בסופו של יום הלכתי על הדגם היקר בסדרה- Perfect Seal Sporbud gold
מדובר בciem עם 3 דרייברים בכל צד. הגוף הוא אקרילי והתעלה עשויה מחומר גמיש, שמגיב לחום גוף.
המחיר עומד על 320$(288$ אחרי הנחת קופון)
רשמים ראשוניים-
התאמה ונוחות- בהתחלה מוזר, אבל אחרי כמה האזנות מתרגלים. הFIT טוב מאוד ואני לא זקוק להתאמה מחודשת. כמו שהנחתי- הדבר הוא פונקציה ישירה של המדידות. את המדידות עשיתי במכון "האוזן" בירושלים, ולאחר שהגיעו לחברה, הם טענו שאלו המדידות הטובות ביותר שהם ראו.
איכות בנייה- סה"כ טובה מאוד. הגוף והצביעה (צבע כחול פיוז'ן) נראים טוב מאוד ללא בועות. החלק של התעלה(שעשוי מחומר אחר), משולב בצורה אלגנטית בתוך הגוף האקרילי. הכבל גמיש מאוד, נראה חזק ואין לו זיכרון בכלל. נקודה אחת לשיפור הינה הכניסה של הכבל לתוך הגוף- אפשר היה לעשות שם עבודה מעט יותר אלגנטית.
סאונד- בגדול שיפור מדהים. אני משווה בעיקר לvsd 3 ול RHA MA 750 . הבאס עם הרבה נוכחות אבל לא משתלט. הוא יורד נמוך מאוד ופתאום שמים להרבה יותר שכבות בתוכו. נורא פחדתי שיהיה מחיר בלעבור לbalanced armature, אבל חששותיי התבדו. המידים נשמעים מעולה וגם הגבוהים אמינים ולא צורמים. יש רמת פירוט גבוהה למגוון רחב של צלילים, ובגלל האיטום הטוב, הפירוט נשמר גם בסביבה רועשת. מוסיקה אקוסטית זה תענוג אמיתי. הבמה גדולה מאוד ביחס למה שאני רגיל בIEM אבל עדיין לא כמו בפול סייז.
הנעה- האוזניות רגישות מאוד, ועובדות מעולה מהטאבלט ואפילו ממכשיר הנקסוס 4- שיש לו את אחת היציאות החלשות בשוק. למרות הרגישות הגבוהה, הן עדיין עובדות טוב מאוד עם מכשירים כאלו ללא הפרעות.
שירות לקוחות- מעולה. יש המון בחירות של צבעים ושילובים מגניבים ללא תוספת עלות (מאוד שונה משאר חברות הCIEM). הבנייה הייתה סופר מהירה- סיימו להכין תוך ימים בודדים בשביל להספיק לשלוח לחבר שנמצא בארה"ב (שהזמין גם). מייק הבעלים תמיד זמין לכל שטות ושאלה למרות ששיניתי את ההזמנה כמה פעמים.
בשורה התחתונה אני מבסוט מאוד. באתי עם ציפיות גבוהות ואני שמח שהן נענו ואפילו יותר. למי שמחפש CIEM תקציבי, ולא מעוניין להיות משועבד להגברות חיצוניות וDACים, מדובר בשדרוג מעולה לאוניברסליות.
Perfect Seal Sportbud gold - אזניות CIEM תקציביות. רשמים ראשוניים
ראשית, תודה רבה! נהנתי לקרוא את הסקירה שלך! תמציתית ונוגעת ברוב השאלות המרכזיות של רוכשי CIEM. העלת בי הבזקים חוזרים (אולי) לרכישת CIEM.
1) לגבי הנחות שציינת, היכן ניתן להשיגם?
2) בלאי שימוש של האוזניה במיוחד בחלק הגמיש, האם קיימות ביקורות של שימוש לאורך זמן?
3) האם יש מתחרות בסדרי גודל של המחירים הללו להיצע של 3 דרייברים שכזה?
4) כיצד אתה מסכם את חתימת הסאונד של האוזניה? באיזה ז'אנרים לדעתך היא הצטיינה?
5) האם ישנה אפשרות לכבל נתיק? במחיר כזה כבל נתיק הוא תמיד דבר מבורך!
2) בלאי שימוש של האוזניה במיוחד בחלק הגמיש, האם קיימות ביקורות של שימוש לאורך זמן?
5) האם ישנה אפשרות לכבל נתיק? במחיר כזה כבל נתיק הוא תמיד דבר מבורך!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
1) לפני יותר משנה היתה ביקורת ב the headphone list שם פורסם קופון שכבר לא בתוקף. אחרי שיחה עם הבעלים, הוא הסכים לכבד את הקופון עבורי, ולאחר מכן עבור משתמש נוסף מהפורום.Beta כתב:ראשית, תודה רבה! נהנתי לקרוא את הסקירה שלך! תמציתית ונוגעת ברוב השאלות המרכזיות של רוכשי CIEM. העלת בי הבזקים חוזרים (אולי) לרכישת CIEM.
5) האם ישנה אפשרות לכבל נתיק? במחיר כזה כבל נתיק הוא תמיד דבר מבורך!...
2) אני לא מצאתי ביקורת על בלאי השימוש. החומר שבתעלות הוא אותו חומר ש westone משתמשים לתעלות בדגמי העל של אוזניות הקאסטום שלהם. יש הרבה ביקורות של שימוש לאורח זמן, בעיקר של דגם הסילבר - אותה בנייה, רק עם שני דרייברים מסוג acupass. כולם מדווחים על נוחות בשימוש לאורך זמן. אני שלשום עבדתי איתן במשרד 6 ברצף מבלי שהסרתי אותן.
3) המתחרות המרכזיות הן Custom art ei3 החדשות שעולות 300$, הcosmic ears ce3w שעולות 377$ וכמובן ה alclair reference שעולות 399$ וקיבלו ביקורות חמות מאוד ב inner fidelity. ראוי לציין ששלושתן אינן מגיעות עם תעלות רכות( בקוסמיק ניתן להוסיף כתוספת)
4) קשה לי לנסח זאת, אבל הייתי אומר שהן all around. אני נהנה איתן באלבום באיכות flac של ג'וני קאש- הגיטרות והקול של הזמר נשמעים מעולה, ואני נהנה איתם במיקסטייפים של דיפ האוס- הן פחות מרעידות בנמוכים אבל גם יותר מפורטות שם. אם תרצה אוכל לשלוח לך את התוצאות שקיבלתי איתן באפליקציה שמודדת את חתימת הסאונד. יש פה משתמש נוסף שרכש איתי, אבל את דגם הסילבר הפופולרי, והוא יכול לתת השוואה ישירה בינן לבין ה etymotic hf5 שהיו לו לפני
5) אפשרי, בתוספת 40$. אני דווקא מאוד רציתי להמנע מכך בגלל הרגישות המוגברת של ciem מלחות- אני מעוניין לאטום את הגוף ככל שניתן, ואחרי שקראתי ביקורות טובות מאוד כל הכבל סטוק, החלטתי שכך אני מעדיף.