אל תוציאו יותר מ 200$ על טלפון! המשיח הגיע!

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
stealth פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

אל תהיו פראיירים! מספיק להוציא סכומי עתק על מכשירים!
ב 200$~ יש לכם את JAIYU S3 3GB מכשיר עם 3 גיגה RAM, מצלמה 13MP של סוני, מסך 5.5 OGS גורילה 3, מקום ל 2 סימים, דור 4, ואולי הכי חשוב -
מעבד כמו בגלקסי S6 - ה CORTEX A53 מתומן ליבות 64 ביט, וכרטיס מסך זהה - MALI T760.
יתרונות על הגלקסי - סוללה חזקה יותר של 3000 מיליאמפר, ניתנת להחלפה, וגם הרחבת זיכרון עם כרטיס SD.
המכשיר תומך בתדרי דור 3 של כל הרשתות מלבד פלאפון , הוא עובד בתדרים 900/2100. (פלאפון זה 850/2100 כך שהקליטה חלקית).
דור 4 בלי בעיה.

אל תוציאו יותר כסף! אין צורך!
http://www.pandawill.com/jiayu-s3-smart ... 97209.html

תודו לי אח"כ
:)

moti_levi
טרול
טרול
תגובות: 197
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

בהצלחה חביבי אבל לא תודה.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #3 

הזמנת? משתמש?
האמת שבאמאזון המעט שקנו משבחים

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #4 

MTK...

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4590
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #5 

הדברים לא לחלוטין מדוייקים.
המעבד הוא לא אותו מעבד, הוא מעבד MTK, ומכיל 8 ליבות Cortex A53 ולא שילוב Cortex A57 + A53.
בנוסף, בזמנו היו בעיות GPS, עדכוני תוכנה מוגבלים מאוד.
גם האמינות של Jiayu לא מזהירה, ראה למשל דגם F1.

לא אומר שהמכשיר לא נותן ערך טוב עבור 200 דולר, אבל מכאן ועד המשיח הגיע, המרחק עדיין גדול.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #6 

Nemesis כתב:הדברים לא לחלוטין מדוייקים.
המעבד הוא לא אותו מעבד, הוא מעבד MTK, ומכיל 8 ליבות Cortex A53 ולא שילוב Cortex A57 + A53.

לא אומר שהמכשיר לא נותן ערך טוב עבור 200 דולר, אבל מכאן ועד המשיח הגיע, המרחק עדיין גדול.
...
כמה אבסורד, שהמשיח מגיע בדמות טלפון סיני...:lol:

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2789
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #7 

משיח בשביל 200$ ???
המשיח הטוב ביותר הוא פשוט כפתור הOFF , וזה נמצא בכל טלפון.
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

stealth פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

Nemesis כתב:הדברים לא לחלוטין מדוייקים.

...
·לגבי המעבד אתה צודק - וזה זניח. המכשיר מטוס.
כן יש לי את המכשיר האדיר הזה.

ל MTK היו בעיות בעבר, כיום זה לא קיים.
GPS אפס תקלות, מוצא לווינים בשניה.
המכשיר מגיע עם אנדרואיד 4.4 ויקבל 5 בקרוב. בנוסף קהילת משתמשים ענפה בארץ וב XDA.

תמשיכו להיות פראיירים, במקום להינות מאחד המכשירים הטובים בעולם במחיר מצחיק.
אגב, האבסורד פה שאם המחיר שלו היה 400$ הייתם אומרים ואווו.... כמו השקר שנקרא one plus one שבעצם נחות מהמכשיר הזה משמעותית ועדיין עולה יותר...

Jiayu חברה מוכרת וגדולה בסין עם רפרטואר מרשים של מכשירים טובים.

שתמצאו סיבה אמיתית למה לא לקנות, אשמח לדעת אותה.

בינתיים מי שרוצה מוזמן להיפגש ולהתרשם מהמכשיר.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

אנדרואיד 4.4 היום זה די מצחיק. מכשירים בני 3 כמו ה- HTC ONE M7 כבר מזמן עודכנו ל- 5.0.1.
גם כאן למשל התחילו עם ה- Jiayu F1 בקול תרועה רמה, והשרשור הסתיים בערימה של מכשירים מקולקלים.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthrea ... 94!/page33

לא אומר שב-200 דולר המכשיר הוא תמורה רעה, אבל צריך לקחת את הדברים בפרופורציות.
לומר שמכשיר כמו ה- S6 לא נותן שום דבר יותר ממנו זה קצת מגוכך.

stealth פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

Nemesis כתב:אנדרואיד 4.4 היום זה די מצחיק. מכשירים בני 3 כמו ה- HTC ONE M7 כבר מזמן עודכנו ל- 5.0.1.
גם כאן למשל התחילו עם ה- Jiayu F1 בקול תרועה רמה, והשרשור הסתיים בערימה של מכשירים מקולקלים.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthrea ... 94!/page33

לא אומר שב-200 דולר המכשיר הוא תמורה רעה, אבל צריך לקחת את הדברים בפרופורציות.
לומר שמכשיר כמו ה- S6 לא נותן שום דבר יותר ממנו זה קצת מגוכך.
...
·הדברים אכן בפרופורציות. נניח, ורק נניח שגלקסי 6 טוב פי 2 ממנו, אזי הוא צריך לעלות גג 1600 שח. אין שום סיבה בעולם לשלם על מכשיר אלפי שקלים.
לא יודע לגבי ה F1, אבל ה S3 מקבל שבחים בכל העולם אני עדיין לא שמעתי על תקלות איתו.
מכשיר סופר-מהיר, מרגיש איכותי ולא עוד סיני זול.
לגבי מערכת ההפעלה - אין כיום כמעט מכשירים סיניים שעודכנו ללוליפופ. אני גם לא מבין מה כל ההתלהבות סביב גרסה 5.
יצא לי לעבוד איתה בנקסוס וזה פשוט סיוט בהתגלמותו. זו דעתי בכל אופן.

ואני ממש לא דואג, המכשיר מטוס סילון (והיו לי כבר מכשירים כמו נקסוס 5, 4, HTC M7 ועוד) ותאריך לגרסה 5 הוא משהו כמו חודשיים.

אתה באמת מאמין שגלקסי 6 או דומה לו, שעלה לך 3500 שח ויותר, באמת ישרת את המטרות שלך טוב יותר ממכשיר כזה???

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

גם ה- F1 קצר שבחים רבים, ולאחר חודשים מספר הפך לבלטה למספר לא קטן של אנשים. חובת ההוכחה כרגע עליהם.
חוסר תמיכה בגרסאות עתידיות של אנדרואיד זה חסרון, איך שלא תסתכל על זה. אחרת, בוא נשאר באנדרואיד 1.0 ונסגור את הבאסטה.

גם לסוזוקי אלטו יש 4 גלגלים, מנוע, גיר ואפילו מזגן - תביא אותך בפקקי הארץ ממקום למקום בדיוק כמו BMW סדרה 5. באותה מידה אפשר לשאול האם BMW סדרה 5 טובה מהאלטו פי 10 כמו ההפרש במחיר? ברור שלא. יש דברים שאי אפשר לכמת בפי מספר כלשהו.

אין לי ספק שגלקסי 6 ישרת אותי טוב יותר מאשר המכשיר הזה. יש לו מסך טוב יותר, מעבד מהיר יותר, מצלמה טובה יותר, קל יותר, בנוי הרבה יותר טוב מחומרים הרבה יותר "פרימיום", חיישן טביעת אצבע מצויין, תמיכת תוכנה טובה יותר וטעינה מהירה.

האם בזכות זה שווה לשלם עליו פי 3.25 לעומת המכשיר הזה? לאנשים מסויימים כן ולאנשים מסויימים לא. אבל לומר שהוא נותן בדיוק אותו דבר כמו ה- Jiayu S3 הזה - פשוט לא נכון.

stealth פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

בדבר אחד אני מסכים איתך - שחובת ההוכחה עליהם.
אך באופן כללי, לא מציע לך לשלול דברים על ההתחלה...בייחוד שיש משתמשים מרוצים שממליצים בחום על המכשיר.
ותכלס - ב 800 ש"ח, כמה כבר אפשר לטעות?
תחביב יקר

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

זה לא 800 ש"ח זה קרוב ל 1100 כולל מיסים.
בכל מקרה, זה עדיין כסף, וזה לא קשור. אם אחרי כמה חודשים הוא שובק חיים זה לא מעט. אומר שוב, לא אומר שזה מכשיר רע. אבל יש מקום גם למכשירים טובים ויקרים יותר.

stealth פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

Nemesis כתב:זה לא 800 ש"ח זה קרוב ל 1100 כולל מיסים.
בכל מקרה, זה עדיין כסף, וזה לא קשור. אם אחרי כמה חודשים הוא שובק חיים זה לא מעט. אומר שוב, לא אומר שזה מכשיר רע. אבל יש מקום גם למכשירים טובים ויקרים יותר.
...
·אין מיסים - זה גם ככה לא נתפס
ואם אתה חושש, שלם עוד 15-30 דולר (תלוי באתר) לביטוח ואז תקבל את הכסף חזרה במידה וייתפס...

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

אז כמו שאתה שולח את המכשיר הזה שלא יתפס תשלח גם גלקסי 6 שלא יתפס, ואז מחירו יהיה 2600 ש"ח.
או שמשווים עם מס או בלי מס לשניהם.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #16 

אני אתחיל בזה שאני חושב שרוב האנשים משלמים יותר מידי עבור המכשיר הסלולארי שלהם. לא משנה איזה דגם ושל איזה חברה תמיד יש יותר זול אם יודעים איך (רוב האנשים לא יודעים או לא רוצים להתעסק עם זה). מחירים של 2500 ומעלה עבור מכשיר סלולארי שהערך שלו יורד אוטומטית ב10% לפחות ברגע שקנית אותו (גם אם לא פתחת אותו) זה מוגזם לבן אדם הממוצע בארץ. רוב האנשים מחליפים את המכשיר שלהם פעם בשנה שנתיים, ואז הוא כבר שווה חצי במקרה הטוב. אני למשל השקעתי חד פעמית 2000 שקלים לפני כ 3 שנים ומאז ועד היום אני ממחזר את אותם 2000 שקלים לקניית מכשיר חדש כל חצי שנה על ידי מכירת הישן בזמן הנכון וקניית החדש במחיר הנכון
. השיטה מתוארת כאן :

http://www.htmobile.co.il/vp2260874#2260874
אבל, בסופו של דבר אתה מקבל לפי מה שאתה משלם. למה לאכול במסעדה? אפשר לאכול פלאפל ב15 שקל ולשבוע באותה מידה. למה לקנות שעון מותג אם אפשר לקנות חיקוי שנראה אותו דבר ? למה לקנות גריל גז של וובר ב3000 שקל אם אפשר לקנות של SCUB ב1000, שניהם יצלו את הבשר.
למה לקנות סמסונג \ אפל \ HTC \ LG ולא "מותג" סיני ?
אתה מקבל מוצר איכותי עם אבא ואמא (שם), תמיכה, אביזרים נלווים, חלקי חילוף, אמינות, שוק יד 2 (המכשיר שומר על שווי מסויים גם אם רוצים למכור אותו אחרי שנה שנתיים שלוש וכו...) ועל זה אתה משלם פרמיום.

מעבר לזה, אל תשכח שבארה"ב למשל כל החברות נותנות מכשירים מסובסדים (200-300 דולר) בתמורה להתחייבות אליהם אז זה שוק שלם שהמכשירים הסיניים (אולי) לעולם לא יכבשו.

לא אומר שהמכשיר שהבאת רע או חס וחלילה לא מחזיר תמורה לכסף, אבל הוא פונה לשוק מאוד מסויים עם הרבה מאוד מתחרים אחרים באותה קטגוריה (קיימים עשרות יצרנים שונים מסין, הודו, קוריאה, אינדונזיה וכו... שמתחלפים כל שנה, היום הם כאן מחר אולי כבר לא).

כמו בכל תחום אחר, מי שיש לו כסף יקנה מותגים ומי שאין לו או שלא מעניין אותו הדברים האלה יקנה סיניים. שניהם טובים, אבל אחד מהם טוב יותר.
value for money זה משהו שקשה מאוד לכמת בתחום הזה בגלל כמות הרכיבים (מסך, מעבד, מצלמה, איכות בניה, תמיכה, מוצרים משלימים, קהילת פיתוח וכו... )

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #17 

נעזוב לרגע שזה מכשיר סיני סוג ז', אבל אין לזה אפילו משדר IR. לא ההיתי זורק על זה גם 20$...

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #18 

@Sexter
·
כי כל כך הרבה אנשים משתמשים בזה באמת :-)

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9459
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1144 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #19 

יש לי מעט נסיון עם מכשירים סינים ברמות המחיר האלו והתובנה שלי היא שאתה מקבל תמורה ביחס ישיר לעלות (באנגלית זה נשמע יותר טוב...) ואני לא מציין זאת לחיוב או לשלילה.

מי שקונה מכשיר ב 200$ משמע לא רוצה לשלם על מכשיר פרימיום וזה מצוין אבל מבחינתי הסינים הפסיקו להיות רלוונטים ביום שיצא המוטו G - נכון, אולי המצלמה שלו לא טובה כמו של הסיני שמצוין פה אבל אני מבטיח לך שרוב הסיכויים שהוא ימשיך לעבוד הרבה אחרי שהסיני יהפוך ללא שמיש.

בכל מקרה תודה על השיתוף (Y)

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #20 

חברים יקרים
אני לא חסיד גדול של Jiayu אבל היום החברה השלישית בגודלה בתחום הסלולר היא Xiaomi ובמקרה הזה כמעט שלושה מליארד אנשים (סינים + הודים) לא טועים.
נחשפתי לחברה הזו לפני שנתיים וקניתי לא מעט מוצרים שלהם (טלפונים, אוזניות, סוללות ספייר וכולי) והחברה הזו לדעתי לא סתם נמצאת איפהשהיא
אז כן - המוצרים שלה קצת יותר יקרים בהשוואה ל Jiayu אבל אין לי שום סיבה לקנות את מוטו G כאשר יש לי את ה Redmi 1S שמשלים את כל מה שחסר לי ב מוטו G (רדיו, סוללה חלופית, כרטיס הרחבה)...... ועוד קיבלתי עודף מ 500 ש"ח והוא אצלי כבר כמעט שנה ועובד כמעט כמו היום הראשון

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”