אילו אוזניות אלחוטיות הכי טובות ומשתלמות?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
ShayLevy964 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: Shay Levy
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
התלבטתי אם לקנות את האוזניות החדשות של ביטס Dr.Dre The New Beats Studio Wireless,
אבל אני לא יודע אם הן שוות את הסכום שדורשים עליהן.
חשבתי להשקיע כ"כ הרבה כי הדבר שאני הכי לא אוהב זה להתרוצץ בין מעבדות, וכל פעם לשלוח את האוזניות לתיקון.
האם יש אוזניות שהן בערך באותה איכות והן לא יקרות?
מעדיף ללא כבל כי לאוזניות AKG שלי יש כל חודשיים בעיה עם הכבל, ואז בלתי אפשרי לשמוע בהן.

תודה מראש לכל העונים :)

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

@ShayLevy964

שלום, לי יש נסיון עם 4 דגמים בלבד, מקווה שיעזור:

- Philips SHB9100/28: לדעתי למי שמחפש לצאת בזול זו התמורה הטובה ביותר לכסף - בין 300 ל 340 ש"ח עד הבית, המחיר מתנדנד באמאזון:
http://www.amazon.com/dp/B005GVAWXS/ref ... 24EQFITYQB

- Parrot Zik הדגם היישן: פעם הם נמכרו ב 400$ בחו"ל, כיום בפחות מ 300$ עקב יציאת הדגם 2.0.
השתמשתי בהם בערך שעה (מישהו השאיל לי) ולדעתי הן מוציאות את המקסימום מ BT.
ייתרון נוסף של האוזניות האלה (שהעיצוב שלהן לא יפה בעיניי) הוא אפיקציית סמארטפון עם equalizer מאוד עשיר ונוח לשימוש.
וגם חשוב לציין שבדגם הזה יש סינון רעשים אקטיבי למי שבעניין.
עוד משהו: המילה מעולות מתייחסת ל BT. הן עדיין לא מצליחות להוציא צליל שאוזניות חוטיות ב 300 ש"ח מוציאות ממקור איכותי.

- Sony MDR10RBT: זה הדגם שאני משתמש בו כבר יותר משנה. בחו"ל 750 ש"ח בערך.
יש עליו חוות דעת מעולות ברשת אבל הוא לא מגיע לרמה של Parrot Zik באיכות צליל מ BT. החולשה שלהם בעיקר בצלילים נמוכים ובאסים.
מה שכן, בעיניי אלה האוזניות הכי אלגנטיות ונוחות בעולם. עיצוב ונוחות: 5 כוכבים, איכות צליל 3.9 כוכבים.

- MEElectronics AF32: לכאורה ממש דיל משתלם: פחות מ 200 ש"ח וחוות דעת טובות ברשת. אני התאכזבתי מהן מאוד ולא ממליץ עליהן.

- Jabra REVO Wireless: לא ניסיתי אותן אבל הן נמצאות בקטגוריה של אוזניות BT לא יקרות. התחילו עם 200$ והיום נמכרות ב 130$.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

בגדול, מה שגיל אמר, אבל יש לי כמה הערות... ;)

ראשית, הג'אברה טובות מאוד, ועל אחת כמה וכמה במחיר הנוכחי, אבל די באסיות וזה לא מתאים לכל אחד. לאחרונה יצאו להן מחליפות בדמות הג'אברה MOVE, שעולות $100 וזוכות לביקורות אפילו יותר טובות מה-REVO הנ"ל- בהחלט שוות בדיקה! (i)

שנית, הזיק בהחלט טובות וגם מאוד יפות,אבל עדיין יקרות מדי לטעמי ביחס לסאונד שהן מציעות.

שלישית, הסוני אכן מצויינות, וה-AF32 אכן בינוניות, אבל האחרונות לא שייכות בכלל להשוואה הזאת - יש ל-MEELEC שני דגמי BT מעליהן במחירים משתלמים והרבה יותר קרובים לדגמים האחרים שנסקרו לעיל: AF52 Venture ו-AF62 Matrix. ה-52 עולות $60 וה-62 עולות $90 לגרסה 2, אבל עוד אפשר למצוא את גרסה 1 ב-$60 בלבד. אם ה-AF 62 Matrix 2 נכנסות לך לתקציב (עולות בערך $100-110 כולל משלוח עד הבית), אז הן טובות לפחות כמו הסוני. אם התקציב מגביל אותך, אז אתה יכול ללכת בכיף על ה-Matrix 1. (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”