לימודים ועבודה בלילה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
nimrodg פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

שלום כולם,
אני צריך את עזרתכם בענייני עבודה אבל לפני זה קצת רקע, בשנתיים וחצי האחרונות אני עובד בתור בריסטה בבית קפה בתל אביב, כאשר בתוך השנתיים וחצי, עשיתי פסיכומטרי וטסתי לטיול הגדול (7-8 חודשים סה"כ פסיכומטרי+טיול). המקום מאוד נוח, נותן לי לעשות משמרות מתי שאני רוצה ואפילו יכול לבוא למשמרת אחת בחודש. יחסי העבודה עם שאר העובדים והמנהלים היום די סבירים, אך לפני הטיול שעשיתי (יצאתי שבוע לפני שהתחיל צוק איתן וחזרתי אחריו) חוותי ירידות ועליות בעבודה הזו.
למרות הבעיות שהיו אני עדיין עובד שם (וואלה לא יודע איך לא פיטרו אותי), יחסית טוב לי שם (אבל כנראה שיש לי תסביך של בעל מכה-אישה מוכה).
אחרי הטיול הגדול חזרתי לארץ וכיום בחצי שנה פלוס מינוס, אני לומד תואר במלונאות.

עכשיו אני נמצא בנק' זמן של להחליט לגבי העתיד שלי, האם להמשיך לעבוד בבית קפה או לעבור לעבוד במלון כלשהוא. התחילו לדבר איתנו על עבודה במלונות והציעו לנו כמה הסכמי שיתופי פעולה שונים ברשתות מסוימות.
אבל והוא אבל גדול שהמצב בשוק המלונות די מחורבן עבורי כרגע, אומנם יש הרבה מלונות אך מעט כאלו שיקחו סטודנטים עבור 2 משמרות בשבוע.
יש שת"פ בין האוניברסיטה לבין חלק מהרשתות שיש בארץ, כך שחלק מבעיות נפתרו אך המרחק שאני צריך לגמוע בין האוניברסיטה למלונות עצמם הוא גדול, מה שדורש ממני לעשות שעות נסיעה בתח"צ+המשמרת עצמה.
וזה לא כולל את הבעיתיות של מערכת השעות שיש לי שכוללת הרבה חורים או 3 שעות הרצאה בלבד באמצע השבוע, מה שלא מאפשר גמישות בשעות העבודה. יש לי יום אחד בשבוע (חוץ משישי ושבת) שמאפשר לי לעבוד במהלך היום.
ועכשיו הגענו לחלק החשוב יחסית:
היום היתי בראיון עבודה במלון בוטיק קטן, מיקום סבבה, נגיש יחסית. הם מחפשים פקידי קבלה למשמרות לילה.
פה מתחילות החששות איך אני יכול להסתדר עם משמרות לילה?, יש מישהו שעבד במשמרות לילה לאו דווקא במלון אלא בעבודה אחרת, יש יתרונות בזה? איך הצלחתם לעשות זאת? זה היה נוח? השילוב בין משמרות לילה ללימודים קוסם לי בהתחשב בעובדה שזו הדרך היחידה שלי לשלב בין עבודה ללימודים.
החשש הגדול שהממוצע שלי יהיה נמוך מדי בשביל לעבור לשנה הבאה. כיום אני נמצא בנקודה שאני צריך ממש להתעלות על עצמי ולהצליח ללמוד ל6 מקצועות ולעבור אותם+להעלות את הממוצע שעומד כיום על אזור ה-50 (בשביל לעבור שנה צריך 65).

אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. איך להמשיך מכאן?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

מנסיון אני יכול להגיד לך שעבודה בלילה הופכת לך את היוצרות.
שינה ביום זו לא כמו שינה בלילה אין מצב .במידה ואתה למשל תעבוד לילה וחושב לישון בוקר כדי ללכת בצהרים ללימודים מנסיוני אתה תהיה עייף בלימודים.
זה אפשרי אבל לא פשוט גם ענין של הרגל.

בהצלחה

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 161 פעמים

שליחה #3 

מה אתה לומד ובאיזה אוני'?

שלח תגובה