בזק-בינלאומי וטורנט
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
שלום חברים,
אני כבר יומיים סובל מבעיית התחברות לטרקרים בבזק-בינלאומי. אני משתמש ב-transmission שמותקן על NAS. הבעיה שקבצי טורנט יורדים, אבל לא מתחברים לטרקרים. ברגע שאני מחליף חיבור לאקספון, הכל מתחיל לעבוד. דיברתי עם תמיכה של בזק-בינלאומי (כן, פעם ב-5 שנים כנראה גם אני מתקשר אליהם), ביקשו צילומי מסך, ואמרו שיבדקו... האם עוד מישהו חווה תופעה כזאת?
תודה
אני כבר יומיים סובל מבעיית התחברות לטרקרים בבזק-בינלאומי. אני משתמש ב-transmission שמותקן על NAS. הבעיה שקבצי טורנט יורדים, אבל לא מתחברים לטרקרים. ברגע שאני מחליף חיבור לאקספון, הכל מתחיל לעבוד. דיברתי עם תמיכה של בזק-בינלאומי (כן, פעם ב-5 שנים כנראה גם אני מתקשר אליהם), ביקשו צילומי מסך, ואמרו שיבדקו... האם עוד מישהו חווה תופעה כזאת?
תודה
לא, תבדוק בתאכלס. אולי גם בזב"ל התחילו עם Double-NAT.
בדיוק היום התחברתי לאקספון וביטלו לי את NAT שלהם, רק שלחתי מייל קטן אחד לתמיכה שלהם - והכל הסתדר

אולי NAS עיבד את IP שלו בDHCP ועכשיו port bindings לא מופנים עליו...
בדיוק היום התחברתי לאקספון וביטלו לי את NAT שלהם, רק שלחתי מייל קטן אחד לתמיכה שלהם - והכל הסתדר
אולי NAS עיבד את IP שלו בDHCP ועכשיו port bindings לא מופנים עליו...
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·לא, אני מקבל בבזק-בינלאומי כתובת חוקית, וגם באקספון כתובת היא חוקית.s3t כתב:לא, תבדוק בתאכלס. אולי גם בזב"ל התחילו עם Double-NAT.
בדיוק היום התחברתי לאקספון וביטלו לי את NAT שלהם, רק שלחתי מייל קטן אחד לתמיכה שלהם - והכל הסתדר![]()
![]()
אולי NAS עיבד את IP שלו בDHCP ועכשיו port bindings לא מופנים עליו......