מספר שאלות על ערוצי TV ב KODI
שלום,
התקנתי KODI עם על התוספים של TheWiz.
אני בעיקר צופה בסרטים וסדרות אבל הפעלתי גם את ה TV, שיהיה.
יש לי מספר שאלות לגבי שידורי הטלוויזיה, תודה מראש למשיבים:
- מה המקור של שידורי ערוץ 2 ו 10 (וגם שאר הערוצים) בתוסף ? ערוץ 2 למשל לא משדר חי באינטרנט עדיין.
- למה יש פיצול של ערוץ 2 לשני חלקים לפי ימים בשבוע ?
- לוח שידורים לא מוצג לי. למשל בערוץ 1 לחצתי EPG ולנפתח חלון ריק
(אגב, כמשתמש עידן+ ערוץ 1 ב HD הוא תוספת נחמדה)
- בכל פעם ש KODI עולה רצים עדכוני לוחות שידורים לערוצים שאני לא צופה בהם. אני מעוניין להפחית תהליכים במכשיר בגלל ביצועים. איך אפשר להגדיר שירוצו עידכונים אוטומטיים רק בערוצים שאני צופה (הישראלים) ?
אגב, ה KODI רץ על Xtreamer Wonder
אני בעיקר צופה בסרטים וסדרות אבל הפעלתי גם את ה TV, שיהיה.
יש לי מספר שאלות לגבי שידורי הטלוויזיה, תודה מראש למשיבים:
- מה המקור של שידורי ערוץ 2 ו 10 (וגם שאר הערוצים) בתוסף ? ערוץ 2 למשל לא משדר חי באינטרנט עדיין.
- למה יש פיצול של ערוץ 2 לשני חלקים לפי ימים בשבוע ?
- לוח שידורים לא מוצג לי. למשל בערוץ 1 לחצתי EPG ולנפתח חלון ריק
(אגב, כמשתמש עידן+ ערוץ 1 ב HD הוא תוספת נחמדה)
- בכל פעם ש KODI עולה רצים עדכוני לוחות שידורים לערוצים שאני לא צופה בהם. אני מעוניין להפחית תהליכים במכשיר בגלל ביצועים. איך אפשר להגדיר שירוצו עידכונים אוטומטיים רק בערוצים שאני צופה (הישראלים) ?
אגב, ה KODI רץ על Xtreamer Wonder
תודה, נחכה לעוד תשובות.EtchDee כתב:@gilg7
זה נראה לקוח מהאפליקציות של קשת ורשת (הזכייניות העיקריות של ערוץ 2). זה ברור למשל בזמן הפרסמות (אז ״רשת״ מראים קטעים מתוכניות שלהם) או שידורי החינוכית בערוץ 2.
לא יודע לגבי EPG חלקי....
Israelive מופעל אצלי.benny123 כתב:gilg7
אתה עובד עם התוסף Israelive?...
התקנתי את ה APK של TheWiz ולפי זכרוני הוא כבר מכניס את זה בפנים. אולי הוספתי ידנית בעצמי, לא זוכר.
בכל מקרה Israelive נמצא שם.
בשביל TV אני מגיע לטלוויזיה מהדף הראשי ורואה את הערוצים שנמצאים שם: ערוץ1, 2, וכו'
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
gilg7 הרץ בבקשה חיפוש בשרשור המקורי של התוסף - יש כבר תשובות לשאלות הללו וחבל לחזור על הדברים וליצור כפילויות.
באם לא תסתדר מעבר אז כמובן בשרשור הראשי תקבל מענה בהתאם - לינק לשרשור המדובר נמצא בחתימתי פה בפורום.
בהצלחה
באם לא תסתדר מעבר אז כמובן בשרשור הראשי תקבל מענה בהתאם - לינק לשרשור המדובר נמצא בחתימתי פה בפורום.
בהצלחה
הי,benny123 כתב:gilg7 הרץ בבקשה חיפוש בשרשור המקורי של התוסף - יש כבר תשובות לשאלות הללו וחבל לחזור על הדברים וליצור כפילויות.
בהצלחה...
לא ראיתי שם איך למנוע את סנכרון הערוצים שלא מעניינים אותי בכל פעם ש KODI עולה.
יש לזה פיתרון ?
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
תשובות:
1. ערוץ 10 משדר בלייב ובאיכות טובה.
2. ערוץ 2 מפוצל בעקבות הזכייניות: קשת,רשת וחברת החדשות. בעוד קשת דואגת לשידור ישיר, רשת לא.
3. לערוץ 1 אין EPG גם לא בלווין ולא בעידן+.
4. בצד שמאל בקודי יש אפשרות להציג קבוצות: ישראל, ספורט,ילדים, עולם וכו'. יש אפשרות גם להתשתמש במועדפים.
1. ערוץ 10 משדר בלייב ובאיכות טובה.
2. ערוץ 2 מפוצל בעקבות הזכייניות: קשת,רשת וחברת החדשות. בעוד קשת דואגת לשידור ישיר, רשת לא.
3. לערוץ 1 אין EPG גם לא בלווין ולא בעידן+.
4. בצד שמאל בקודי יש אפשרות להציג קבוצות: ישראל, ספורט,ילדים, עולם וכו'. יש אפשרות גם להתשתמש במועדפים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם