האם הרסיבר שלי ONKYO TX SR 608 השתגע? או שהסטרימר לא תקין
רציתי להתייעץ איתכם קיבלתי לפני שבוע את ה Xtreamer Wonder אני מחבר אותו דרך הרסיבר (אונקיו) ואז אני צופה למשל ביוטיוב ולאחר מספר דקות הצליל נעלם (התמונה ממשיכה כרגיל) ואני רואה על המסך של הרסיבר שמראה את הפורמט צליל שהוא מאבד אותו ואז או שהוא חוזר לאחר מספר שניות ומנגן, או שלא חוזר לנגן ואני צריך להעביר למצב שמע אחר ואז זה מסתדר,(רק לכמה דקות) וככה אין אפשרות לצפות בכלום, (גם יוטיוב וגם סרטים מהמחשב ברשת)
כאשר אני מחבר אותו ישירות לטלויזיה הכול עובד ולא נעלם הקול ואין שום בעיה זה קורה לי רק שהוא מחובר דרך הרסיבר,
אני רוצה לציין שניסיתי להחליף יציאה ברסיבר ולהחליף כבלים של HDMI וכבל רשת ועדיין זה קורה הגירסה היא גירסה אחרונה וכמו כן ניסיתי לשנות לכל מצבי השמע שמוגדרים בXtreamer Wonder
התקשרתי לבאג והם לא שמעו על בעיה כזאת אומרים לי להביא את המכשיר למעבדה לבדיקה,
האם יכולה להיות בעיה כזאת או שפשוט הרסיבר שלי "השתגע"
אגב כשאני מחבר את הבוקסי בוקס הכול עובד חלק גם דרך הרסיבר גם טלויזיה דדרך הרסיבר עובד חלק
מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה?
תודה מראש לעוזרים
כאשר אני מחבר אותו ישירות לטלויזיה הכול עובד ולא נעלם הקול ואין שום בעיה זה קורה לי רק שהוא מחובר דרך הרסיבר,
אני רוצה לציין שניסיתי להחליף יציאה ברסיבר ולהחליף כבלים של HDMI וכבל רשת ועדיין זה קורה הגירסה היא גירסה אחרונה וכמו כן ניסיתי לשנות לכל מצבי השמע שמוגדרים בXtreamer Wonder
התקשרתי לבאג והם לא שמעו על בעיה כזאת אומרים לי להביא את המכשיר למעבדה לבדיקה,
האם יכולה להיות בעיה כזאת או שפשוט הרסיבר שלי "השתגע"
אגב כשאני מחבר את הבוקסי בוקס הכול עובד חלק גם דרך הרסיבר גם טלויזיה דדרך הרסיבר עובד חלק
מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה?
תודה מראש לעוזרים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה כנראה לא הכרטיס מכיוו שאלו לא הסימפטומים. כמו כן זה לא קורה עם אחר..
במקרה הזה ואני אומר את זה כבעליו של אקסטרימר, היתי מוודא שאין אף אחד למטה וזורק אותו מהחלון.
מוצר סיני נחות שאין לו זכות קיום בשנת 2015
במקרה הזה ואני אומר את זה כבעליו של אקסטרימר, היתי מוודא שאין אף אחד למטה וזורק אותו מהחלון.
מוצר סיני נחות שאין לו זכות קיום בשנת 2015
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
הייתה לי בעיה דומה עם TV-303D ורסיבר כמו שלך.
אחרי זמן כלשהו התמונה והסאונד היו נעלמים, היו פעמים שכיבוי והדלקה של הרסיבר היו פותרים את הבעיה.
והיו פעמים שרק הוצאת הסטרימר מהחשמל פתרו את הבעיה. לבסוף עידכני תוכנה בסטרימר והבעיה נפתרה.
חשוב לציין שלא הייתה בעיה באף מקור אחר חוץ מהסטרימר.
כנראה שיש לך בעיה בסטרימר.
אחרי זמן כלשהו התמונה והסאונד היו נעלמים, היו פעמים שכיבוי והדלקה של הרסיבר היו פותרים את הבעיה.
והיו פעמים שרק הוצאת הסטרימר מהחשמל פתרו את הבעיה. לבסוף עידכני תוכנה בסטרימר והבעיה נפתרה.
חשוב לציין שלא הייתה בעיה באף מקור אחר חוץ מהסטרימר.
כנראה שיש לך בעיה בסטרימר.