מה-39 בתוספת 10 יורו.
שוב, לא אמרתי שהאופצייה של גולן לא טובה, היא מצויינת, והיא פשוטה יותר לתפעול. אבל גם הבחירה בסים מקומי טובה מאוד.
ra, כמה ימים אתה תהיה ברומא?
קח את הפרופורציות הנכונות בחישוב של כמה גלישה אתה צריך. למשל, 1GB למשך 3-4 ימים זה שווה ערך ל-8GB בחודש, 1GB לשבוע זה כמו 4GB בחודש, וכו...
שוב, לא אמרתי שהאופצייה של גולן לא טובה, היא מצויינת, והיא פשוטה יותר לתפעול. אבל גם הבחירה בסים מקומי טובה מאוד.
ra, כמה ימים אתה תהיה ברומא?
קח את הפרופורציות הנכונות בחישוב של כמה גלישה אתה צריך. למשל, 1GB למשך 3-4 ימים זה שווה ערך ל-8GB בחודש, 1GB לשבוע זה כמו 4GB בחודש, וכו...